Kwam haar tegen

afbeelding van Donut

Even heel snel een korte update!

Ik heb laatst verteld dat ik dat meisje had aangesproken waarmee ik mijn ex zag...dat ze had verteld dat ze met hem naar bed was geweest.

Blijkbaar heeft de waarschuwing niks geholpen..

Ik fietste net door de stad en kwam haar tegen...ze ging volgens mij exht richting hem!!! Ik word helemaal weer gek... Wil mailen... Maar daarom doe ik dit!

Wat is nu handig om te doen? Ik ben bij een vriendin van mij en gaan wat borreltjes drinken toch ben ik bang dat ik hem vanavond bij z'n huis ga opzoeken... Kijken of ik hun kan zien... Ik weet het niet... Weet het Evht niet...

Vind die haar dan toch echt leuk? Of is het puur voor de seks..

Help Verdrietig

afbeelding van petals

lieve schat je zit midden in

lieve schat je zit midden in de paniek... even rustig ademhalen. Het is helemaal niet leuk om nu te bedenken wat zij aan het doen zijn en jezelf hier helemaal mee gek te maken. Dat is gewoon het ergste gevoel ooit.

Maar probeer nu eens te bedenken, op momenten als deze, hoe jullie relatie echt was. Schrijf al het drama op, alle nare dingen die hij tegen jou heeft gezegd, hoe slecht jij je hebt gevoeld door wat hij deed. De ruzies het cafébezoek de schulden alle dingen die helemaal niet goed waren. Maak daar een lijstje van en kijk daarnaar op momenten als deze. En bedenk jezelf dat het jou echt helemaal niets helpt om jezelf gek te maken door hun samen te gaan zien. Wat helpt het je, je zit alleen jezelf hiermee te kwellen echt. Stel jezelf nou eens voor dat hij weer bij jou terug zou komen, denk je dan echt diep in je hart dat hier tusssen jullie een goede stabiele werkende relatie in zou zitten? Dat gevoel voor hem zit er nog heel sterk, dat is normaal, maar dat is afkicken.. afkicken van het drama waar je in zat, afkicken van de hoop die je had dat het toch nog goed zou komen, je wilt gewoon dat het goed komt en dat het normaal is toch? Maar dat was het niet met hem en de kans is volgens mij ook niet heel groot dat het normaal en stabiel wordt.

Probeer even rustig te worden en echt als je je kalmer voelt, vooral heel erg goed voor jezelf te zorgen en te bedenken wat jij wilt.

afbeelding van Donut

Hij wilt nooit meer wat met

Hij wilt nooit meer wat met mij te maken hebben... Ik beteken niks meer voor hem! Dus hij zal nooit meer naar me toe terug komen...

Uitmaken via whats app... Het weer willen proberen maar nooit z'n afspraken na komen... Alleen maar seks en ik moest maar veranderen... Alles is geëscaleerd ik bleef maar pushen, mailen, appen, bellen.... Maar het was geen echte liefde...

Wat bedoel je met: dat gevoel voor hem zit er nog heel sterk?
Zoals Jij hierboven opnoemt.. Schulden, cafe..

Maar ja, nu zal die wel niet meer in het cafe zitten omdat die haar nu heeft.. Terwijl z'n vrienden er wel zaten toen straks buiten toen ik langsfietste.

Aan het begin is die zo geweldig als die iets wilt en zo gek is op iemand... Elke dag willen samen zijn... Hele avond lang/nachten lang... Bellen / appen... Liefje noemen.. Zo deed die ook bij mij. En dat beeld krijg ik niet uit m'n hoofd. Neem mezelf alles kwalijk. Zijn vrienden die onder zijn huis werken in t cafe, kunnen haar dus keer naar binnen zien lopen. Het is teveel! . Pff al die gedachtes maken me gek!

En deze helpt me ontzettend en vind het zo fijn dat je reageert.
Ben er gewoon weer kapot van terwijl ik dacht dat het goed ging

afbeelding van waterman

Donut

Heel veel sterkte! Maar ga niet naar hem terug. Ga geen mailtjes sturen. Ga geen contact zoeken. Niets van dat alles.
Just don't do it.

Heel veel sterkte
Waterman

afbeelding van luddeverdriet

Ik begrijp je heel goed, maar

Ik begrijp je heel goed, maar hoe meer je idd de leuke dingen gaat terughalen, hoe meer pijn het doet! en laten we eerlijk zijn, hij klinkt niet als een prins op het witte paard. Wees blij dat je van hem af bent, straks hebt jij een leuke relatie en jij weet wat haar nog te wachten staat. Het gevoel is heel naar, maar neemt echt af en dan kan je er veel helderder naar kijken. Wedden dat je met twee weken al anders erin staat?
Hou je taai! Jij bent de hoofdprijs, niet hij!