lieve mensen

afbeelding van carlijn

Hallo allemaal, er zijn een paar mensen geweest die op mijn verhaal hadden gereageerd van mijn stukje wat moet ik hiermee. Jullie hadden gelijk.Ben er achter gekomen via een kennis, dat mijn ex gewoon weer aan het daten is op een relatie site.
Dat recht heeft hij natuurlijk, maar het is alsof je klap in je gezicht krijgt.Na het vele verdriet wat ik om hem had, en nog wel, zomaar leuk doorgaan, alsof ik niet heb bestaan.
Geen enkele poging gedaan om het met mij uit te praten, dan vraag je je af;Wat hebben die 5 maanden samen dan voorgesteld.Ik voel me vernederd, en voel me eenzaam en leeg.
Na 2 maanden op een site gaan staan met mooie foto,s en doen alsof hij de man is in relaties. Ongelooflijk. Ben wel af en toe boos, maar hoop voor die vrouwen, die na mij komen, dat ze er snel achter komen wat voor spelletje hij speelt.
Dat noem je geen liefde, mischien zie ik het wel verkeerd, maar ik zo ga je niet met mensen om.
Ik hoop dat ik gauw over deze man heen ben, want ik ben elke dag moe en huil veel.
Ik moest dit even kwijt, omdat ik weet dat jullie mij wel begrijpen, dank voor het lezen.

liefs Carlijn.

afbeelding van kiki70

Lieve Carlijn

Hoi Carlijn,

Ik snap wat je bedoeld hoor, maar ik kan je niet zeggen dat je je niet druk moet maken want dat doe je toch wel.
Datingsite tja... Dat zegt meer over hem dan over jou he? Ga lekker jezelf vermaken en bedenk wat je waard bent. Hij is jou in ieder geval niet waard. Ga lekker wandelen.. strand helpt mij.. wandelen en de tranen laten lopen. En niemand die je ziet. Huilen helpt niet maar het lucht wel op.

Sterkte
Kiki

afbeelding van carlijn

hey kiki dankt voor je

hey kiki dankt voor je reactie terug.
Ja wandel veel met mijn hondje, en probeer maar het beste er van te maken.
gr, Carlijn

afbeelding van hdvries86

Hoi Carlijn, Ik ben er na

Hoi Carlijn,

Ik ben er na een week achter gekomen dat mijn ex na een relatie van 4 maanden weer op een datingsite stond. Verder heb ik ook niks meer van haar vernomen terwijl ik al vlak voordat zij het uitmaakte een klaplong had.

Van de ene op de andere dag is alles zomaar weg, geen enkel teken van medeleven. Vind dat ze op het minst nog had kunnen vragen hoe het is gegaan en of ik mijzelf alweer beter voel.

Helaas is dit wel een beetje het gevolg van de nieuwe "wegwerp" maatschappij. Staat het je niet aan.. oh nou dan vervang ik je toch voor een nieuw exemplaar.

Niet meer achterom kijkende en hop weer verder...

Ik baal er ook stevig van maar dat is blijkbaar hoe het gaat tegenwoordig.

Hoop nog steeds dat ik eens een berichtje van haar krijg hoe het met mij gaat.. maar die hoop kan ik na 3 weken toch onderhand wel opgeven. Het is hard.. heel hard.. maar je doet er helaas helemaal niks meer aan!

Weet je het is misschien niet eens het dumpen dat het meeste pijn doet.. maar dat iemand zo snel doorgaat alsof er niks gebeurd is. En daardoor voel je jezelf ook echt in de steek gelaten door iemand..

afbeelding van carlijn

Hey hdvries86 Ja ik vind dit

Hey hdvries86

Ja ik vind dit heel erg, ook voor jou. ik voel met je mee.
Klopt, maar,,,,, je moet maar zo denken, alles wat je een een ander wenst komt vanzelf een keer bij je terug.
Dit soort mensen komen er vanzelf achter. Ik zal je een stukje meegeven(en ook voor de andere mensen op de site)

Als mensen je verlaten, laat ze gaan.
Jouw bestemming is NOOIT gebonden aan de gene die je verlaat.
De bijbel zegt; Ze zijn uit ons midden voortgekomen, maar ze horen niet bij ons.
Want als ze werkelijk bij ons hadden gehoord, zouden ze bij ons gebleven zijn.
Veel sterkte.

afbeelding van torn

De Bijbel zegt .........

