Men ware werd puur verdriet..

afbeelding van philippe

Goeiedag allemaal.

Men eerste post dat ik schrijf op deze site trouwens. Zoals je van de titel al kan afleiden, weet je ongeveer wel waar ik mee zit.

Om een lang verhaal kort te maken (een boek is niemand in geïntresseerd) heb ik nog niet echt veel geluk gehad in de liefde. Een 5-tal maandjes liep de relatie die ik toen had op de klippen. Doordat ze er niet was voor me heb ik hier een punt achter gezet. Niet veel spijt van.

Ik had me voorgenomen om een tijdje voor mezelf te nemen om alles een beetje op een rijtje te zetten. Op een dag liet 'een' vriendin me weten of ik een gunst kon verrichten voor haar nichtje. Wat we niet doorhadden was dat we langs beide kanten gekoppeld werden aan elkaar. Ik had niets te verliezen en ik kwam even voorthelpen. Wat ik niet had verwacht is dat dit meisje perfect mijn type was. Ik was verkocht. Liefde op het eerste gezicht, en inderdaad cliché.. Na een gezellige babbel te hebben gedaan. Heb ik haar een dag later gecontacteerd op facebook. Enkele dagen later stelde ik voor om eens iets te gaan drinken. Ik nam haar mee naar een gezellige locatie en werd op slag verliefd. En ik weet dat dit wederzijds was. We hadden een geweldige tijd. Impulsief zijn we allebei dus in een mum van tijd stond ik samen met haar op haar galabal. Bij een kus is het niet gebleven die nacht. Ik ging zowieso bij haar blijven slapen... Alles zat perfect. Had dit nog nooit meegemaakt. Ik dacht dat ik snel verliefd werd maar dit was meer dan speciaal. Ze was lief grappig. Bloedmooi en kwetsbaar. Onweerstaanbaar in mijn ogen.

Een tijdje later kwamen er wat foto's online te staan van ons. Haar ex heeft dit gezien... Je ziet het hier mssch al een beetje aankomen. Het blijkt dat ze nogwat in haar hoofd zat met haar ex. Een relatie dat niet zomaar op de klippen is gelopen. Een hele historie van 3 jaar blijkbaar. Hij kon het ineens niet verkroppen dat zijn ex op een foto stond met een andere vent (ik dus).

Omdat haar werk ten einde liep die periode moest ze enkele interims doen om bezig te blijven. Ze nam een job aan waar ze het destijds zeer moeilijk mee heeft gehad in haar stageperiode omdat ze dit helemaal niet graag doet. Op dit moment is ALLES verandert... Negatieve gevoelens kwamen naar boven en begon ze te koppelen met haar ex. omdat hij er was voor haar destijds... Na 2 maand was het onmogelijk voor mij om haar te doorgronden en er effectief te zijn voor haar, waar ik tegelijkertijd alles aan heb gedaan om dat wel te doen. Mijn concurrentie heeft daar heel mooi op ingespeeld. Ik merkte de laatste 2 weken al dat ik ze aan het verliezen was maar die onduidelijkheid heeft een serieuze deuk aan mijn zelfzekerheid gegeven. Ze stuurde niet meer zoveel als voordien. Werd afstandelijker. En ik wou niet aannemen hoe dit kwam. Raar, als je zag hoe gelukkig ze zich voordien voordeed. Afgelopen weekend stond ik erop om duidelijkheid te krijgen want ik ging er letterlijk aan kapot. We spraken af en wist me te zeggen dat haar gevoelens voor haar ex waren teruggekomen...

Het klinkt allemaal zeer melig en veel. Voor degenen die tot hier zijn geraakt met lezen mijn dank. Ik weet gewoon niet wat ik ermee moet en het zit echt diep. Was ik een rebound? Zorgen haar negatieve gevoelens voor een verlangen naar haar ex toe? Normaal gezien neem ik hier redelijk snel vrede mee na men ervaringen en ga ik verder met mijn leven. Maar... Ik ben ondertussen 4-5 kilo afgevallen op een week tijd. Ik wil me niet aanstellen maar het voelt aan als een groot verlies. Ze betekende veel voor me.. Het heeft niet lang geduurd maar ben echt wel men soulmate kwijtgeraakt, dat weet ik. Het enige wat ik kan doen is er een tijdje laten overgaan maar men gevoel zegt nu dat ik ze kwijt ben en dat dit nog een tijdje bij me gaat blijven hangen.

Wat moet ik doen? Verward

afbeelding van philippe

PS.

