Lang Verhaal!

afbeelding van YoungGirl

Hallo Allemaaal,
Ik heb geen idee hoe het er hier aan toe gaat op deze site, maar daar kom ik gauw genoeg achter. Ik ben hier omdat ik mijn verhaal kwijt moet. De afgelopen maanden heb ik hele domme dingen gedaan. Het spreekwoord lijkt wel waar te zijn "Liefde maakt blind".
Ik zal nu maar beginnen te vertellen.

Ongeveer 3 maanden geleden kreeg ik een relatie met een erg leuke jongen, ik was stapel gek op hem, en we zagen elkaar vaak in het weekend of s'avonds een x tijdens het uitgaan, of ik kwam bij hem of hij bij mij.
Het ging allemaal erg goed totdat... Ik op een avond in een cafe bij ons in het dorp zat, op de vrijdagavond, een standaardavond voor jong en oud. Altijd er gezellig.
Ik stond daar te praten met een goede vriend van mij, hij is de dirigent van het jongerenkoor waar ik onderhand 4 jaar zing. Het was erg gezellig en er kwamen kameraden van hem bij ons te staan.
Met 1 van die jongens had ik de hele tijd oogcontakt, samen de grootste lol, terwijl we elkaar nauwelijks kenden, alleen van zien.
Die avond ging ik naar huis, ik had redelijk wat wijntjes op en die jongen S bracht me naar huis. Hij liep met me mee de achtertuin in, en terwijl ik mijn fiets in de schuur zette, liep hij terug naar de poort waar hij op me wachtte.
We hebben nog gezellig geklets, en ineens vraagt hij of hij me mag zoenen, het was verschrikkelijk! Ik twijfelde gewoon, ik wist niet wat ik moet zeggen, en toch heb ik nee gezegt! Hij vroeg waarom niet, en ik legde uit dat ik een relatie had, die ik niet op het spel wou zetten. Hij vond dat erg goed van mij, en we begonnen over iets anders.
Na een uurtje buiten te hebben gepraat ging hij weg, we gaven elkaar drie zoenen op de wang, en ik ging naar bed.

Die week heb ik alleen nog maar aan die avond gedacht, ik vond het ontzettend goed van mezelf dat ik nee heb gezegt, wat ik van mezelf niet had verwacht, ook al mijn vrienden en vriendinnen hadden verwacht dat ik wel met S had gezoend. Maar gelukkig stond ik die avond sterk in mijn schoenen.

Een week later, ik zat weer in het cafe op de vrijdagavond, en zat weer bij S gezellig te praten en te lachen, deze avond had ik meer wijntjes op dan de vorige, en ook weer bracht S mij naar huis. Deze keer moest ik door de voordeur, en hij liep met me mee naar binnen. Ik vroeg hem of hij nog wat te drinken wou en hij ging op de bank zitten, eigenlijk begon ik wat voor die jongen te voelen, maar voor mijn eigen vriend R voelde ik nog te veel, en ik wou die relatie niet op het spel zetten. Ik had het idee dat het niet goed zou gaan vanavond, en ik ging dus al extra op een andere stoel zitten. Hij begon weer te praten over mijn relatie, hij had het idee dat het een kalverliefde was. Eigenlijk was het dat ook, maar ik had het idee dat dit gewoon hoorde op onze leeftijd.

R was ook 16 net zoals mij. Maar S was 26.... het lijkt heel raar, en misschien zullen jullie nou wel denken wat een gek mens, maar vaak voel ik me meer aangetrokken tot oudere jongens, in de 20 dus. Ik heb geen idee hoe dat komt, maar zij zijn volwassener, meer ervaring met dingen, en niet zo kinderachtig als jongens van onze leeftijd.

We zaten dus samen te praten, en ineens kwam hij op zn knieën voor mij zitten, en zoende me, ik wist niet wat ik moest doen, was in een shock. En toch kon ik mezelf niet stoppen, ik zoende hem terug. We gingen op de bank zitten en zoenden verder... het voelde heel vertrouwd voor mij, het was gewoon lekker, net alsof ik hem mijn hele leven al kende.
En daar lagen we dan om half 4 s'nachts bij mij thuis op de bank, mijn broer en broertje in bed, mijn ouders waren op vakantie, en mijn neef lag gewoon ook boven te slapen... onze oppas voor dat weekend.
S bleef me maar zoenen, en hij ging langzaam naar onder, hij maakte mijn broek los en heeft me gevingerd en gebefd die avond.
Het was onderhand bijna 5 uur, en hij ging weg, ik ging naar bed.