Citaat:

De bijbel zegt; Ze zijn uit ons midden voortgekomen, maar ze horen niet bij ons.
Want als ze werkelijk bij ons hadden gehoord, zouden ze bij ons gebleven zijn.

Er zijn ook mannen die in de Bijbel menen te lezen dat je vrouwen en kinderen mag slaan of dat je vreemd mag gaan. Het is maar net welke interpretatie je zelf aan wil geven aan dat wat je erin leest.

afbeelding van carlijn

ja torn, daar zit wel wat in.

ja torn, daar zit wel wat in. gr, Carlijn

afbeelding van chelle

@hdevries: de na-verplichtingen?

hdevries schreef:

“terwijl ik al vlak voordat zij het uitmaakte een klaplong had.

Van de ene op de andere dag is alles zomaar weg, geen enkel teken van medeleven. Vind dat ze op het minst nog had kunnen vragen hoe het is gegaan en of ik mijzelf alweer beter voel.”

Mag ik vragen waarom jij haar de verantwoordelijkheid en verplichting toeschrijft om zich bezig te (blijven) houden met jouw gezondheid? Zeker, het zou attent zijn geweest. Maar wees eens eerlijk: is zij echt nog ergens verplicht om met jou ‘mee te leven’ hoe het nu, fysiek, met jou gaat omdat jij daar nog zo'n behoefte aan lijkt te hebben? Of gebruik je nu het excuus van ‘klaplong’ om jouw behoefte bevredigd te zien dat zij zich nog steeds om jou behoort te bekommeren? Is dat realistisch, denk je?

hdevries schreef:

“Helaas is dit wel een beetje het gevolg van de nieuwe "wegwerp" maatschappij. Staat het je niet aan.. oh nou dan vervang ik je toch voor een nieuw exemplaar.

Niet meer achterom kijkende en hop weer verder...

Ik baal er ook stevig van maar dat is blijkbaar hoe het gaat tegenwoordig.”

Ik vind het zelf iets te makkelijk neergezet om je teleurstelling en verontwaardiging dat zij de keuze heeft gemaakt om ‘het hoofdstuk met hdevries’ definitief af te sluiten (en waarin het zichzelf bezighouden met hoe hdevries herstelt van zijn klaplong, in ieder geval voor haar geen prioriteit meer blijkt te hebben) nu als argument gaat gebruiken om te klagen over ‘de wegwerpmaatschappij’ en ‘dat is blijkbaar hoe het gaat tegenwoordig’.

Het is een behoorlijke kluif om te verteren dat een ex-partner zich niet meer met je bezighoudt. Maar veelal is dat wel vaak de realiteit. Je kan iemand, nadat diegene de relatie heeft beëindigd en zich daarmee dus van alle verantwoordelijkheden en verplichtingen ten opzichte van die ander heeft ontdaan, ook niet meer tot acties dwingen die voortkomen uit een emotionele behoefte die jij zelf nog hebt en waarbij je de ander feitelijk (stiekem?) verplicht deze voor jou te (blijven) bevredigen...

afbeelding van hdvries86

Oh nee ik weet dat zij

Oh nee ik weet dat zij helemaal niets verplicht is. Het is gewoon hoe ik zelf in het leven sta en met andere mensen om wil gaan.

Ik zelf zou iemand niet zo uit mijn leven kunnen verbannen, zeker niet iemand die ik lief heb gehad.

Wat ik bedoel te zeggen is dat mijn ouders bijvoorbeeld vroeger geen internet hadden. Wanneer zij problemen hadden dan overkwamen ze die hobbels en zorgden ze ervoor dat de relatie sterker werd.

Ik merk in ieder geval om mij heen dat trouwheid en werken voor een relatie steeds minder word. Ik heb laatst nog van een vriendin gehoord dat bij een vriendin van haar haar vriend ondertussen op tinder zat. Vervolgens had die meid een fake account aangemaakt en werden ze gematched. Hebben ze afgesproken en is uiteindelijk die jongen gedumpt.

Nu wil ik niet zeggen dat dit voor iedereen geld, maar ik ben niet iemand die zomaar een relatie stopt omdat het misschien even niet gaat zoals het zou moeten.

Maar ik begrijp heel goed jouw standpunt, ze is mij niks verplicht. Maar vanuit een menselijk oogpunt zou het toch wel fijn zijn als mensen met iets meer begrip voor elkaars gevoelens om zouden kunnen gaan.

afbeelding van Pallie

.

