Mijn ex twijfelt nog steeds

afbeelding van mikkie29

Hallo allemaal,

Na bijna een jaar samen te zijn, begon hij ineens te twijfelen, er is wel t eea gebeurd maar we waren samen wel erg gelukkig en passen goed bij elkaar, tot op het moment dat hij weg ging twijfelde hij nog steeds en had er niet echt een duidelijke reden voor.

Na een paar weken dat het uit was, is ie langs gekomen en hebben we een goed gesprek gehad waarin een hoop voor mij duidelijk is geworden. Hij zit momenteel in een dip, echt met zichzelf in de knoop. Hij kan nog steeds niet echt een duidelijke reden aangeven en beseft dat het niet bij mij ligt maar bij hem en waarschijnlijk meer wil en denkt dat het gras bij een ander groener is... Hij gaf aan eigenlijk alles bij mij te hebben, hij was gelukkig met mij maar toch die twijfel..

Bij zijn vorige relaties is het ook zo gelopen en daarom ziet hij in dat hij met zichzelf aan het werk moet en moet gaan praten met iemand.. Hij gaf aan mij ook niet los te kunnen laten en eigenlijk hoopt dat het nog goed komt enz.
De dag erna was die twijfel er weer en wist ie niet of hij er goed aan had gedaan om te komen want het voelde erg raar, ondanks dat de avond ook super fijn was. Hij was zo afstandelijk en gaf aan down te zijn weer met zn verstand zat..

Ik was boos en teleurgesteld en een tijd hebben we geen contact gehad maar na een week zocht hij het contact weer op en gaf aan zich eigen druk te maken of ik nog geen andere jongen had leren kennen en hij mij nog steeds niet los kan laten maar wel beseft dat hij het tijd moet geven om erachter te komen of hij mij mist of het samen zijn mist en daardoor het beste is om even geen contact te hebben. Je kan het al wel raden, dit hielden we een paar dagen vol en toen appte hij weer waarin hij aan gaf mij te missen en me heel graag weer te willen zien, dat gevoel was nog niet zo sterk geweest in de laatste tijd. Ik had duidelijk aangegeven dat we niet af kunnen spreken omdat er teveel gebeurt is, het nog te vers is en een paar dagen terug dacht hij er zelf nog anders over. Hij is nog veels te wispelturig!! Als ie zou komen dan zou het zijn omdat hij zich wrscl nu eenzaam en klote voelt en zich bij mij weer ff goed wil voelen. Maar nee, dat was niet zo en na een tijd niks terug te hebben gestuurd, gaf ie aan dat hij onderweg was. Pff, tja daar zit je dan want ik heb nog gevoelens voor hem dus was niet sterk genoeg om te zeggen dat ie zich maar weer om moest draaien (is een uur rijden)

We hadden een super fijne avond gehad en ergens had ik er een heel klein beetje vertrouwen in en weer hoop gekregen dat het nu mss anders zou kunnen gaan en hij niet weer zo afstandelijk doet als de laatste x, dit had hij ook beloofd.
Nah, de volgende dag toen ie ging, kreeg maar geen app dus voelde al meteen dat het weer niet goed was en na dat gevraagd te hebben, bleek dat inderdaad zo te zijn. Ik wilde graag iets of wat van zekerheid hebben dat we weer afspreken en niet maar wanneer het hem uit komt, ook dit had ie beloofd dat ie me hierna weer en weer wilde zien...
Niet dus, zn verstand speelde weer op en hij vroeg zich weer af of hij er wel goed aan had gedaan om af te spreken omdat hij zich voor zijn gevoel, niet 100% kan geven en aan mijn verwachtingen kan voldoen, nu hij zo wispelturig is. Dat waar ik hem voordat ie kwam, voor had gewaarschuwd, ik ben heel duidelijk geweest en toch werd ik weer bedankt ..

Zo frustrerend, hij trekt me aan en stoot me af, het is een emotionele achtbaan en ben die onzekerheid echt beu. Het voelt nu echt alsof mijn grens is bereikt en dat ik hem nu echt los moet laten, dit gaat gewoon niet meer! Hoe moeilijk ik het ook vind, heb zn nummer gewist en nu voor t eerst duidelijk aangegeven dat hij mij ook met rust moet laten. Ik moet verder met mijn leven en hij moet aan zichzelf gaan werken en kijken of ie na verloop van tijd echt tot zijn gevoel komt. Mss gebeurt dit wel niet of wel .. en bestaat het risico dat het van mij niet meer hoeft maar als het echte liefde is ..
Maar kan jullie vertellen dat het heel moeilijk is .. Verdrietig Moet nu gewoon voor mezelf kiezen ..

Wie herkent zich in dit verhaal en wat vinden jullie hier nou van?

Tnx.

afbeelding van Meeuwtje

Ik vind het heel knap Mikkie,

Ik vind het heel knap Mikkie, dat je voor jezelf gekozen hebt.
Het is inderdaad heel moeilijk maar ik denk dat je de juiste beslissing hebt genomen.
Dit sloopt je.
Door het contact te verbreken krijg je rust en kan je wat afstand hiervan nemen. Ook al is dat uiteraard heel moeilijk.
Hij weet nu niet wat hij wil, laat hem dat eerst maar eens uit gaan zoeken.
En misschien wil jij hem dan straks wel niet meer terug!