De volgende dag, ik stond op met een ontzettende kater. Was een stukje van de film kwijt, langzamerhand die dag begon alles weer te dagen, ik voelde me zwaar kloten, toen ik me alles weer herrinnerde. Ik heb besloten om niets tegen mijn mijn vriend R te vertellen, en ik was er ook van overtuigd dat het bij die ene x bleef met S.
Niet dus, we hebben die weken erg veel gesmst, ik had nog steeds een relatie met R, maar was intussen stapelverliefd geworden op S. S en ik hadden toen afgesproken, ik zou bij hem komen, hij woonde al op zichzelf, hij had een relatie van 7 jaar achter de rug, en heeft 3 jaar samengewoond. Die avond hebben we gezellig een film gekeken, en hebben heerlijk op de bank liggen zoenen en strelen.

Hij smsde mij, als ik de volgende x weer kwam, sloegen we dat gekut op de bank over, en gingen we meteen door naar de slaapkamer. Dat was dus ook het geval, die avond waren we samen in bed beland, we hebben alles gedaan, alleen heb ik hem niet gepijpt.
Het was geweldig, hij was heel lief voor me en deed heel voorzichtig.
Ik had nog nooit zo'n lieve jongen meegemaakt.
Zo'n avond is na die eerste nog vele malen voorgekomen, terwijl ik nog steeds een relatie had met R ik zoende alleen maar met R hij was er nog lang niet aan toe om verder te gaan, terwijl het dus bleek dat ik dat wel was.
Al die tijd heb ik toen ik bij R was toneel gespeeld.
Dat was geen moeite voor mij, hij was zo gek op mij dat hij alles geloofde.
Zelf wist ik dat ik heel fout bezig was, maar ik wist dat het met S niet altijd zou duren, en ik hoopte dat ik weer verliefd zou kunnen worden op R.
Maar dat lukte niet, tussen R en mij ging het steeds minder goed, hij had nix door over mijn actie's met S, maar we waren te verschillend. We hadden steeds vaker ruzie en we zagen elkaar steeds minder. Toen heb ik al mijn moed bij elkaar verzameld, en heb het uitgemaakt.
Ik vond het heel erg voor hem, want ik wist hoe gek hij op mij was.
Maar zo was het het beste.

Met S ging ik gewoon verder, weinig mensen wisten het, hij wou niet dat zijn kameraden het wisten, want ook die ken ik allemaal erg goed, en die zouden het erg raar vinden, een jongen van 26 met een meisje van 16.
Ik ben vele keren weer bij S geweest, samen gegeten, heerlijk bij elkaar in bed gelegen, en gezellig films gekeken.
Op een zondag, was ik bij hem, en we lagen heerlijk in bed, het ging allemaal goed, en ineens was het condoom gescheurd.
Ik kon wel janken op dat moment, ik vond het verschrikkelijk, zelf ben ik niet aan de pil, mijn moeder vind me daar te jong voor.

Maargoed, de enige reden dat ik er zo van baalde was, omdat ik met mijn ex het zelfde al heb meegemaakt, en het zou dus de 2e x worden om naar de dokter te gaan een morning afterpil halen.
Dat vond ik nog het ergste van allemaal, de dokter zal wel denken, en die pil is ook heel erg slecht voor je, je kunt er onvruchtbaar van worden, en ik ging dus allemaal rare dingen in mijn hoofd halen.
Gelukkig was alles gelukt met die pil, en was er niets aan de hand.
Zondag's was dat ongelukje dus gebeurd, die dinsdag ben ik nog bij hem geweest, hem geholpen met het schoonmaken van zijn huis, en daar hebben we voor het laatst gezoend.
Wat wij op dat moment nog geen van beide wisten.

Die vrijdag was hij niet in het cafe, hij was met een kameraad uit in een andere stad bij ons in de buurt. De volgende dag, zaterdags, ik moest oppassen en ik belde hem, zijn telefoon stond uit, ik belde hem thuis, met de ged88 dan spreek ik zijn voicemail wel in.
En ineens nam hij op, het was zaterdagnacht, en hij zat thuis, ik vroeg hem wat hij deed, hij was een film aan het kijken, ik vroeg of hij daar zat met 1 van zijn kameraden. Nee zij hij blij, met E een ander meisje, ik werd stil, en zei weinig meer. Hij vroeg me of het goed was dat hij mij morgen terug belde, hij zat "midden in de film". Ik zei dat dat goed was en hing op zonder nog iets te zeggen.

