Knagend gevoel

afbeelding van Gast

Hallo allemaal ,
Ik voel me weer zo verschrikkelijk en ellendig ..
We hebben elkaar op een normale manier gesproken vanmorgen en hij blijft erbij dat hij niet meer wilt. Hierbij zijn sms'jes

ik ben eerlijk. Het doet me zeker wel wat maar het is gewoon echt klaar voor mij. Ik wil niet meer verder. Ik heb je verteld hoe ik erover dacht en wat mijn gevoel is. Dat is het en meer niet. Heb altijd respect voor je gehad hoor.

ik ben me zelf er gewoon niet van bewust geweest. Ik ben niet echt een denker. Ik vond het altijd wel goed zo. Ik dacht dat ik genoeg van je hield. Je bent altijd goed voor me geweest. Maar ik kan het gewoon niet opbrengen om jou gelukkig te maken. En dat verdien jij wel.

Sorry ik had mezelf eerder moeten afvragen of ik zo verder wilde. Alles voelde gewoon fijn dacht ik. Ik hoop nogsteeds dat je gelukkig wordt dus je bent nogsteeds iets voor me..

Je klonk niet echt alsof je hoopte dat ik iets in zou zien. Waar ik niet gelukkig mee zou zijn is als ik vaker thuis zou moeten zijn etc. Ik vind het gewoon leuk om dingen te ondernemen. Daar wordt jij niet gelukkig van. Dat heb ik je verteld. Voor mijn gevoel werkte het gewoon niet meer. Ik ben blij met de mooie jaren die we hebben gehad.

Nee ga ik ook niet doen eem ik heb er wel van geleerd. Ik voel me op dit moment wel goed. Hoop dat jij je ook snel goed voelt

Ik vind het allemaal zo onwerkelijk en snap het niet. We zouden in juli zelfs nog op vakantie gaan daar keek hij zo naar uit. Ik heb het idee dat hij na zijn gedachten luisterd en niet naar zijn gevoel, als je toch niet meer gelukkig bent heb je toch geen zin meer in een vakantie samen enz. ?

Ik moet hem loslaten maar het is zwaar heel zwaar zoals jullie weten , ik hoop dat ik hierdoorheen kom maar sommige dagen zijn me echt te zwaar Verdrietig

afbeelding van Trustinangels

Vind het heel erg voor je,

Vind het heel erg voor je, echte liefdes verdriet wens je je ergste vijand nog niet toe.
Ik denk wel door het zo te lezen dat je ex op dit moment echt niet meer wilt..... Maar wie weet als je hem tijd en ruimte geeft heel veel dat hij er zelf achter komt dat zijn gevoelens er nog wel zijn.
Maar misschien ook niet, daar moet je het meeste rekening mee houden.
Wat de vakantie betreft, misschien probeerde hij met dat enthousiasme zichzelf nog te overtuigen dat het er wel was, of misschien heeft/had hij er ook super veel zin in, maar om het feit dat het gewoon gezellig vakantie is.

Vind het iig super vervelend voor je dat je je zo verdrietig voelt Verdrietig hoop dat jet snel over gaat

afbeelding van Anna23

Dankjewel

Dankjewel Huilen

afbeelding van ClownyB

@Anna23

Bij mij zal het wel hetzelfde zijn als bij jou.. Het is enorm kut. Het enige wat je kan doen is gewoon het loslaten, zoveel mogelijk bezig zijn, werken aan jezelf zodat je je terug blij kan voelen met jezelf en dan slijt het wel.. Dat zegt iedereen ook tegen mij, dus het zal wel zo zijn. Enorm harde tijden, maar ik ben zeker dat er veel mensen voor je zijn die je erdoor willen helpen. En je hebt ons ook nog.

afbeelding van Anna23

@ClownyB

Het is echt verschrikkelijk Verdrietig soms denk ik wel eens had ik de eerste stap maar niet gezet om er een punt achter te zetten ik had echt gedacht dat hij er alles aan zou doen al gaf ik niet meer het gevoel dat het nog wat kon worden dan nog Verdrietig. Ja gelukkig heb ik mensen die er voor me zijn maar vele snappen het niet.. Jullie gelukkig wel

afbeelding van Anna23

Hij wou zelfs nog terug komen

Hij wou zelfs nog terug komen maar ik heb toen gezegd dat ik er geen vertrouwen meer in had en drie weken niks meer gehoord en laten horen ik dacht hij komt wel terug en veranderd wel. Maar het tegenovergestelde.. Ben er zo ziek van en zo werken ook nog Verdrietig

afbeelding van Hetlevenismooi

@Anna23

Ik denk niet dat het zo werkt.
Hij zou dan juist geschrokken zijn en meer geprikkeld worden om aan zijn relatie te gaan werken anders wordt het afkicken geblazen van jou. Net al dat gevoel wat jij nu hebt. Is dat er bij hem?
Het gevoel is anders geworden.
Dat kan en gebeurd.
En je komt er wel achter of hij je wel of niet gaat missen.
Jij wil toch ook een vriend die er 100% voor gaat?
Geef die 100% aan jezelf en draai het gevoel van houden van hem naar jezelf toe! Eigenlijk maak jij dat gevoel ook zelf aan.

