Me hart is gesloten door een portugese man.

afbeelding van Hippodrumtje

Was deze zomervakantie naar Portugal geweest. Super vakantie zulke gezellige mensen ontmoet.
We weten allemaal dat vakantie niet voor altijd is. Jammer genoeg... Voorall je vakantie liefde daarom heet het ook vakantie liefde. Vanaf de dag dat ik in Nederland ben. Haar ik het woord "vakantie liefde". Heb daar zo bijzonder jonge man ontmoet. Die tot over me oren verliefd heeft gemaakt.

Me hart doet al pijn als ik aan onze eerste ontmoeting denk. Ik vroeg de sleutels voor de voor deur van het hek. Omdat ik ze vergeten was. Hij keek me aan en ik begon spontaan te lachen. Het leek serieus liefde op de eerste gezicht. Voor mij dan... Stond er zelf niet echt bij stil dat ik ooit een gesprek met hem zou voeren.
We zaten in een appartement met 2 verdiepingen. Beneden een appartement en 1 boven. Stuk van 4 van zulke huizen of appartementen. En in de tuin een zwembad voor de mensen die daar verbleven.

Volgende dag zat ik bij het zwembad, gewoon lekker zonnen en zwemmen. En ik zag hem op ze balkon. Beneden verbleef die. Hij zwaaide naar me en zwaaide terug. Hij herkende me nog dacht ik. Want hij was flink aangeschoten gister avond. Hij zat op ze balkon spelletjes te doen met ze vrienden. Zelf had ik dus niet door dat ik steeds keek met me stomme hoofd. De zon was gedraaid dus ging maar ff op het gras zitten. Waar de zon scheen dus had hem niet meer in me zicht.

Hij dook in het water en dat was moooi. Een mooie strakke duik. Hij zwom een beetje, uiteindelijk kwam die aan de rand van het zwembad van mij kant. En zei zo waarom keek je steeds onze kant op. Ik in me hoofd shit betrapt kijk ik nou echt zo opvallend. Ik zei ahahah deed ik dat serieus. Kwam die naast me zitten. Spraken we een beetje. Gingen we zwemmen en hij nodige me uit om wat bij hun te eten. Ik kon niet want zou wat met me vriendin en me stiefvader ergens eten. Gingen we later naar onze appartementen.

Hij vroeg me nummer had ik dat op een briefje geschreven. Gaf ik dat aan hem na het eten.
Omdat moment hoe die keek ze mooie aantrekkelijke, argessiefe blik. Trok me zo erg aan bij de deur kuste ik hem.
En jaaaa jongens en meisjes hij kuste me terug. Zo lekkere kus ik duwde hem weg en liep toen weg. de trap op om naar me appartement te gaan. Keek 1 keeer achter me om en zag dat die nog keeek ter wel ik bijna boven was.

Me vriendin en ik wouden uitgaan de volgende dag. Rond 10 uur gingen we bij hem aanbellen dat wou ik doen. Om hem gewoon te spreken. Maar we hadden om 1 uur savonds met paar andere afgesproken. En daar voor zouden we gewoon ff ergens gaan drinken. Maar we wedden dus door hem uitgenodigd om een drank spelletje te doen. Wij bleven dus super gezellig. Soms ging ik naar de wc toe en later kwam die naar de gang toe en hij duwde me dan tegen de muur aan en kuste me. Me voor even en liepen we weer terug naar de andere. Hij wist wat ik wou zonder dat ik hem wat zei. Hij wist waar die me moest aanraken en hoe die me moest kussen. En dat heb ik nooit bij een jonge gehad.Uiteindelijk was het half 1 en wij gingen weg voor dat we weg gingen nog heftig gekust.

Wij naar paar mensen waar we mee hadden afgesproken. Rond 3 uur liepen we in de strip van albuferia en we zagen een vriend van hem. Gingen we nog wat bij hun drinken in hun appartement. Maar Hij was er zelf niet. Dus oik vroeg wanneer die zou komen. Niemand wist dat wij gezellig verder spelletjes doen en drinken. Ik kon het goed met ze vriend vinden en me vriendin met ze andere. tot 12 uur s middags door gelachen gedronken. En hij was er toen nog steeds niet. Wij gaan uiteindelijk naar onze eigen appartement.

Rond 5 uur ben ik wakker geworden. Even aan het zwembad gelegen en ja ik zag hem. Hij groette me hallen met een lach. En vond dat al vreemd. Maar dacht misschien heeft die wel een andere meid gevonden gsiter avond. Maar ik zou sws vanavond naar hem toe gaan en naar ze vrienden. Om eerst wat bij hun te drinken en dan uit te gaan.

In de avond komen wij zo maar ze vriend waar ik het goed mee kon vinden als vrienden. Deed een beetje te klef en de gast waar mij ogen opgericht waren keek steeds naar me vriendin. Maar we spraken wel gewoon. Maar niet stiekem in de gang zoenen ofzo. Stiekem niet echt maar waar we ff met ze 2en waren.