Ik was stil, ik was boos, en ik vroeg me af wie die E was.
Ik heb me die hele nacht kut gevoeld, heb lopen janken en ik was er helemaal kapot van.
Die zondag middag, een week nadat wij nog samen in bed lagen, belde hij me op.

En vroeg hoe het ging, ik zeg redelijk, ik zeg ben moe, heb geen oog dicht gedaan vannacht, ja ik ook niet zegt hij, ik zeg o, en het vloog er bij mij uit, wat heb je al die tijd gedaan dan? En daar kwam zijn antwoord, gewoon film kijken, beetje dingen doen.
Toen wist ik genoeg, hij was een ander tegengekomen. En ik vroeg hem dus wie E was.
Hij begon te vertellen, hij was haar al een paar weken geleden tegengekomen tijdens het uitgaan, toen hebben ze nummers gewisseld, en toevallig, die vrijdagavond dat hij uit was in een andere stad was hij haar weer tegengekomen, en meteen die dag erna, die bewuste zaterdagavond was ze bij hem geweest.
Hij vertelde dat het gewoon goed voelde, vertrouwd, en hij zei ook dat hij me, vanaf het begin dat wij wat hadden, had gewaarschuwd dat er altijd iemand tussen kon komen, wat beter klikte qua leeftijd.
En dat was nu het geval, ik was/ ben er kapot van. Ik had gewoon niet gedacht dat het zo snel zou gaan. Hij legde me alles uit, hoopte dat ik niet boos was en dat ik het begreep. Hij was gewoon eerlijk tegen me geweest zei hij. En dat is ook zo, hij was eerlijk, en daar moet ik gewoon blij mee zijn.

Die avond, ben ik met een vriendin naar het cafe gegaan, ik heb me helemaal vol laten lopen, en ik was goed aangeschoten. Ik stuurde hem een sms: "Haj, ik zit in t cafe, me bezatten, ik baal er goed van, had nog een verrassing voor je, maar die bewaar ik wel voor je broertje. gr mij!"

Ik heb altijd veel lol met zijn broertje, en het blijkt dat hij wat voor mij voelt, en daar heeft S het al een x met me over gehad. Ik had nog een verrassing voor hem, had een lingerie setje voor hem gekocht, en had me over die stap heen gezet dat ik hem zou pijpen.

Die nacht werd ik wakker, ik was klaarwakker, en moest alleen maar aan S denken. Ik ging uit bed, pakte mijn vaders mobiel en heb hem gesmst, dat het me speet van dat lullige smsje over die verrassing, maar dat ik het gewoon heel erg vond, dat ik niet had verwacht dat het zo snel ging, dat ik me afvroeg waarom hij dit al die tijd met me deed, dat ik me dom ging voelen, en misschien wel spijt kreeg van alles wat er was gebeurd. Het was een lange serieuze sms. Ik had hem verstuurd en ging weer naar bed.

De volgende ochtend om 8 uur, kreeg ik een sms, ga gauw naar je vaders mobiel, ik heb daar een sms naartoe gestuurd. Maargoed dat was te laat, mijn vader was al naar zijn werk.
Hij belde me, en vroeg of ik het nog had kunnen wissen, niet dus. En dat vertelde ik hem, hij zegt o, ik zeg als je er geen naam in hebt gezet, niet die van mij en niet die van jou is er nix aan de hand, ja zegt hij, ik stuur er wel een sms achteraan dat ik het verkeerde nummer had. En hij hing weer op.
5 minuten later kreeg ik 5 berichtjes achter elkaar.
Dit stond er zo'n beetje in:
Ik hoop dat je weet dat ik je nooit pijn heb willen doen, ik heb je gewaarschuwd dat er een ander tussen kon komen en jij hebt 1 regel optreden, je bent verliefd geworden, eigenlijk hadden we toen al moeten stoppen, je word verliefd, dat overkomt je, weet ik wel, maar als je dat niet was geweest had je je nu veel minder kut gevoeld, je hoeft nergens spijt van te hebben is niet nodig, we hebben het toch leuk gehad samen? en waarom ik dit met je gedaan heb? omdat je het wou, ik ben toch heel voorzichtig met je geweest of niet? ik hoop dat je niet boos bent, het is niet dat we elkaar nooit meer zien, maar niet meer op die manier zoals het was. gr S

