keer op keer terug

afbeelding van 1234

mij ex is er ook van door gegaan met een 18 jarige hij 33 en laat een vrouw met 3 kinderen achter in deze tijd van twee jaar gaat het op en af na zo 7 weken wil hij het met de ander proberen (de ander zeurt zo als hij zegt dan te veel, die willen duidelijkheid) en hij kan ook nog goed praten dus lukt het altijd heeft me al zo veel beloofd,maar komt het niet na zegt dat hij van alletwee houd,
snap niet wat hem bezield en waarom hij niet voor zijn kinderen kiest
hij is zoveel bezig met zijn geluk maar kan toch niet gelukkig worden met zo meisje denken jullie dat dat lang stand houd?

afbeelding van MissDoubt

Nee, absoluut niet, vroeg of

Nee, absoluut niet, vroeg of laat komt hij zichzelf tegen. Het vervelende is, dat kan dus ook laat zijn...
Ik hoop maar voor hem dat het op tijd zal zijn om zijn kinderen niet volledig tegen zich in het harnas te jagen, kinderen vergeven een hoop, maar vergeten niet!
Kennelijk geniet hij van die aandacht en voelt hij zich heel wat, dat hij zo'n jong bloempje heeft kunnen plukken, maar uiteindelijk zoekt iedereen een kameraad voor het leven en dat zie ik zo gauw niet gebeuren voor hem en zijn jonge meisje. Wil je niet een rotgevoel geven, maar dat wil absoluut niet zeggen dat hij het bij jou wel weer zal vinden. Ga je richten op je eigen leven en je kinderen en laat hem stikken met die jonge meisjes....! Sterkte

afbeelding van 1234

bedank voor je reactie

ik vind ook dat hij dom bezig is ja maar het ergst is dat hij zich zo dom opsteld of hij is al het verstand verloren.
een normaal gesprek is erniet meer mee te beginen echte kindertaal snap je
zo twee weken geleden toen hij nog bij mij was heeft hij haar ondekt met zijn best vriend in bed .nu zegt hij dat hij weet wat echte liefde is en hoe het voelt ombedonderd te worden daarom wil hij haar weer terug terwijl hij nog geen dag van te voren heeft gezegd dat ze zo stom kind is en dat hij er gek van word snap iemand dit !!! ik niet meer en dat kan toch niet lang duren en dan moet ik hem dan weer terug paken? kan hij zijn verantwoordelijkheid wel aan of is dat het gene waarom hij telkens weg gaat

afbeelding van MissDoubt

Wat een puinhoop!!! Ook

Wat een puinhoop!!!
Ook lekker van die vriend van hem. Zegt of iets over die vriendschap of over hoe serieus die vriend de relatie tussen haar en jouw ex neemt. Maar ik zou me er heel niet meer in mengen, lekker laten uitzoeken.
Hij had ook kunnen denken, goh, nu weet ik hoe 1234 zich voelt dat ik haar bedonderd heb en bij jou terug kunnen komen. Maar hij wil HAAR terug. In die puinhoop moet je je niet eens WILLEN mengen, jij bent wel meer waard dan zo'n eikel die al met 33 in zijn midlife crisis zit.

afbeelding van Laura44

Verstand onderontwikkeld

Jouw ex lijkt mij een onderontwikkelde persoon (oeps, alleen van wat ik van je hoor hoor!), maar sorry, dat je een meisje van 18 serieus neemt, zegt wel wat.
Het kan best, meisjes van 18 kunnen al heel wijs zijn, dus dáár heb ik op zich niks op tegen. Maar, als het meisje hem nu al bedonderd, dan denk ik nee, foute boel.
Hoe moeilijk ook, maar deze man, is niet volwassen geworden, ga door met jouw leven, steek er geen één dag meer in.
Niet doen!!! Sterkte Laura

afbeelding van verwijderd!

klopt

kinderen vergeven een hoop, maar vergeten niet !

klopt en zit dieper dan dat de persoon beseft , dus de eerlijkheid die overwint weer altijd

sterkte