Kapot gemaakt

afbeelding van Gast

Deze chick,

Deze chick heeft zoveel kapot gemaakt.

Meer dan haar lief is.

Niet alleen de relatie, maar ook iets in mij, alles naar de klote geslagen.

afbeelding van jamor

toegelaten

En je hebt het zelf toegelaten.... Kijk niet zo zeer wat die ander verkeert heeft gedaan, lekker wijzen met het vingertje is zo makkelijk. Deze vrouw moet je gewoon laten voor wat het is. Als zij jouw heeft kapot gemaakt, dan heb je dat uiteindelijk zelf toegelaten. Je geeft aan dat je al maanden niet meer zeker was, in die tijd had je ook kunnen besluiten er een punt achter te zetten.... Je bent te goed voor deze wereld, nee... Je laat te veel met je sollen.

En nu je toch helemaal kapot bent kan het ook niet erger worden. Tijd om er bovenop te krabbelen en wat steviger in je eigen schoenen kunt gaat staan! Succes

afbeelding van Jonne

Thanks!

Hey,

Je hebt gelijk man, ik heb soms ook een schop onder mijn reet nodig. Eentje die me leert om goed mijn grenzen te stellen.

En wat betreft het "vingertje wijzen" heb je deels gelijk in, ik schreef het in een moment vanuit een bepaalde emotie een aantal dagen terug.

Je moet alle kanten belichten, maar wat betreft dat ik het zelf toegelaten heb... Heb je gelijk in.

Ik deed het vanuit liefde voor haar, wat uiteindelijk toch heel anders heeft uitgepakt dan dat we allebei in eerste instantie voor ogen hadden.

Ah well, het geeft mij nu de tijd en ruimte om goed na te denken over mijn leven, waar mijn passies liggen, wat ik wil en met wie ik het wil.

Ik heb dinsdag een afspraak met haar en dan gaan we nog even goed praten over alles, kijken wat eruit komt. Ik blijf neutraal voor de rest, zorg goed voor mezelf en haal er op die manier de scherpe randjes vanaf.

En nogmaals bedankt voor je reactie, altijd fijn om input van buitenaf te hebben. Daar is deze site ook voor Glimlach

Fijne zondag nog!