Mijn 2e kans of niet??

afbeelding van Sukkelindeliefde_1994

Ik ben de grootste bitch die er bestaad. Ik had een relatie met de perfecte jongen. Maar na 1 jaar kregen we heel veel ruzies die nooit opgelost werden omdat hij niet goed in praten is. Toen dat gebeurde kwam er een nieuwe jongen in mijn klas. Hij was heel knap en onbereikbaar. Hij vroeg op een gegeven moment wat het huiswerk was voor bouwfysica. Het liep uit op hele gesprekken. Gesprekken die ik verwijderde voor mijn vriend en de ruzies die ik met hem besprak nam hij altijd voor mij op.

Mijn liefde ging over naar hem(dacht ik). We gingen met een klein groepje uit de klas naar Italië en wie was er mee hij. We hadden het gezellig en hij sliep bij mij op de kamer omdat ik dat wou. En toen ben ik 100% vreemd gegaan. Ik was ziels gelukkig toen hij mij ook wou. Toen we terug kwamen dumpte ik mijn vriend en 3 dagen later kreeg ik met de jongen uit mijn klas. Wat een rot relatie was dat uiteindelijk kregen we een grote ruzie en ik zei dat hij als hij weg ging dat het over was. Ik wou hem toch nog terug en hij wou het ook wel toen hij 2 weken na zijn vakantie terug kwam maakt hij het uit.

Toen zag ik hem weer mij ex (de perfecte jongen:P) ik was opslag weer verliefd. Ik heb hem alles verteld hoe ik me voel en wat ik hem aangedaan heb. Hij heeft tussendoor ook een relatie gehad dat was net uit. Hij weet niet wat hij moet doen. Ik weet het wel mij afwijzen ik verdien niet nog een kans na dit. Morgen gaan we met z'n 4en uit eten. de andere 2 is een stel waar we het goed mee kunnen vinden. We appen sinds oud en nieuw continu. Mijn liefde hangt aan een zijde draadje die hij door kan knippen. Of houd hij mij juist aan het lijntje. Hij weet niet of hij nog van me houd en of hij me nog terug wil en of hij mij wel weer zou kunnen vertrouwen. Hij mist de oude tijd wel maar toch weet hij het niet. Heb ik toen de tijd toch mijn ware laten gaan voor een onbenul of was het gewoon om mij in te laten zien hoeveel hij voor mij betekent.

Ik laat weten hoe het afloopt. Ik hoop een succes verhaal:D

Zijn er mensen met ongeveer hetzelfde? laat me weten.
Of wil je er iets over kwijt. Reageer.

afbeelding van prive

Als ik eerlijk mag zijn: hij

Als ik eerlijk mag zijn: hij moest open zijn met je. Maar dat je hem dumpte voor andere vent. Dan verdien je hem niet. Wat zal er over 3 jaar zijn als hij je niet genoeg aandacht geeft? Je moet begrijpen mannen en vrouwen zijn anders. Ik denk dat. Je beter over situatie moet gaan na denken voor dat je nieuwe relatie begint. En geef je zelf nooit snel. Daar hebben mannen geen respect voor je en over je vriend dat uit maakte. Ik raad je juist aan verwacht niks wees een vriend. Wie weet komt ooit goed. Verder ligt. Het aan hem. Succes verder.

afbeelding van Sukkelindeliefde_1994

Date met HEM!

Ik had zaterdag een etentje. Hij, Ik en 2 goede vrienden van ons die een stel zijn. Hun weten wat er tussen ons speelt van de groep. De hele tijd hints geven etc. dat was irritant. Maar toch hebben het hele etentje gesproken met elkaar. Na het etentje kregen we te horen dat de hele groep uit ging. Wij ging ook mee. Daar hebben we elkaar zo veel mogelijk ontlopen maar toch altijd elkaars blik opgezocht en dan kreeg ik die goddelijke lach weer. De groep vroeg steeds aan een van ons beide wat er speelde tussen ons en alles wat ze gokte hadden ze gelijk in maar we ontkende alles omdat we zelf niet weten wat we ermee gaan doen. Om half 4 gingen we terug om 4 uur stonden we voor zijn huis ik zou hem vertellen wat hij wou weten. We hebben gepraat tot half 6. Ik heb alles verteld wat hij wou weten en daarna hebben we nog over vroeger gesproken en hoe t leven nu gaat voor ons beide. T was weer zoals vroeger de leuke tijden de tijden die ik miste in onze relatie toen. Ik wou niet weg maar ik was zo moe en half 10 moest ik weer op. De volgende dag niet veel geappt want moest oppassen. Ik hou echt van hem meer dan ik ooit gedaan heb. Zo raar dat t nu zo is en toen niet zo. Ik zal voor hem vechten tot hij nee zegt!

afbeelding van Sukkelindeliefde_1994

Hij houd nog van mij:D

We appen als sinds oud en nieuw non stop en nou zei die laatste dat hij van mij houd en dat ie om mij geeft. Ik ben namelijk aan de lijn omdat ik een ietsie pietsie overgewicht heb mijn bmi was 25.3. Nu maakte hij zich zorgen want hij weet hoe ik ben als ik wil lijnen dan stop ik nog net niet met eten. Nu ging hij steeds erover zeuren dat ik meer moest eten en anders maar moet fitnessen. Ik zei toen tegen hem je maakt je zorgen om mij he. Hij ja tuurlijk jij bent belangrijk voor mij(A). Ik ben in de 7e hemel. Ik dacht eerst dat hij mij aan het lijntje hield maar hij houd dus van mij maar hij weet niet of hij het risico moet lopen om zichzelf weer te laten kwetsen. Zaterdag weer afgesproken:D:D:D. I'm so happy at this moment.