Kennen jullie dat?

afbeelding van Carrie07

Ik heb nu een aantal dagen geen contact gehad, gewoon uberhaupt eigenlijk niets met mn telefoon gedaan. Ik laat hem nu altijd thuis liggen en zet hem snachts uit.

Nu ineens bekruipt mij het gevoel dat hij me aan het vergeten is.... Ik weet via een vriendin dat hij het dit weekend met zijn vrienden besproken heeft, dat hij echt niet weet of hij met me verder wil. Dat hij ontzettend veel van me houdt maar niet weet ik of ik zijn ware ben.. Of wij het perfecte stel zijn...

Ik heb het gevoel dat hij mij aan het vergeten is...

Misschien heeft het te maken met het feit dat ik vandaag voor het eerst zelf veel rustiger ben? Ik weet niet waar het aan ligt.

Ik mis hem natuurlijk verschrikkelijk... Echt verschrikkelijk.

Ik heb het gevoel van: Ik MOET hem NU smsen, anders vergeet hij me. Of anders is ie er niet mee bezig.

Kennen jullie dat gevoel?

xxx

afbeelding van Hanske23

Herkenbaar

Hoi Carrie07,

Het is herkenbaar en het lijkt alsof ie je aan het vergeten is, maar dat is natuurlijk niet zo. Snap wel dat het zo voelt, maar hij is gewoon aan het nadenken en laat hem dat ook maar even doen. Hij komt er wel bij je op terug, wat de uitkomst ook is van zijn gedachtegang. Believe me!

Sterkte!

Hans

afbeelding van Carrie07

@Jeannette @Binas @Hanske

Bedankt voor de reacties Glimlach Het helpt echt om ze te lezen, en fijn om te horen dat ik niet de enige ben met dat soort gevoelens.

Vraag me wel af waar die gevoelens vandaan komen? Het zou toch erg zijn als iemand met wie je 4 jaar lief en leed hebt gedeeld jou ineens vergeten is.

Ik vraag me zo af hoe lang het nog gaat duren voordat ik wat van hem hoor...

afbeelding van Binas

Herkenbaar

Dat gevoel is heel herkenbaar. Ik heb liefdesverdriet nu van twee kanten mee gemaakt. 1 keer in 2006, toen werdt de relatie met mij beëindigd na ruim 2 jaar. Ik heb hier 2 jaar flink verdriet om gehad. In die tijd dacht ik ook dat hij mij zou vergeten. Hij was na 1 week terug bij zijn ex. Zeer pijnlijk en toch steeds die hoop dat hij mij alsnog wel terug zou willen.
Hem willen smssen etc, juist omdat je bang bent dat hij je vergeet en niet meer ziet staan.

Nu deze keer ben ik degene die de relatie beëindigd heeft na 5 jaar. We zijn nadat ik het de eerste keer uit gemaakt had begin dit jaar, nog zes maanden samen geweest, in die tijd zijn we er beide achter gekomen dat het echt over is tussen ons en nu voelt het voor ons allebei goed zo.
Maar ik kan je wel vertellen, je vergeet je ex niet! De eerste keer dat het uit ging heeft mijn ex een maand of 3 niks van zich laten horen en ik begon hem juist meer en meer te missen.
Als je weer wat laat horen stel je je afhankelijk op van de ander, hij kan zich irriteren aan je, de twijfel die hij heeft wordt alleen maar negatief bevestigd. Je zoekt weer contact.
Voor jou voelt het als een eeuwigheid dat je hem niet gesproken hebt, voor hem voelt het nog maar kort, heel erg kort.
Hopelijk hou je het vol en laat je alles van zijn kant komen.

Liefs Binas

afbeelding van Jeannette

Carrie

Ook hier zooooooo..Herkenbaar.

afbeelding van kiki89

Beste Carrie07 Die gedachte

Beste Carrie07

Die gedachte spookt ook nog steeds door m'n hoofd, al is het nu al bijna 9 maand geleden sinds dat het gedaan is tussen ons. Ik ben diegene die de relatie beëindigd heeft en ik kan je zeggen dat je je ex, waar je toch wel het één en het ander hebt mee meegemaakt, niet zomaar vergeet.

Ik denk dan altijd; jij denkt er nog aan, dus hij zal ook nog wel aan je denken. Maar het lijkt me wel meer dan logisch dat dit weg ebt.

Sterkte.
Knuffel