We besluiten om uit te gaan. ik was al behoorlijk aangeschoten en de rest ook. We liepen zo toen stond die ff alleen. Vroeg ik hem is er wat ? En hij vertelde me dat ze vriend zei dat die met me had gezoend en naakt gezwommen hadden. Omdat moment begon ik boos te worden. Ik zei nee ben je gek waarom zou ik dat doen als me ogen op jou gericht zijn. Dat wist die ook niet. Hij kalmeerde me en we liepen naar een shotjes bar. Ik nog in me hoofd wat ze vriend zei. Uit eindelijk dacht ik hier een fanatische avond maken. Liepen we naar een clun mambo. Maar ik zag hem nergens ik ging maar dansen. Zag ik hem maar hij was druk bezig met een bar vrouw. Aan het flirten niet normaal. Bleek dat die gratis shotjees van der kreeg. Ik dans verder verder kijk om me heen en zag me vriendin naar hem toe gaaan.... en weet je wat ze me flikte ze zoende hem !!!! Normaal zou ik der aanvallen maar iets hield me tegen. Want ze wist hoe leuk ik hem vond. Zoende misschien 4 sec oen stopte hij. Want zij zoende al met een van ze vrienden de hele avond. Ik dacht bij me zelf henny nu kan je kans pakken. Liep naar hem toe en zoende hem. En jaa hoor we zoende heerlijk eeerst tegen de bar toen in de wc. Hij tilde me op en zette me op een bar kruk. En hij zei wacht hier ga nergens naar toe ik kom er aan. Ik wacht maar kon niet lang wachten. Ben ik naar buiten gegaan een sigaret gaan rokem. En ik zag hem met de bar vrouw zoenen. En jaa hij zag me ook. Kon wel uitbarsten van woeden. Maar deed dat niet want ik had het gevoel dat die naar me toe zou komen.

Vroeg ze vriend zijn girlfriend me om met der te lopen met de groep naar de appartementen. Ik liep zo kam die opeens naast me lopen. Hij hield me vast en ik zei zo jij bent lekker bezig. En hij legde me uit dat die gratis shotjes kreeg van der als ze gingen zoenen. oowh omdat moment vond ik het een goeie leugen. Wist niet of die de waarheid sprak. Terwel we half zoenend liepen duwde die me tegen paar autos. En deden we serieus 20 minn over om naar huis te gaan. terwel het binnen 8 minn kon. Thuis aangekomen bij hem. Zag ik me vriendin eten met de rest en ze deed heel kattig tegen me. Ik maakt me niet erg zorgen over dat. Omdat ik met de man was waar ik mee wou zijn die avond de man van me dromen...

We wraen in een slaapkamer hij deed de deur opslot en wat was hij wild. En zo heerlijk het voelde helemaal fijn omdat ik verliefd was. later vielen we inslaap ik was eerder wakker. En keek naar hem en dacht bij me zelf geniet hier nog van. Morgen ben je weg en de kans om hem noggen x te zien is klein. Hij is portugees en kan portugees maar woont in denhaag. Niet ver van amsterdam maar hij bleef daar nog 3 weken. Ben ik weer in ze armen in slaapgevallen werden we wakker kuste die me. En ze zoenen ze kussen ze knuffels ze aanraking voelde zo heerlijk. Dat ik 100 % wist dat ik verliefd was. Maar wist niks van hem wat hij voelde. Alleen dat die wou dat dit langer zo kon blijven. En dat die me mooi vond. Maar ze gevoelens wist ik niet.

We ontbeten met ze alle en jaa hoor hij had over al krassen en zuigzoenen van me. En ik had blauwen plekken en super veel zuigzoenen overall. Dus ja dat was een wilde nacht. En een heerlijke die ik nooit zou vergeten. Hij draaide me hele leven om.

Na me vakantie spraken we paar keer via app. Maar niet veel hij was nog in portugal. Dus hij was niet vaak op app. En hij vertelde me dat die me wel nog eens wilt zien in Nederland. En dat maakte me zo blij. Maar diep van binnen weet ik dat die niet het zelfde voelt als wat ik voor hem voel. Het is 100 % verliefdheid. Zo lastig uit te leggen. Hoe pijnlijk het is om te weten dat er kans ios dat we elkaar niet meer zien. Heb er al 2 en een halve week last van. Dat die me hart heeft gestolen en niet meer terug heeft gegeven. En nu moet ik me hart terug nemen maar dat gaat niet als me hart niet terug wilt. Ik wil hem zo graag vergeten. Maar het lukt niet steeds denk ik aan hem. Kan zelfs niet slapen omdat ik hem in me dromen zie. Hij achtervolgt me in me gedachtes en ik weet niet of ik dat bij hem doe. En ik weet ook niet of die avond voor hem ook zo veel of te minste wat betekende zo als het voor mij deed. This shit hurts en ik kom er niet over heen. Kijk niet meer hoe ik hier voor naar jongens keek. Geeen jonge trekt me aan. Me hart me gevoelens me hoofd me lippen me lichaam wilt alleeen hem. Durf hem ook niet te berichten. Want denk alleen maar negatief of die negatief over mij denkt. Of misschien denkt hij juist dat ik geen interesseren in hem heb. Voel me hopeloos en hoop dat dit snel voorbij gaat.

Ik snap me zelf niet ik zal allang van een jonge walgen als die met zo veel meids zoenden ter wel die met mij
zoende. Maar dat deed ik niet en daarom weet ik dat ik in een headlock zit.

Ik kon nog geen afscheid van hem nemen. Moet hem voor mij gevoel nog 1 keer zien... Om nog te proberen over hem heen te komen. Anders gaat dit een moeilijke periode worden van mij gebroken hart. Zou ik hem berichten of wat zou ik doen ???

https://www.google.nl/search?q=you+didn%27t+love+her&client=firefox-a&hs...

afbeelding van kiki70

Hippodrumtje

Woont hij daar? Zie je een toekomst samen met hem?

afbeelding van Danisha

(Geen onderwerp)