Leeftijdsverschil is gewoon KLOTE!!!

afbeelding van Salsa Crazy

Hallo mede-ldvd-ers,
Na lange tijd in de put gezeten te hebben ivm met mijn scheiding kwam er eindelijk weer een zonnetje in mijn leven. Ik las indertijd een advertentie in de krant van een thuiskapster. Ik gebeld en ze kwam langs en het klikte bijna meteen.In de opvolgende maanden is ze nog enkele malen langsgeweest en we hebben lange avonden gezellig zitten kletsen. Afijn op een dag kreeg ik het idee om salsalessen te gaan volgen en ik denk waarom vraag ik haar niet mee. Dus ik haar een sms gestuurd en wat denk je, zij had hetzelfde idee! Dus nu zitten we al een tijdje samen op salsales. En het contact groeide zo goed dat ik smoorverliefd op haar werd.En zij heeft altijd duidelijk laten merken dat ze ook meer voor mij voelde. Tot ze vroeg hoe oud ik nu eigenlijk was waarop ik zei, 42. Wow zei ze toen en schrok dus duidelijk! Ze dacht dat ik rond de 30 was. Zij is zelf 20.(bijna 21)Ik heb haar verteld dat ik verliefd op haar ben maar ze is niet verliefd op mij zegt ze.Nu heeft ze een vriendje van 20 waar ze leuke dingen mee doet en ik vreet me op thuis. Ze laat nog steeds op de danslessen duidelijk voelen dat ze iets voor mij voelt! Dat maakt me dus gek! Wat moet ik hiermee? Zelf vind ze aan jongens van haar leeftijd niks aan zegt ze, dat zijn nog net kinderen! Wat probeert ze nu hiermee te bereiken? Ze handelt denk ik naar haar verstand en luistert niet naar haar gevoel.Kan dit ooit nog iets worden tussen ons of moet ik de hoop opgeven? Ik kan er gewoonweg niet meer van slapen! Heeft iemand raad voor mij?
Alle hulp is welkom!

afbeelding van roel32

Bij sommigen maakt

Bij sommigen maakt leeftijdsverschil niets uit.......Mijn ex is 20 en ging vreemd met haar rijinstructeur van...........................................................................................48 en ze is er dolgelukkig mee.

afbeelding van Woeter

Ze vind jongens van rond die

Ze vind jongens van rond die leeftijd net kinderen? Maar ze heeft wel een vriend die van die leeftijd is...

Ik zou het er goed over hebben met haar en vooral duidelijk maken dat je er een punt achter wilt gaan zetten, dit getwijfel. Dit schiet voor jou zo niet op, en voor haar ook niet als ze nog duidelijk gevoelens heeft.

Succes!

afbeelding van ludevede

Beste Salsa danser. Zelf heb

Beste Salsa danser. Zelf heb ik een vriendin gehad van 10 jaar jonger. Maar geloof me, leeftijd maakt wel degelijk uit.. Opgegroeid in andere tijd met andere ... daar zijn ze weer, normen en waarden.
Met name waarden zijn tegenwoordig ver te zoeken.

Meisje wat ik had, wilde dolgraag een relatie met me, terwijl ik daar niet voor open stond want ik was nog hartbroken... Ik wilde gewoon leuke tijd met haar. Tot ze begon over relatie, me meenam met haar vrienden en voorstelde aan haar ouders...

Ik doe dat niet zo snel, zij wel. Dat heeft dus te maken met haar leeftijd. Ze snappen bepaalde dingen niet en hebben daar geen ervaring mee.

Mijn motto wordt, eerst iemand beter leren kennen voordat ik mijn ziel verkoop. Oke van het een komt het ander. We hebben allemaal wel eens een leuke vrien of vriendin maar pas op.

be careful, liefde lijkt wel oorlog tegenwoordig