Mijn verhaal

afbeelding van Diaan

Hallo ik kwam deze site per toeval tegen en dacht misschien door het allemaal van me af te schrijven dat ik het dan een plaatsje kan geven,
Ik ben Diaan 31 jaar moeder van een hele lieve dochter en sinds 2 weken weer vrijgezel na een relatie van bijna 14 jaar.
Het begon eigenlijk allemaal in augustus vorig jaar ik zag toen dat mijn ex wel heel erg gezellig en vrij intiem was met een meisje we hebben hier toen over gepraat maar volgens hem was er nix aan de hand en had het nix te betekenen! Goed ik vertrouwde hem eigenlijk blind op dat moment en liet het achter me. totdat ik er een maand later achter kwam dat ze wel heel veel aan het smsen en bellen waren zonder dat ik daar van op de hoogte was gebracht, volgens hem was dit gewoon gezellig en deed hij dit samen met zijn collega gewoon een beetje klieren. oke dacht ik toen maar waarom vertel je het mij dan niet en moet het allemaal zo stiekum dus het vertrouwen was al minder toen en heb ze in de gaten gehouden (1 keer per week komen we haar tegen bij onze gezamelijke hobby) Ik zag dat ze wel heel erg naar elkaar toetrokken en dat er vaak oogcontact werdt gemaakt in die tijd voelde ik ook van zijn kant een bepaalde afstandelijkheid!
maar goed alle signalen genegeerd en gewoon verder gegaan af en toe gevraagd wat er met hem was en geprobeerd te praten maar er was niets aan de hand volgens hem hij werkte hard en was moe.
Mei dit jaar heb ik met hem gepraat en gezegd dat het zo niet verder kon, hij mij vanalles beloofd en ik had dus eigenlijk een hoop verwachtingen van hem op dat moment maar 2 dagen later hadden we een feestje waar hij mij de hele avond heeft genegeerd en leuk heeft staan doen met meid nummer 2 (nummer 1 had inmiddels een vriend) ik was toen kwaad en heb het maar ff zo gelaten todat ik maandags zijn telefoon ff nodig had om een sms te versturen. toen dus weer vanalles gevonden waar ik nix van wist was vrij onschuldig maar toch we hadden de afspraak dat hij eerlijk zou zijn daarover. Nadat we hier over gepraat hadden kwam ik er toch weer achter dat hij over bepaalde dingen gelogen had en ik heb toen besloten een korte pauze te nemen en een weekje bij mijn ouders te gan slapen samen met mijn dochter.
In die week liet hij zich van de goeie kant zien hij mistre me hield van me en wou me absoluut niet kwijt en ik was weer verkocht weer helemal in love.
Toen ik weer thuis kwam heb ik heel erg mijn best gedaan het gezellig te maken initiatief genomen om leuke dingen te gaan doen (dit miste hij) maar van zijn kant eigenlijk weer hetzelfde verhaal geen intresse en onafstandelijk en maar contact zoeken met die meid!
dus steeds weer gevraagd lieverd wat is er met je maar erwas nix totdat ik het niet meer aankon en erg overstuur raakte toen kwam hij met het verhaal te twijfelen aan zijn liefde voor mij hij voelde zich opgesloten en wist ff niet meer wat hij wou.
Dit had ik wel aan zien komen maar dat het zo erg was ook weer niet. ik heb toen geprobeerd afstand te nemen heb hem zaterdag weg laten gaan om na te denken maar hij is toen naar een soort van markt geweest waar die meid ook was, dus toch weer op zoek naar spanning denk ik. hij heeft dit dus wel eerlijk verteld maar is er langer geweest dan hij zei.
2 dagen later komt er iemand op me af of mijn vriend en ik uit elkaar waren dus ik zeg neeee hoezo. ik heb hem zien lopen hier op de markt met een blonde griet en ze waren heel heftig samen (heftig wat is heftig volgens deze vrouw aan elkaar zitten en zoenen) Achteraf kan dit niet gebeurd zijn omdat er nog meer bekenden bij waren en is het verhaal een beetje ogeblazen maar goed ze waren volgens iemand anders wel erg close geweest.
meneer hier mee geconfronteerd en hij was booooos en draaide ineens weer om ik hou van je en ik kan niet zonder je.
eigenlijk ging me dit te snel maar goed we hebben tot 5 uur snachts gepraat en we zouden er samen aan werken het weer gezellig, leuk en goed te krijgen.
maar nu dus weer een maand later is alles over, zijn gevoelens zijn niet meer sterk genoeg hij wil ermee stoppen ik ben een blok aan zijn been (te afhankelijk) en hij heeft het gevoel stil te staan. en kan er niet tegen dat ik hem niet vertrouw (maar hij geeft me ook geen kans hem te vertrouwen omdat hij niet eerlijk is) Ik geloof hem wel dat er nix is gebeurd maar heb het idee dat hij wel op zoek is naar een soort van spanning of misschien is het wel goed voor zijn ego ofzo. Hij laat zijn deur wel op een kiertje staan en gaat niet op zoek naar iemand anders en geeft mij de kans hem weer verliefd op hem te laten worden. fijn..heb ik wat aan
ondertussen is ie weer aant smsen met nummer1 (die is ook weer vrijgezel) en blijft een hele nacht weg zonder te vertellen waar.
Ik moet nu dus uit huis samen met mijn dochter en heb eigenlijk nix meer. moet onderdak regelen en heb een gebroken hart.
ik ben nu nog thuis ivm mijn dochter die nog naar school moet en krijg erg tegenstrijdige signalen van hem vorige week (ik zag er volgens hem sexy uit en was hem aant verleiden) kwam hij me achterna naar boven en toen stond hij in opgewonden staat voor me dat hij nog steeds van me houd bla bla bla en ik trap er weer in krijg weer hoop maar dat wordt me een dag later weer heel snel afgenomen. :?
ik moet hem nu eigenlijk gewoon met rust laten afstand nemen voor mezelf gaan kiezen maar jeetje wat is dit moeilijk zeg. ik ga nu een paar weken weg en moet nog zien waar ik daarna terrecht kan. maar ik blijf hopen dat hij in de paar weken inziet wat hij weg gooit.

