Meneer heeft een ander...

afbeelding van Keelia

Waarschijnlijk doe ik er binnenkort een langere blog over...

Ik moet nu zelf nog even van de ''schok" bekomen..

Meneer nodigde me verleden maand nog bij hem uit... Ging er niet teveel op in.. Daarna probeerde die ongeveer 3 weken geleden terug in contact te komen met mij.. Terug ging ik er niet echt op in.. Maar hij bleef door zijn sms-acties terug in mijn hoofd plakken.. Deed me twijfelen of ik terug contact moest leggen met hem of niet.. Maar voelde me gebruikt.. Maar twijfels deden ook de bovenhand.. Misschien moet ik met hem terug contact opnemen.. Misschien is die zo slecht nog niet... Misschien heb ik het verkeerd begrepen... Tot een uur geleden heb ik er nog aan zitten denken of ik hem nog iets zou sturen.. Een klein sms'je.. Logte in op FB en zocht hem even op..

En nu..

Vijf minuten geleden...

Heb ik ontdekt..

Meneer heeft een nieuwe relatie... Vandaag profielfoto met zijn nieuwe vriendin online gezet...

Mijn hart voelt zich verraden...

Verraden door hem...

EIKEL!!

afbeelding van waterman

Hoi Keelia

Maar dan is dat toch helemaal duidelijk? Meneer was niet de juiste. Klaar.

Ik snap je frustratie hoor, je kwaadheid. Allemaal heel begrijpelijk. Allemaal helemaal logisch. Maar, meneer was overduidelijk niet de juiste.

Uithuilen (want dat mag best), kwaad worden, en dan doorgaan met jouw leven.

Meid, je wordt er wiser van. En sadder. Maar dat sadder gaat weer over. En dat wiser blijft.

Knuffels
Waterman

afbeelding van Keelia

Knuffel Waterman

Het is inderdaad helemaal duidelijk, dat schreeuwt mijn volle verstand me met veel plezier nu maar naar mijn koppie Knipoog

Kwaad... Kwaad ben ik niet 100% .. Verraden meer.. Hij was overduidelijk niet de juiste, wist ik al even, maar zijn acties van afgelopen maand maakte dat die weer even in mijn hoofd terecht kwam.. Niet leuk..

Ik ga door, hoe verraden ik me nu ook voel, die foto had ik wel even nodig.. Eye-opener..

Sadder gaat weg uitendelijk, heb me er al een thee'tje bij genomen om het rustig uit te wuiven als het vertrekt Glimlach Wiser mag blijven Tong

Hoop dat die me nu met rust laat en zijn vriendin de liefde gunt.. En zijn focus ook bij haar legt..

Knuffel terug,
Keelia

afbeelding van Glittergirl

Begrijpelijk

Ik snap je reactie helemaal! Soms moet je het met eigen ogen ondervinden, maar dan kan het nog wel pijnlijk en verscheurend zijn...

Hopelijk worden deze gevoelens van verraad snel afgewisseld met gevoelens van opluchting. Elke dag een beetje meer. En het besef dat jij volledig het heft in handen hebt van JOUW leven!

afbeelding van Hetlevenismooi

Hoi Keelia,

Oepsss die kwam binnen hè Keelia.
Zo snel mogelijk er weer uit, misschien niet meer kijken daar, geen energie aan besteden.

Liefs!

afbeelding van ubuntu90

Oh nee he.. ik weet precies

Oh nee he.. ik weet precies hoe je je moest hebben gevoeld bij het zien van die foto. Alsof er een bom af gaat. Doet heel veel pijn.. blokkeer hem op Facebook en probeer zodra je de drang voelt te gaan checken iets anders te doen. Desnoods stuur je naar een vriendin wat er door je heen gaat of wat je zou willen zeggen. Ik probeer ook steeds te bedenken dat een foto ook schijn kan zijn. Uitstralen hoe gelukkig hij is, maar dat valt misschien allemaal best wel mee. Prettig voor jezelf dat je weet dat hij voor jou niet de juiste is, maar ondanks dat doet zo een foto pijn natuurlijk. Kop op!! Sterkte.