Komt het goed of niet?

afbeelding van Rich

Het is nu 6 weken geleden dat het uit is voor de tweede x ze zei dat ze de dingen leuker vond als ze ze alleen doet en met onze dochter. Ik kom nu steeds regelmatig bij hun en doen opzich leuke dingen, maar als ik steeds aan haar vertel wat ik voor er voel en dat ik graag terug wil zegt ze dat ze geen gevoel meer hebt en vertrouwen dat de dingen terugkomen die ons genekt hebben en dat als we toch voor elkaar bestemd zijn het uiteindelijk toch weer goedkomt maar dat we wel ieder ons eigen leven moeten opbouwen. Maar deze hoop en angst dat het ook niet zo kan zijn sloopt me echt van binnen al die 6 weken hoop je alleen maar dat het goedkomt en je ziet ze ook nog twee drie x in de week dat is echt zo zwaar want we zijn niet meer bij elkaar en ben je zo bang dat er iemand anders gaat komen waar ze wel gevoel voor heeft soms zijn er dagen dat je echt helemaal gek word en keihard zit te janken. Voor zover ik weet is er ook geen ander maar je wordt helemaal gek van die gedachtes ik weet echt niet hoe ik hier uit kom ik wil gewoon niet alleen verder en heb al gevraagt of ik weer bij ze mocht wonen maar dat ziet ze niet zitten ze vind het op het moment wel best zo als het gaat en is blij met de gesprekken die we nu voeren, en ik mag ook nog steeds aan er zitten ik weet echt wat ik er mee moet, moet ik blijven proberen of moet ik net doen of ik ook wel best vind ( maar dat is echt niet te doen want je houd zoveel van er! )

afbeelding van Salsa Crazy

Draai het eens om

Probeer haar eens te overtuigen dat als zij echt niet meer wil dat je een ander zoekt en doorgaat met leven! Kijk dan eens hoe ze reageert. Misschien wil ze dat wel helemaal niet. Dan weet jij waar je staat! Dan moet zij naar jou terugkomen. Succes he en 'be strong'!

afbeelding van Rich

msnt en smst met een ander

He Kill-scooby,

gister haalde ik me kleine op en kon het niet laten om der telefoon te checken, omdat ik niet meer vertrouwde en zag allerlei lieve smsjes van een andere gozer. Ik helemaal pist natuurlijk en zegt ze dat het niet haar vriendje is maar dat ze het alleen leuk hebben, maar aan de smsjes te zien is het het begin van een nieuwe liefde voor haar. Ik weet niet meer wat ik moet doen ik kan nog steeds langskomen en dan zo doen dat het me allemaal niks meer intereseert en toch nog steeds wat bij er proberen zodat die gozer op een gegeven moment het niet meer ziet zitten, of haar de rug toe keren???

Help me ik word helemaal gek!

afbeelding van dying without you...

herkenbaar verhaal voor mij...

Hoy,
Dit is wel een heel herkenbaar verhaal voor mij!
Mijn vrouw en ik zijn nu ook zes weken uit elkaar en ik weet me ook helemaal geen raad meer! Eerder wilde ze nog wel een keer langskomen of met me chatten op msn, maar ook dat staat nu op een h?ɬ©?ɬ©l laag pitje. Door jouw verhaal te hebben gelezen barste ik ook weer in janken uit, ik begrijp zo goed hoe je je voelt...
Misschien is het een hart onder de riem voor je dat je niet de enige bent met deze problemen. Wij hadden dan wel geen kinderen, maar wel 2 poezen die we altijd onze kinderen noemden... Het doet me zo veel pijn dat ze ook hen niet meer komt opzoeken!