Laatste schoolweek samen

afbeelding van Vlindertje0906

Deze week is het zover, week 8 van de 10 schoolweken wat betekend dat ik hem naar deze week nooit meer zal zien (week 9 en 10 zijn tentamens) ik vind het echt heel raar. Afgelopen acht weken is er veel gebeurt wel contact, geen contact, verhalen die rond gingen op school etc etc. Waardoor we toch wel contact hadden terwijl we allebei rust willen. Nu het de laatste week is, is het heel lastig allemaal. We komen elkaar tevaak tegen (miss wel 5x) en ik merk dat hij hier erg mee zit. Geen idee wat dit betekend maargoed. Ik vind het ook wel klote maar ben blij dat ik hem nu nog wel kan zin terwijl we niets tegen elkaar zeggen ofso.

Nu vind ik het heel beangstigend dat ik hem hierna nooit meer kan zien terwijl ik hier 8 weken naar toe heb kunnen werken.
Er is veel gebeurt te veel en weet dat de kans dat het nog goed komt heeel erg klein is mis ik hem wel...

Ik vind het raar om hem voor de laaste x in mijn leven op school te zien zonder elkaar iets te zeggen... Hem appe dat ik dit raar vind heeft geen zin. De laatste x toen er dingen rond de school gingen was een afspraak met hem maken onmogelijk. Buiten school afspreken vond hij namelijk raar en hij opende mijn appjes ook niet toen ik vroeg wanneer die kon...

Ik weet dat ik steeds dingen zeg als we dat hebben gedaan kan ik het afsluiten etc. En nu zeg ik dat weer maar het is toch raar om 2.5 haar zo af te sluiten? Wat zouden jullie doen? Ik ben heeel erg blij met jullie advies!!

PS: hij heeft het uitgemaakt omdat hij niets meer voelde en meer vrijheid wilde. Hij had zijn jeugd gemist zei hij..

Liefss

afbeelding van Vin0

Hoi Vlindertje, Allereerst;

Hoi Vlindertje,

Allereerst; wat een vervelende situatie. Ik kan me voorstellen dat het voor hem, maar vooral voor jou, vervelend is om in de afgelopen 8 weken steeds geconfronteerd te worden met de gebroken relatie. Als er dan ook nog verhalen rond gaan die bij jou terechtkomen is dat behoorlijk pijnlijk.

Je zegt eigenlijk zelf al dat je naar dit moment hebt toegewerkt. Natuurlijk is het een eng en onwerkelijk idee dat je iemand waar je zo close mee bent geweest waarschijnlijk nooit meer gaat zien of spreken.

Ik denk dat dit voor jou een goed moment is om je op jezelf te focussen. Je wordt nu niet steeds meer geconfronteerd met je pijn. Ga er op uit, leuke dingen doen, verwen jezelf. Het zal echt nog wel klote aanvoelen, maar ik denk dat het voor jou op dit punt alleen maar beter kan gaan.

Groetjess,
Vin0

afbeelding van Vlindertje0906

Bedankt voor je berichtje

Hey Vino,

Bedankt voor je berichtje, ik hoop inderdaad dat het naar deze periode beter gaat worden. Het is nu 3 maanden uit en ik ben nog niet veel verder. Veel gesproken op school, bij vriendinnen en hier maar ik blijf erin hangen. Dit komt ook natuurlijk omdat ik hem bleef zien.

Het klopt inderdaad dat ik beter door kan gaan en het zo moet laten. Ik weet het heel goed.. De vraag of het me lukt om niet op hem af te stappen is helaas niet 100%... Eigelijk hoop ik dat hij naar mij toekomt ik zou het wel netjes van hem vinden maja.

Het echte verwerken gaat nu echt beginnen ook voor hem denk ik... Stiekem hoop ik dat hij me nu juist gaat missen als hij me niet meer ziet maar ik ben er bang voor Verdrietig