.

afbeelding van xsherrie

Aw wat rot om te lezen. Kan

Aw wat rot om te lezen. Kan me voorstellen dat dat een klap in je gezicht is. Ik snap volkomen je gedachte over het uitpraten.. wij willen alles meestal uitpraten, maar het voelt alsof jongens zich sneller ergens bij neerleggen en er geen moeite meer voor willen doen. Dat doet erg pijn. Hij zal spijt krijgen dat hij jou heeft laten gaan. Veel sterkte!

afbeelding van carlijn

hallo xsherrrie, Bedankt voor

hallo xsherrrie, Bedankt voor je berichtje. Ja je zou zeggen dat het jongensstreken zijn, maar we praten over een man
van 53, en die twee kinderen heeft.Echt onvolwassen gedrag, hij moest zich schamen.
Wat moeten die kinderen wel miet denken dat er straks weer een andere vrouw thuis bij hem zit.
En nu achteraf heeft hij dat met meerdere vrouwen gedaan.Maar goed het verdriet is er niet minder om.
Ik doe mijn best. Liefs Carlijn

afbeelding van Hetlevenismooi

@carlijn

Ik hoop dat je er heel snel over heen bent en tot dan jezelf steeds maar weer 'oprapen'...dan op een dag heb je jezelf weer terug gevonden.
Veel (hard, snel) lopen is ook goed voor je met je hondje. Dan komt het geluksstofje, endorfine naar boven.
Mij hielp dat wel, voelde me wel iets beter ondanks het erge verdriet. Ik liep echt ontzettend veel en heeeeel snel, als een soort van sporten. En dansen ook, op oppeppende muziek.Knipoog

Sterkte en liefs!

afbeelding van carlijn

Hoi Hetlevenismooi, Gelukkig

Hoi Hetlevenismooi,

Gelukkig hebben we fijne mensen op deze site, en dat doet me goed.En hoop dat jij ook je zelf weer terug kunt vinden.
En dan spreek ik voor al deze mensen, die in hun verdriet zitten.
Dank je wel, liefs Carlijn

afbeelding van Hetlevenismooi

Hai Carlijn!

Ik heb mezelf (mijn ik) al (pas) terug gevonden en echt waar het voelt echt goed!
Ik ben aan mijn laatste stukje verwerking bezig.

Ik dacht steeds het zal wel zo blijven, dat vreselijk nare gevoel, nee hoor het gaat over en je 'ik' komt steeds weer MEER terug.
Dat deel wat weg is zal zich weer opnieuw gaan herstellen, je zult merken met de tijd kom je weer helemaal dicht bij jezelf en is dat deel ook weer terug bij jou en niet meer bij ex...
EN dan...heb je losgelaten. Heeft tijd nodig.
Nu maak je je nog druk om wat de ander aan het doen is en is ook logisch hoor, heb ik ook gehad, dat deel is daar nog mee bezig van je 'ik', dat gaat minder worden en op een gegeven moment is dat zoooveel minder en dan...is daar carlijn weer! Dicht bij haarzelf.Glimlach

Ik zou toch proberen om zo min mogelijk van hem te weten te komen, het bezorgt alleen maar terugslagen nog. Los wurmen van de ex, dat is een mooi doel! Het is toch UIT en hoe fijn voelt het als die scenario's in gedachten steeds minder en vager worden, ook door het niet te veel te voeden. Het hoort ook wel bij het liefdesverdriet en zelf kun je het wat gaan afkappen en iets anders gaan doen, het niet gaan onderdrukken, laat het wel over je heen komen en kijk naar je emoties, wat doen die met mij? Zo van goh die emotie is erg pijnlijk en kijk er naar...bedenk wel, het zijn emoties ook die je een naar gevoel geven. En ga je het te veel voeden in gedachten kunnen ze GROOT worden.

De ander denkt er heel anders over, ja anders zaten we hier niet, zat ex naast ons op de bank.
Misschien heb je hier nog iets aan.

Liefs terug!

afbeelding van carlijn

Wat fijn dat het goed met je

Wat fijn dat het goed met je gaat, heeel mooi.En klopt, hoe minder je weet hoe beter voor jezelf.
Ik ga er zeker wat mee doen, dank je wel, liefs Carlijn