Mijn verhaal

afbeelding van dsptje

Hoi

Dit is mijn eerste post, sorry dat deze eerste post een lange word hoor. (dying without you heeft me overgehaald btw Knipoog)

Nou ik begin maar bij het begin.

Anderhalf jaar lang heb ik een prachtige relatie gehad met een meisje van 16 (ikzelf ben 19). Het is iets van 5 weken uit, het ging volgens haar niet echt meer. Zelf ben ik het hier ook wel mee eens hoor dat het niet lekker ging.

De eerste 2 weken heb ik me heel er slecht gevoeld en kon ik, net als velen van u, geen hap door de keel krijgen, had ik dromen over haar (nog steeds af en toe) en was ik 24 uur per dag met haar bezig. Ik heb haar nadat het uit is iets van 2 weken niet gezien.

Na die 2 weken hebben we wat afgesproken om eens bij te praten want ik zelf zat met nogal wat vragen. Het praten verging ons goed, ik heb heel wat duidelijkheid gekregen. Wat ik wel heel erg merkte was dat we beiden nog erg tot elkaar aangetrokken werden dus besloten we nog maar een week te wachten voordat we elkaar weer zouden zien.

Ik zelf wou/wil heel erg graag dat ze bij me terug komt, maar zij vind het echt beter als het uit is.
Na een week hebben we elkaar dus weer gezien, ook hier werden we weer erg tot elkaar aangetrokken. We hebben elkaar geknuffeld en kusjes gegeven etc etc.

Ik heb hierdoor nogal hoop gekregen dat het goed zou kunnen komen en daar naar verder gevraagd, ik kon niet tegen al die onduidelijkheid. Zij vertelde mij erg te missen, maar was nog steeds van mening dat het toch beter is als wij het uithouden.

Vorige vrijdag heb ik haar weer gezien, nu is ze veel afstandelijker dan voorheen (waarschijnlijk omdat ze me geen verkeerde indruk wilt geven). We hebben afgesproken weer eent tijd te wachten voordat we elkaar weer zien (begrijp me goed, we zijn al heel lang beste vrienden en willen dat erg graag zo houden). Zij vraagt mij geen contact meer op te nemen, in ieder geval niet zoveel als voorheen. Gelukkig was ik dit al van plan omdat het initiatief telkens van mij af moest komen.

Op het moment kan ik alleen maar afwachten totdat zij contact opneemt, ik hoop echt dat ze dit gaat doen. Ik heb geen idee hoe lang ik het volhou haar niet te bellen of smsen. Ik mis haar namelijk zo ontzettend erg. Stiekem hoop ik ook dat het goed gaat komen, maar hou er rekening mee dat het ook niet goed kan komen.

Verder ben ik nu al een paar weken lang elke forum uit te spitten, op een of andere manier helpt dit heel erg veel, het lezen van andermans problemen (het kan dus toch erger dan mijn situatie, eingelijk mag ik niet klagen). Ook heb ik een vriendin die mij heel goed er door heen helpt maar ik merk dat dit een beetje afneemt omdat ik echt uren lang door kan blijven gaan, ik zou er zelf ook een beetje gestoord van worden.

Verder wil ik al mijn lotgenoten heel veel sterkte wensen!

afbeelding van LadyC

hey

Heey,

Als ik het goed begrijp wil je dus nog graag vrienden met haar blijven. Vind het echt knap van je dat je dat nog op kan brengen, heel goed! Zelf had ik dat graag gewilt, maar lukt het met niet op 1 of andere manier, mss heeft hij mij toch teveel pijn gedaan.
En verder is het mss maar goed dat jullie elkaar een tijdje niet zien, ik spreek uit ervaring als ik zeg dat die aantrekkingskracht zo groot kan zijn, dat het nog jaren zo door kan gaan. Vond het zelf geen prettige ervaring, kan begrijpen dat het moeilijk voor je is om haar niet te zien, maar misschien beter nu..
Suc6,

Liefs, LadyC

afbeelding van dying without you...

ben blij dat er iig iemand op reageert :)

dying without you...
Hey,
Goed dat je deze site op komt, je zal hier veel steun kunnen vinden.
Uit andermans verhalen, of uit reacties van anderen hier.
Hoop mag je altijd hebben natuurlijk, maar laat die hoop niet te groot zijn, des te harder val je als het niet meer goedkomt.
Sterkte

afbeelding van Gielieo

Hoi, Ik ben goed bevriend

Hoi,

Ik ben goed bevriend gebleven, maar ergens was er nog een hoop dat het teruggoed zou komen. Toen ze uiteindelijk voor iemand anders koos, kwam de klap des te harder aan.

Goede vrienden blijven zonder iets meer, kan enkel slagen als je er niets meer voor voelt. Voel je er toch nog iets voor, ga er dan zeker niet meer zo close om als vroeger.

Neem wat afstand, laat zien dat je je ook kan amuseren zonder haar. Pas dan zul je weten of ze terugkomt of niet.