Klein dipje

afbeelding van Nientjuh1

Even een klein dipje, met nadruk op klein. Weet niet eens of het echt om m'n ex gaat. Keek vandaag even op z'n fb, geen idee waarom. Er stond verder niks boeiends op. Alleen dat hij verhuisd is naar Gouda, maar dat wist ik al. Ook stond er dat hij vrijgezel is. Tijdens onze relatie heeft hij er nooit opgezet dat hij een relatie heeft met mij, maar "in een relatie" en dan verborgen voor iedereen, zodat hij geen reclame krijgt van dating sites. Dat stond er dus al, ook toen hij single was voor hij met mij wat kreeg. Nu ineens heeft hij wel "vrijgezel" staan. Beetje raar, maar goed. Op werk was het ook gewoon normaal. Rustig, omdat er onweer voorspeld was, maar wel wat te doen. Maar toch, nu even een klein dipje. Ik wilde na werk met vrienden wat doen, maar niemand kon. Had ik wel even behoefte aan, maar wat doe je eraan he. Dus zit nu op de bank naar Orange Is The New Black te kijken. Maar moet ineens veel aan m'n ex denken. Vind het nog steeds raar hoe het allemaal gelopen is, maar had me er wel overheen gezet, maar soms komt dat gevoel even terug, zoals nu. Het opschrijven helpt dan even. Morgen is het weer goed, maar nu even wat minder.

afbeelding van Pim56

Hallo Nientjuh1, Ik herken

Hallo Nientjuh1,

Ik herken precies je gevoelens. Laat ze toe, zie ze als wolken die voorbij drijven en ga dan weer verder waar je was gebleven. Veel sterkte.

Groet, Pim

afbeelding van waterman

Nientjuh

Fijne dag vandaag! Wens ik je toe!
Sterkte
Waterman

afbeelding van Hetlevenismooi

Nientjuh,

Soms komt het gevoel weer terug en gaat het weer weg.
Hoe het allemaal gelopen is, anders dan je had verwacht.
Laat het naar binnen komen, het gevoel en dan denken, dit is mijn leven nu. Soms reis je terug het verleden in, in gedachten met je ex. Wat niet meer is.

Misschien zijn je vrienden voor het weekend te porren om
lekker uit gaan. Knipoog

En dat je je weer wat beter voelt. Onschuldig

Veeeel liefs!

afbeelding van Donut

Snap je gevoelens wel. Het is

Snap je gevoelens wel. Het is ook makkelijker gezegd dan gedaan maar probeer niet op z'n facenook te kijken. Heb je hem nog als vriend? Misschien beter om hem toch te verwijderen? Ik merk heel erg nadat mijn ex mij overal op heeft geblokkeerd en verwijderd het stukken beter gaat. Er zijn altijd nog momenten dat je je dingen afvraagt en waarschijnlijk zelf gaat invullen. Niet doen! Jammer dat je vrienden niet konden.. Wat mij veel helpt als je je toch rot voelt.. En het is geen slecht weer... Pak je fiets en ga even rondjes fietsen ben je toch lekker buiten en kan je je hoofd weer legen!

Fijn dat opschrijven helpt.. Gewoon blijven doen!
En geniet van de leuke dingen.

afbeelding van Nientjuh1

Dankjulliewel

Dankjewel voor jullie berichtjes. Het gaat nu wel weer goed.
Ik had in het begin z'n fb verwijderd en er niet meer opgekeken. Later sprak ik hem weer en het voelde gewoon goed genoeg om hem weer toe te voegen, maar hem dan niet te volgen. Laatst zat ik gewoon een beetje op fb te kijken, bij meerdere mensen, en kwam zo ook bij hem terecht. Ik denk echt dat het deels te maken heeft met hoe het gelopen is dat ik me nog af en toe zo voel. Het is gewoon niet eerlijk gegaan en ik had nog steeds gewild dat hij als een echte vent gewoon langs was gekomen en we er normaal over hadden kunnen praten. Dat ik het had kunnen afsluiten, hem nog een keer had gezien en een knuffel kon geven. Op dat moment had het het misschien erger gemaakt, maar achteraf had ik het wel fijn gevonden. Nu is alles via whatsapp gegaan. Maar goed. "Get over it, and move on." Toch? Erin blijven hangen helpt niet.

afbeelding van Hetlevenismooi

Nientjuh,

Fijn dat het goed met je gaat weer. Onschuldig

Erin blijven hangen helpt ook niet en de manier waarop hij het uitgemaakt heeft als je die gedachte bekijkt, hoe jij het had gewild, dat kan niet. En omdat jij vecht tegen die realiteit hoe hij het uitgemaakt heeft krijg jij die pijnlijke gevoelens zo nu en dan. Hij heeft het uitgemaakt (en ook mijn ex en vele andere exen) op de manier hoe hij het gedaan heeft. En als je dat binnen laat komen, hij heeft het op die manier gedaan en hij kon toen niet anders want hij had het tenslotte gedaan en meegaat met de realiteit dan denk ik dat je het kunt gaan accepteren. Er wat anders tegen aankijken, kan weleens helpen.
Als je steeds vecht tegen de realiteit in gedachten van het had anders moeten gaan...dan verlies je dat altijd.
Het is gebeurd zoals hij het heeft uitgemaakt. Ga erin mee en voel de verwerking. In dit soort situaties leer je er ook weer van. Om te groeien en je sneller vrijer te voelen omdat je kunt inzien dat je tegen de realiteit niet kunt vechten.

Iets wat gebeurd is kun je nooit veranderen. Dat houd ik altijd voor ogen. Vaar erin mee...niet vechten tegen iets wat je niet kunt veranderen. Je doet er alleen jezelf pijn mee.

Fijn weekend! X

afbeelding van Kennyver

Kop op

Hey nientjuh,
Veel sterkte gewenst en kleine dipjes mogen er zijn.
We komen van al van veel verder.
Uit de grond van mijn hart veel sterkte