mijn hart is tot rust gekomen

afbeelding van Rodeo

Tot gisteren speelde ik terug met de gedachte desnoods nog jaren voor haar te blijven strijden... zo groot is m'n liefde voor haar. Maar pijnlijk dat die strijd zou geweest zijn...

Mijn liefde is nog steeds groot - maar heeft zich nu vertaald in een soort hogere liefde, van loslaten, vrijheid gunnen zichzelf te ontwikkelen als mens.

Ik ben tot rust gekomen. De boosheid is weg... en kennelijk ook de hartpijn. Ik hoop dat de hartpijn en het gemis niet terugkomt deze keer. Ik vraag me ook af of ik terug zeer zal voelen wanneer ik haar terugzie (het is nu 8 dagen geleden dat ik haar nog heb gezien).

Ik ben vannacht ook een wonderlijk meisje tegengekomen, een dikke vonk, en veel zitten kussen. We gaan elkaar nog zien. Dit zou wel iets kunnen worden - ik kan dat snel aanvoelen als het goed klikt. Misschien zit deze ervaring van vannacht er ook voor iets tussen.

Mijn hart heeft voor de eerste maal in 4 maand tijd volledige rust. En dat voelt verdomd goed aan!

Of ik niet meer van haar houdt? Zeker wel! Maar ik begeer haar niet meer - en heb mijn drang om voor haar te blijven strijden losgelaten... toch weet ik van mezelf dat ik ze zal blijven bekoren wanneer ik haar zie.

Mijn ex was me echt bijzonder, en ik koester het verleden met haar, en respecteer haar als mens.

Het ga je goed w'tje... ik wens je het beste toe en alle ontwikkelingen en ervaringen waaruit je leren kan.

En misschien ooit... ooit wanneer je dingen inziet, en er klaar voor bent, hoop ik dat de paden terug geëffend zijn, en dat je terug wilt komen naar mij, die ene vent die het écht met jou meende... en hoop ik dat onze beider situaties en wilskracht het toelaten om nog eens te proberen. Is het niet zo, dan is het niet zo. That's life.

afbeelding van Machteloosje

Rodeo

Fijn dat je meer rust in je zelf gevonden hebt en haar wil ... 'loslaten'... alhoewel ik veel hoop bespeur in je blog dat je haar toch terug zou willen. Ik zou ook die hoop laten weg varen.
Dat je nog van haar houd en haar koester, zegt iets moois over jou. Maar sluit het compleet af.
Open je hart voor je nieuwe vlam en ik hoop dat je haar dan ook een eerlijke kans geeft. Straks heeft zij ldvd omdat jij haar laat zitten en terug naar je ex wilt. Haasten spoed is ....

afbeelding van Jup

Respect

Wat klinkt dit sterk zeg! Heel erg goed!! En wat fijn dat je iemand speciaals bent tegengekomen! Het klinkt alsof je weer een beetje geniet van het leven. Er komt vast nog wel eens een terugvalletje (een kleintje), maar hou dit vast!

afbeelding van Dirk30

Goed zo rodeo

Hallo

Rodeo, tof dat je iemand hebt leren kennen. Een raad: ga niet te snel (want anders ga je haar vergelijke met je ex) en leer uit je fouten van je ex. Maw stel je niet afhankelijk op van haar. Voor de rest: geniet van het leven joh

afbeelding van Rodeo

van korte duur...

Lap zeg, de rust in m'n hart was van korte duur. Ik denk dat het de euforie van de leuke ontmoeting was... de liefde voor m'n ex blijft rondspoken in m'n hart. Terug serieus gemis, eenzaamheid en hartzeer... Eén ding is wel goed, voel geen boosheid meer.

De strijd gaat verder...

afbeelding van Sarah33

Ups and downs

Ha rodeo,
Ja bij mij gaat het ook met ups and downs. Mijn geliefde en ik houden nog van elkaar en we zijn alleen uit elkaar omdat ik getrouwd ben. Die twijfel, die pijn. Hoe lang moet ik nog doorzetten, wat moet ik doen. Radeloos wordt je ervan. Sterkte morgen is weer een dag. Knuffel saar