meer dan 3 jaar, nog steeds elkdag denk ik aan haar!

afbeelding van Ilco

Hoi Allen, hier is mijn verhaal...

Ik kwam tegen mijn ex 13 jaar geleden in buitenland(mijn eigenland) en na moeilijke paar jaar relatie van afstand kwam ik naar NL voor haar. Haar; ze was de vrouw van mijn leven, ik hield zoveel van haar...achh, er zijn geen genoeg worden om uit te leggen. Haar geur, haar lach, haar hoe aan mij kijkt. en een mooiste meisje van haar is er! Onze dochter ze is 6.

Het gebeurd heel snel, binnen paar dagen van ik hou van je naar donderop. Ik snapte niks van. Ik probeerde maanden lang goed te maken. Alles gedaan wat ze wilde/zei. Nee, niet gelukt. Van 90 naar 72kg binnen 3 maanden was ik afgevallen, van dol gelukkig naar burnout bijna. Echte klap kwam na 6 maanden. na een of 2 weekje dat ze van t huis vertrok naar haar moeder( dat dacht ik) ze was op vakantie met een man in Italie met mijn dochter. En ik? liep rond gek heledag op straten, in bossen... Kon niet meer werken, enige vraag die ik stel aan mezelf; Waarom? Ik kon al paar maanden weinig functioneren en met dit klap mijn hele wereld ingestord. Spaarrekening was al leeg en auto was weg geplunderd. 300eu in mijn zak, ik moest mijn leven opnieuw beginnen, in t buitenland die ik voor de liefde van mijn leven kwam, helemaal alleen, geen enkel familielid. Er zijn nog heel veel dingen gebeurd binnen die 6 maanden maar ik zal ze voor nu voormezelf besparen.

Ik mis haar nog steeds zo erg. Na alles wat ze deed. Ik kan haar gewoon niet vergeten. elkedag! geen enkel dag zonder haar te denken. elk keer als ik in bed lig, elk keer als ik wakker wordt. Denk ik enige ding wat ik wil is haar, naast me, net als vroeger, dol op elkaar. knuffelen, lepeltje lepeltje...Als ik gelukkige stellen zie, ik kan niet aankijken, ik wordt dan echt verdrietig van. Ze had alle haar kleding achtergelaten voor een rijke leven met haar nieuwe man. Ik kon eindelijk 2 maanden geleden haar kledingen weg gegooiden, bijna 3 jaar kon ik het niet, haar schoenen heb ik nog steeds. ik weet niet waarom maar ik kan gewoon niet weggoien. Droom ik vaak over haar, elk keer omhels ik haar, zo een dikke knuffel. Dat heb ik zo erg gemist. Als ik haar zie ben ik heel afstandelijk, ik zeg niet eens dag soms. Zo veel pijn heeft ze mij gedaan. Ik voel alsof ik moet mijn masker niet laten vallen, een bescherm reactie volgensmij, maar vanaf binnen wil ik haar zo een dikken knuffel en kusje geven.

3 jaar nu. Ze is zwanger(waarschijnelijk, zegt mijn dochter) van die man. en ik??? ik heb al tientallen vrouwen ontmoeten, sommige waren langdurig(langste 3 maand) en geen enken van hun was niet te vergelijke met mijn ex. Ik weet dat het niet meer kan maar toch ben ik steeds opzoek naar een vrouw als mijn ex. Zo een raar situatie/ gevoel is dit! Ze leeft maar ze is eigenlijk ook overleden. Ze komt nooit meer maar ik wacht steeds op...Begraven in mijn hart, die vrouw van mijn leven....

afbeelding van hortensia

@ Ilco

Beste Ilco

Wat triest allemaal , ook dat jij je draai sindsdien niet meer kunt vinden omdat je ergens nog opzoek bent naar een vrouw die lijkt op je ex ....

Ik denk dat het ook niet meevalt als je in je directe omgeving geen familie hebt . Hoe is het in je sociale leven , heb je wel veel vrienden en kennissen ?

Denk je wel dat je andere vrouwen een oprechte kans geeft? als je gaat vergelijken met je ex wordt het denk ik heel lastig om opnieuw te kunnen beginnen , want die ander blijft ongemerkt in de schaduw staan

afbeelding van T16

@ ilco

Jemig wat een verhaal...
Ik snap enorm goed dat je je zo kan voelen.. Je hebt je enorm verbonden gevoeld met deze vrouw en erg veel liefde gegeven.
Echter denk ik dat je het beeld van haar wel overromantiseerd en idealiseert. Waarom ik dat denk is omdat je eigenlijk KEIhard aan de kant van de weg bent gezet. De vader van haar dochter.. De man die voor haar naar NL kwam. Patsboem vertrokken voor het gras dat groener leek, de man in italie, de man met het vele geld.
Dat is in mijn ogen geen liefde. Dat is geen respect hebben voor..

Ik weet dat het lastig is om dit zo onder ogen te zien. En ik denk ook dat als je nog zo enorm veel van een ander houdt het misschien nu niet de beste tijd is om een andere vrouw een kans te geven, ze zal vanaf het begin al 1-0 achter staan.

Kan je hier met iemand over praten?