Hij had gelijk, het zou zo ook beter zijn, maar ik vond het erg moeilijk om te accepteren, een half uur later belde hij me, hij vroeg of ik alle berichtjes gehad had, en wat ik ervan vond, ik zei dat hij gelijk had, maar ik had 1 vraag, had hij dit alles nou met me gedaan alleen omdat ik het goed vond? had dan een ander van je eigen leeftijd uitgezocht, en niet zo'n kwetsbare jonge meid. Dat was volgens hem absoluut neit het enige, hij zei me dat hij ook wel in de wolken was als hij me zag, of als ik bij hem was, maar hij was niet verliefd geworden, waar hij dus wel voor uitkeek, maar ik niet.
We hebben dus afgesproken gewoon vrienden te blijven, en dat het zo voor beide beter was.

Die week heb ik er weinig last van gehad, ik zat in een soort van ontkenningsfase, het maakte allemaal niet uit mijn leven ging wel verder.
Die vrijdagavond, zat ik weer bij ons in het cafe, en wie was daar met zijn nieuwe vriendin? S natuurlijk, hij kwam bij me vroeg hoe het ging knipoogde de hele avond, en toch zat hij nog aan mijn buik en kont. Ik kon hem niet uitstaan, op een gegeven ogenblik ben ik naar buitengerend, mijn vriendin ging achter me aan, ik stond te schelden en vloeken op straat, ik werd heel heel boos, stond tegen de lantarenpaal aan te schoppen en moest mijn agressie gewoon kwijt.

Toen we weer naar binnen liepen, was ik weer rustig, ik dronk weer gezellig een wijntje mee, en telkens toen S me aankeek kijk ik boos weg.
Die avond heb ik hem weer in een "drokenbui" gesmst, dat ik het verschrikkelijk vond om hem te zien, en dat ik ging slapen aju...
dat was het zo'n beetje, erg vaag en dom, maargoed, dat krijg je met drank.
Die dag erna besloot ik hem een mail te sturen, met hoe ik me voelde, dat ik me toch niet zo goed voelde als dat ik dacht, en dat ik moeite had met hem zien.
Ik heb alles uitgelegd, het was een lange mail, en het luchte op, maar ik heb er nog niets van weergehoord, en dat is wel erg frustrerend.
Maargoed ik hoor het wel, hij zit nog steeds in mijn hoofd, en telkens als ik aan onze tijd denk kan ik wel janken!

Alsjeblieft alle reacties zijn welkom, negatief, positief ( ook al valt hier niet zo positief over te praten ) Ik weet dat ik voor een groot deel fout zat, maargoed, ik moet nu gewoon mijn verhaal kwijt, en hoop dat jullie hierop reageren.
Bedankt voor het lezen en jullie tijd.
Liefs Mij!

afbeelding van michelle

heej! Ik heb je verhaal gele

heej!
Ik heb je verhaal gelezen. Erg voor je!
Ik wou even zeggen: Ik ben ook 16, heb hetzelfde (bijna dan) meegemaakt. (zie verhaal van mij)
En weet dus hoe veel pijn het doet..
Misschien kunnen we elkaar een beetje helpen?

xxx

afbeelding van ikhouvanjeg

heej hoe is het nu met je? i

heej hoe is het nu met je?
ik wou ff zeggen dat ik een hele tijd terug hetzelfde ongeveer heb meegemaakt en ik wou hem ook niet pijpen. toen het een week uit was met hem belde hij me dat hij mij terug wou maar ik wou gewoon ff rust hebben en toen kreeg ik een smsje dat het mijn probleem was want ik pijp niet. en nu zie ik hem met uitgaan en elke jongen bij wie ik in de buurt ben is hij kwaad en jaloers op. hij wil het weer bij mij proberen en je moet maar denken dat zo iemand je niet verdiend. jij verdient echt veel beter je lijkt mij een hele aardige meid en er komt vast wel iemand die jou wel waard is en die jou niet zo'n pijn doet en die wel verliefd op jou wordt. altijd positief blijven denken.
liefs mij