Lieve Schat

afbeelding van Lana

Lieve Schat, nadat jij mij te kennen had gegeven geen kontakt meer te willen en minimaal 1 jaar vrijgezel te willen zijn, heb ik kunnen wachten op jouw eerste sms. en die kwam na 4 dagen, je hebt spijt en houdt teveel van mij!!! wat moet ik met deze informatie? ik ben zo zwak op dit moment en ben nog steeds na 2 maanden elke dag aan het overleven, zie het vaak niet meer zitten en moet vaak om je huilen als ik thuis ben en naar die lege bank staar.
Wat moet ik nou, als je eens wist hoevaak per dag ik me moet beheersen jou niet te bellen en te vragen terug te komen. 2 mensen allebei verdriet en waarom dan deze kwelling vraag ik mij de hele dag af?
Ik heb jou teruggeschreven dat je het eerst maar eens een jaar moest aankijken omdat ik in de war raak van je mixed signalen, heel stoer van mij terwijl ik eigenlijk wilde zeggen kom maar lekker terug bij mij schat!. Jij hebt nu dat bericht in je hoofd en denkt misschien dat het mij goed afgaat, niets is minder waar, het is nog steeds hel 24/7. Ik twijfel, weet je na 2 maanden echt wat je wil of heb ik met mijn sms jouw alle hoop op een nieuwe start ontnomen waardoor je misschien weer aan de drugs bent gegaan en heb ik nou mijn eigen graf gegraven, ik wil je bellen, wil weten hoe het met je gaat, maar op die zwakte-momenten bel ik een vriendin en dan kan ik er weer een uurtje tegenaan, als je toch eens wist hoe mijn dagen eruit zien, kokhalzend ga ik door het leven, pure stress, kan nog steeds niet eten en voor de nacht mijn grote vriend oxazepam.

Kan iemand mij vertellen of ik hier nou goed aan doe, ofdat ik moet toegeven aan mijn gevoel en je terug moet nemen, terwijl je zoveel kapot hebt gemaakt. Ik weet het niet, de tijd die alle wonden heelt schijnt stil te staan, omgeving snapt niet dat ik nog pijn heb!!!! is inmiddels toch al 2 maanden geleden, maar ik kan niet los van je komen maar denk diep in mijn hart dat je vroeg of laat mij toch weer pijn gaat doen, lieverd je bent 9 jaar jonger ik kan het je ook niet kwalijk nemen, maar nog een keer dit verdriet meemaken ga ik gewoon niet trekken.

wat is wijsheid??

afbeelding van ikhouvanjeg

ik weet hoe je je voelt. ik h

ik weet hoe je je voelt. ik heb het uitgemaakt omdat hij mij bang maakt en mij pijn doet. we hadden elke dag ruzie. hij heeft vroeger ook aan de drugs gezeten en nu dreigt hij met een overdosis. ik hou heel veel van hem en ik weet ook niet wat ik doen moet. Als ik naar hem terug ga ben ik bang dat het een keer uit de hand loopt en dat hij mij slaat maar ik wil ook weer niet dat hij weer terug gaat naar zijn leven van vroeger. Hij is 9 jaar ouder als ik. Hij heeft veel meer meegemaakt als ik en hij wil een gezin beginnen maar daar ben ik nog te jong voor.
Hij komt uit een heel ander soort famili als ik en we verschillen teveel. Ik weet ook niet of ik er goed aan heb gedaan om het uit te maken. en voor jou kan ik zeggen als jullie echt voor elkaar bestemd zijn komen jullie wel weer bij elkaar. Wat er ook gebeurt. Dat moet je blijven onthouden. Ik vond het een heel mooi stukje en ik herkende heel veel van mezelf erin. Je hebt me echt geholpen met dat stukje.

afbeelding van Lana

dank je wel

Lieve ikhouvanjeg, bedankt voor je bericht, het doet me goed te lezen dat iemand er iets aan heeft gehad. Ik probeer me ook voor te houden dat als je echt bestemd bent voor elkaar het wel goed komt, aan de ene kant ben ik bang dat hij mij zal vergeten als we geen kontakt meer hebben. En dan vergeet hij me, en dan, een toekomst zie ik toch niet meer samen, altijd bang voor de terugval met die klotedrugs. Het beste is er overeenkomen en hopelijk na een tijd weer iemand anders te ontmoeten denk ik. Tja waar is de handleiding gebleven in dit soort situaties, aan de buitenwereld heb je in ieder geval niks, met hun 0,0 ervaring weten ze het goed te brengen.

Probeer jezelf voor te houden dat jij niet verantwoordelijk voor hem bent, ik probeer dat ook en weet ook hoe verdomde moeilijk dat is. Als ik jouw verhaal lees, denk ik dat je er goed aan hebt gedaan om het uit te maken, ik kan dat zeggen want ik ben objectief, ik weet ook dat verstand en gevoel elkaar tegenspreken. Kijk het aan en hoop dat hij met zijn verleden kan afrekenen al doet hij het alleen voor jou, probeer het zo lang mogelijk te redden totdat je je weer wat sterker voelt en je eigenwaarde terug hebt.

succes Lana