life goes on...

afbeelding van vatje01

Vlak voor Koninginnedag dit jaar leerde ik via een vriendin mijn ex kennen. Na 2 maanden een relatie met elkaar te hebben zei hij plotseling op de avond dat we 2 maanden met elkaar zouden vieren dat hij niet meer verliefd op me was. In de eerste instantie een hele zware klap, vooral omdat ik het niet zag aankomen.

We hebben allebei besloten om contact met elkaar te blijven houden. Maar na 2 weken had ik maar gezegd dat ik hem voorlopig niet wil spreken of wil zien, omdat ik opsta met hem in mijn hoofd, en pas erbij neerleg als ik naar bed ga.

Hem helemaal niet meer zien wil ik ook weer niet, want ik geloof wel in de gedachte dat je niet voor niets wat elkaar begint. We gingen uit elkaar omdat het allemaal te snel ging en hij niet meer dat verliefde gevoel had.

Wat vinden jullie van het contact met elkaar blijven houden, en zal het ooit nog wel goed komen tussen ons?

afbeelding van tijs

...and on.

Contact met elkaar blijven houden moet kunnen, jullie zagen inderdaad niet voor niks wat in elkaar zou je denken. Probleem is dat je hem op een gegeven moment uit je hoofd zal moeten zetten en dat maak je niet makkelijker op die manier. Ik zou er niet vanuit gaan dat het nog goed komt, want met die gedachte in je hoofd is het nog lastiger om als "gewone" vrienden met elkaar om te gaan. Als het ooit nog goed komt dan zal dat waarschijnlijk vanzelf een keer gebeuren maar waarschijnlijk niet als je er op gaat wachten. Probeer dus om je heen te kijken, en ga zo nu en dan een keer wat leuks met hem doen dan merk je vanzelf wel of het prettig of te ingewikkeld is.

Succes,
T.

--
Site redactie
Ldvd.nl - Liefdesverdriet, Because nothing lasts forever

afbeelding van Guido

jammer .... maar over = elkaar ook niet meer zien

Jammer voor je dat het voorbij is.

Zelf ben ik niet zo voor contact na de relatie. teneerste is het meestal beleefdheid van de persoon die het uitmaakt om de klap te verzachten. Ook heeft de persoon die gedumpt is dan nog langer de hoop dat het nog wel goed kan komen en als dat niet gebeurd dan blijf je daarin steken.
mijn mening is: als het uitgaat elkaar niet meer zien en als de persoon die het heeft uitgemaakt zich realiseerd dat hij of zij een fout heeft gemaakt dan belt hij/zij wel. Dan mag hij ook erg hopen dat jij nog gek op hem bent omdat hij anders de stomste zet in zijn leven heeft gezet door het uit te maken.

groetties

Damien
--
Site redactie.
--
the sweet ain't as sweet without the sour.