Heel veel sterkte hiermee, neem lekker tijd voor jezelf en kom tot rust. Ga leuke dingen doen waar je energie van krijgt.
En laat hem maar lekker een tijdje in z'n sop gaarkoken!

Liefs,
Meeuwtje

afbeelding van mikkie29

Bedankt voor je reactie meeuwtje

Het is inderdaad heel moeilijk, het is eigenlijk een soort van afkicken, van de aandacht enz. Loslaten is echt een kunst, dat doe je niet zomaar maar gezien het feit het al in mijn hoofd heb zitten en daar al wel over naar denk, is al heel wat. De 1e stap is gezet zeg maar, nu hopen dat ik zo sterk kan blijven.

Nu trekt hij mij mee in zijn dip en getwijfel om zichzelf voor korte duur even goed te voelen. Ergens denk ik van .. als ik hem niet kwijt wil, moet ik dan flexibeler zijn en het maar van hem af laten hangen?! maar dat kan ik toch niet, het speelt nu al te lang en we hebben t op deze manier nu een paar keer geprobeerd en het doet mij elke keer zo'n pijn .. Ik wil weten waar ik aan toe ben en stabiliteit, niet constant die onzekerheid.

Dus moet doorzetten, voor mezelf!

Momenteel ook hard op zoek naar een baan, dat werkt er ook niet echt aan mee, teveel tijd om te piekeren dus dat word mijn doel, een nieuwe baan en weer in mn eigen kracht komen! Glimlach

grtz

afbeelding van Sukkelindeliefde_1994

Zie hetzelfde

Ik heb een tijd een knipperlicht relatie gehad en hij wou steeds wel en dan weer niet. Uiteindelijk heb ik gezegd dat als hij mij nog een keer aan de kant zette dat ik hem nooit meer terug neem. Na 2 maanden zei hij ik wil niet meer t werkt niet. Ik moest erom lachen eigenlijk. Toen hij eenmaal weg was kwamen de tranen ik zou hem nu niet meer terug nemen had ik gezegd maar ik hou van hem (dacht ik). Na 4 weken stond hij op de stoep met een bos bloemen en wou me terug. Maar ik deed het niet. Na 2 dagen huilen en veel eten kwam ik tot de conclusie dat ik niet een jongen verdien die mij zo uitbuit. Er zijn wel betere echt waar. Nu heb ik zelf een fout gemaakt door mijn ex aan de kant te zetten en we kijken nu of het goed komt. Deze jongen is mijn leven en daar kwam ik achter toen ik hem aan de kant zette. Ga voor een langere relatie niet voor iemand waarvan je niet zeker weet of het voor een lange tijd is. De ldvd duurt maar even en als hij werkelijk om je geeft kan hij ook wel een paar maanden zonder je toch? Als hij niet kan wachten is hij het niet waard.

afbeelding van mikkie29

dus jullie zijn nu weer

dus jullie zijn nu weer samen? Ben je dan niet bang dat hij je na een tijd weeer aan de kant zet?
Kijk ... ik kan wel denken en voelen dat hij het voor mij is en dat ik verder wil met hem maar als hij dat niet zo zit en maar niet tot zijn echte gevoel komt, dan kan ik nog zoveel willen maar dan werkt het toch niet? dan moet ik hem los laten omdat ik ook iemand wil die wel 100% voor mij gaat ..
Ik huil ook veel en mis m enz enz maar om elke x weer zo gekwetst te worden, dat trek ik ook niet meer en hoe groot is die kans als ik m maar weer terug neem wanneer t hem weer uit komt ..? vrij groot denk ik.

Ik heb zn nummer gewist en tot nu toe ook nog niks van hem gehoord omdat hij denk ik ook beseft dat hij eerst aan zichzelf moet werken en het tijd moet geven en mij niet maar mee kan trekken in zijn wispelturigheid of wanneer hij zich klote voelt .. Hij zal erachter moeten komen wat ie nu mist en doet ie dat niet .. tja, dan weet ik toch ook weer voldoende? Al is het heel moeilijk want t risico bestaat inderdaad dat we zo op deze manier uit elkaar groeien en de liefde niet diep genoeg zit maar daar zullen we achter komen ..

Pff geduld is een schone zaak zeggen ze dan .. maar ik moet verder met mn eigen leven, zonder te hopen of verwachten..

afbeelding van Chicka

Ik zit in een soortgelijke

Ik zit in een soortgelijke situatie, maar bij mij is de kogel door de kerk...het is uit.
Na 1,5 jaar relatie was er een eerste twijfel periode....hij wist niet precies wat het was...een soort onrust....niet zeker weten of DIT het is....toch meteen met hangende pootjes teruggekomen....hij was stom geweest te twijfelen, hij wil wat wij hebben niet kwijt en op het spel zetten voor een beetje jeugdige mannelijke onrust....nu 1,5 jaar later....weer twijfel.....echter nu komt hij niet met hangende pootjes terug.......

Ik heb hoop...maar als ik heel eerlijk ben...denk ik niet meer dat hij van gedachten veranderd en als ik eerlijk ben....het kost zo veel energie...dat getwijfel van een ander.....dat doet het vertrouwen in de relatie en je zekerheid in een relatie ook niet veel goeds!

DUIDELIJKHEID is wel het minst energie vretend.....