Mijn belevenissen

afbeelding van mabel

Ik kreeg een relatie met een lieve jongen toen ik achttien was. Na een jaar raakte het uit. We waren vier maanden uit elkaar en toen probeerden we het opnieuw. Nu weer een jaar later heb ik het uitgemaakt. Hij liet mij echter geen keus. Ik kan hem niet zomaar vergeten, maar ik weet dat dit het beste is. We pasten niet bij elkaar op intellectueel vlak; hij was een "speelvolgel" en ik een serieuze studente. Ik weet niet goed wat te denken en wat te voelen. Ik ben nu 20 en alleen. Ik voel mij nogal snel eenzaam. Mijn huidige situatie bevalt mij niet, maar wat kan ik er ook aan doen?

afbeelding van dying without you...

wees blij...

dying without you...
Hay Mabel,
Wees maar blij dat dit na 2x een jaar gebeurt en dat je niet getrouwd was! Ik was dat wel met de liefde van mijn leven!!!
Het beste om nu te doen is veel vrienden of familie bezoeken, avondje stappen, lekker eten, verzin maar iets. Ga nooit alleen zitten, daar ga je echt aan onderdoor! Ik spreek uit ervaring... ben morgen 8 weken alleen en het wordt alleen maar erger, je raakt er erg verbitterd van. Je bent nog maar 20 dus heb je nog alle tijd voor vriendjes en je zal er vast wel weer 1 tegen komen.
Probeer van het leven te genieten en niet zo verbitterd te worden als velen van ons hier nu zijn, is niet goed voor de gezondheid.
Veel sterkte