Heel veel sterkte!

afbeelding van Anna23

Het is heel raar gegaan. Hij

Het is heel raar gegaan. Hij kwam daarna nog dat weekend met bloemen, die maandag heb ik hem weer weggestuurd omdat ik er even helemaal klaar mee was en zouden donderdag praten , hij zei toen nog dat hij bepaalde zaken geregeld had maar ik heb toen gezegd dat het niet meer ging en me vertrouwen gewoon weg was en ik niet geloofde dat er dingen zouden veranderen zo voelde het op dat moment ook en het voelde als een opluchting. Hij vertelde me pas nog dat het ook niet zo geweldig ging met hem , het kan niet zo zijn dat je ineens over alles heen bent al is zijn gevoel minder . 8 jaar samen geweest en zoveel meegemaakt dat kun je toch niet in een maand tijd verwerken?

Dankjewel!

afbeelding van Hetlevenismooi

@Anna23

Het is gegaan zoals het gegaan is, hoe jullie beiden het op dat moment voelden. Hij heeft het geprobeerd, jij hebt het geprobeerd. Dat kun je niet meer terug draaien.
Jij komt erachter dat je veel verdriet hebt en kijk dan wat hij aangeeft?
Natuurlijk kunnen gevoelens veranderen, ook na jaren.
Ik weet niet of dat verwerken is, misschien is het uitgedoofd?
Wacht het nou even af en zoek even je stukje rust en kijk hoe dit zich gaat ontwikkelen. Je komt vanzelf wel tot een antwoord. Als het er echt niet meer is van zijn kant dan wil jij toch zelf ook niet meer? En iemand gaan overtuigen heeft ook geen zin. Het is vanuit jouw gevoel dat je op de ander reageert.
Je wil de handelingen naar jou toe uit hemzelf zien komen, net als eerst.
Ik snap dat wel hoor, je wil dat weer voelen maar waar is het? Dan zou het er naar jou toe wel moeten zijn.

Ga leeeeeeeven!!! Maak het leuk voor jezelf, samen met anderen!
Jij bent ook belangrijk. Ga genieten. Dat kan ook naast het liefdesverdriet. Pijn en leuke dingen doen. Kunnen samen gaan. Pijn vervaagt iets en komt weer hard terug maar afleiding is goed om met het leven mee te varen. Zo verwerk je ook! Ik was net Jantje huilt en Jantje lacht in het liefdesverdriet. Glimlach
Niet tegen je gevoel ingaan. Niet vechten, laat het maar binnen komen en voel het...denk dan, het is goed dat ik dit voel, ik moet erdoorheen. Denk niet teveel in het verleden terug. Loop niet vast door ontkenning. Loop door naar acceptatie. Kijk per dag wat er gebeurd.

Werk ze! Glimlach

afbeelding van Nientjuh1

Anna

Hey lieverd!!
Wat jij hier beschrijft herkennen denk ik heel veel mensen, ik in ieder geval wel. Iemand die ineens niet meer (genoeg) van je houd. Helaas doe je er niks aan. Je wilt diep van binnen dat hij echt van je houd en 100% voor jou gaat toch? En dat doet hij niet, hoe vervelend dat ook is.

Tuurlijk geeft hij om je en zou hij ook wel van je houden, maar op dit moment wil hij geen relatie. En ik denk dat je je daarbij moet neerleggen. Hem blijven berichten heeft geen zin, daar jaag je hem alleen maar meer mee weg. Geef jezelf even een tijdje om aan het idee te wennen dat hij niet meer in je leven is. De fase waar je nu doorheen gaat is heel normaal en wordt vanzelf minder. Hij kan nu toch niks goed doen. Als hij niks stuurt/antwoord is het niet goed, maar als hij wel berichtjes stuurt is het ook niet goed. Dan hoor je alleen maar steeds de dingen die je niet wil horen. Geef hem even de rust en jezelf ook. Dat verdriet moet eerst minder worden en je moet weer helder kunnen nadenken.

Sterkte! X

afbeelding van hortensia

@Anna23

Als ik het stukje : kan geen relatie hebben want ik ben teveel met mezelf bezig , kan mezelf niet eens gelukkig maken, maak alles stuk..zou hebben gelezen dan kon ik het nog volgen...

afbeelding van Anna23

@hortensia

Ja het is allemaal zo onduidelijk ..

afbeelding van Anna23

.

.

afbeelding van Anna23

@Nientjuh1

Lief , dankjewel! Ik hoop echt dat ik hier doorheen kom en mezelf sterk ga voelen en blijf voelen..