Een paar dagen ervoor hadden we nog een leuke date en hebben we nog een paar keer gekust met elkaar. het was gezellig. Mssch is ze verward? Maar isser uberhaubt een kans dat ze terugkomt?

afbeelding van Dondemiamor

hi philippe

hi Philippe,

Uiteraard ken ik het gevoel van onmacht , en die vraag die in je hoofd blijf hangen waarom en waarom nou ik !
Zoals ik het lees, was dus die vriendin van jou , jou aan het koppelen met haar nichtje ? die net een lange relatie achter de rug had , en die nu weer op zoek was/is naar een nieuwe date. Zoals ik het lees klinkt misschien wel hard maar ik denk dat zij misschien haar ex nooit helemaal vergeten was en wellicht hebben zij na die tijd zonder dat jij het wist altijd nog wel contact onderhouden. En wist ze op het laatst niet meer goed wat ze moest doen , voor jou maar haar ex kende ze natuurlijk al.

En jij bent nu de dupe hiervan tja en wat kan je doen, heb je daarna überhaupt nog wel contact met haar gehad?
Wat je kan doen is haar langzaam proberen te vergeten (en oh ik heb niet gezegd dat dit makkelijk is) zit er zelf ook nog mee . Maar ik denk dat zij haar ex nooit helemaal is vergeten en doordat ze zich niet goed voelde en wellicht al contact met hem had was hij 1 en al oor en ze kende mekaar ook al 3jaar lang dus ja.

Ik denk ook niet dat het veel nut heeft om haar te berichten als ze nu alweer terug is met haar ex.
Mijn advies , probeer haar te vergeten en verder te gaan met je leven en laat je niet kapot maken door haar hoe moeilijk het ook is .

heel sterkte

afbeelding van philippe

I don't get it

Ik weet t en t komt heel hard aan om dat te horen. Al weet ik dit allemaal wel... Kweet niet waar jij mee zit maar leuk dat je me ergens kunt aanvoelen. Ik heb al wat vriendinnetjes achter de rug en bij de helft van hun heb ik de bons gekregen. Nog nooit, maar dan ook nog nooit is dit zo hard aangekomen als nu. Ik weet dat ik binnen een paar dagen/weken/maanden terug een helemaal ander mens ben maar daar ben ik nu niet veel mee...

Hij kan er natuurlijk beter op inspelen. en ik weet niet dat ze terug samen gaan. Eerst loopt die gast als nen hond achter haar aan en wil ze het zo laten. en nu ist ineens te laat voor hem en mist zij hem. Das omgekeerde phychologie en ik ben hier inderdaad de dupe van. De vraag is nu, gaan ze trug samen? Heeft ze tijd nodig? Moet ik haar een tijdje gerust laten? Of later nog eens van mezelf laten horen?

Ik heb alles geprobeerd back in the days. En nee ik praat er niet meer mee. Ik loop zo al gefrustreerd rond laatste tijd en dat zou het alleen maar erger maken...

Any advice welcome

afbeelding van Dondemiamor

Tja zoals ik het begrijp was

Tja zoals ik het begrijp was je echt verliefd op haar geworden en dan komt het natuurlijk extra hard aan zoiets.
En ik kan het niet allemaal mooier maken dan dat het is . Het is sowieso erg lastig aan gezien je geen contact met haar hebt om erachter te komen wat ze wil en als ze inmiddels wel weer terug is bij haar ex. Zij heeft je sinds dien ook niet meer gebeld of geappt ?

En wat wil je zelf in deze situatie wil je haar terug ? of vindt je het ook allemaal wel best zo ? je zelf verwijten maken heeft natuurlijk geen enkele zin. Daar heb je alleen je zelf mee.
Ja en ik weet niet hoe lang het inmiddels gelden is, maar je als het nog tamelijk vers is zal ik er mee wachten, maar als het al wel een tijdje geleden is kan je haar altijd een mail ,bellen , appe en de situatie voor leggen hoe jij er over denkt. en de vragen die jij in je hoofd hebt om die te vragen . Alleen zij kan daar antwoord op geven .

Sterkte ermee man

afbeelding van philippe

Balen

Het is ondertussen 6 dagen geleden dat ik haar gesproken heb. En ja het blijft spoken in mijn hoofd. Wat mij het beste lijkt is haar een tijdje laten doen en hopen dat ze inziet dat de relatie met haar ex niet zomaar stuk is gelopen. Of ze het nu terug probeert met hem of niet is de vraag maar om eerlijk te zeggen hoop ik dat ze nog van gedacht verandert. Ik heb altijd geweten dat wat haar ex haar niet kon geven ik weer punten op scoorde. Ze is een zeer gevoelig meisje en gesloten op enkele vlakken, en kon onmogelijk na een korte tijd er zijn voor haar zoals ze effectief gewoon was. Als we elkaar hadden tegengekomen op een ander tijdstip was dit zowieso anders afgelopen, dat heeft ze ook tege me vertelt.

Ik hoop echt dat er nog een kans bestaat dat ze haar ex effectief aan de kant schijft zonder dat ik er al te veel moet onder lijden... want ik wil haar echt wel terug...

Ik weet niks wa ik kan doen. Teken van onmacht en woede...

afbeelding van halloo

Je hoeft niks te doen. Een

Je hoeft niks te doen. Een emmer onder je tranen anders moet je dweilen. Tip