Diaan Verdrietig

afbeelding van geraldine

Lieve Diaan, Deze man weet

Lieve Diaan,

Deze man weet niet wat hij wil.
Ik ben bang dat hij dat over een paar weken ook niet weet. Hij komt zo te lezen wispelturig over. Misschien mist hij je straks wel, en is het dan weer even goed, maar als ik jouw verhaal lees, zal het dan weer beginnen. De bekende zucht naar avontuur..
Misschien moet je meer kijken naar wat JIJ nu wil. Wil jij zo blijven leven in onzekerheid, beetje heen en weer gesmeten tussen dan weer lief zijn van hem en dan weer afstandelijk doen door hem?

Het is zwaar, moeilijk en k**, dat weten we hier allemaal.
Sterkte en liefs, en lees graag hoe het verder gaat met je.
Geraldine.

afbeelding van Ninabella

Onzekerheid....

is erger dan de keiharde waarheid lieve Diaan. Ik heb de afgelopen maand ook steeds in een soort van onzekerheid gezeten en het is echt slopend. Gisteren kwam de waarheid aan het licht, en hoe vreselijk veel pijn die ook doet, het is wel duidelijk en stapje voor stapje kan je dan de stukjes weer oprapen en in elkaar schuiven. Maar jee, wat een verhaal, na een relatie van 14 jaar mag je hopen dat je toch een solide basis hebt. Het is vreselijk als iemand tegen je zegt dat je niet goed genoeg bent......zeker als je er alles aan gedaan hebt en alles gegeven hebt wat je kan. Het zou andersom moeten zijn, want hij heeft met jouw hart gejojoot. Maar je houdt van hem en dat kost zoveel tijd om dat uit te wissen. Het advies wat ik je geef is eigenlijk ook een advies voor mezelf. Laar hem links liggen. Laat hem voelen dat je niet zo met je laat sollen en laat hem maar voelen hoe het is zonder jou in zijn leven. Als het al iets uithaalt, is dat de enige manier. Sterkte en hou je taai, wij leven allemaal met je mee.

Liefs Ninabella

afbeelding van Chica

Weten wat hij wil

De dames hierboven hebben gelijk: je ex lijkt niet te weten wat hij wil. Kies a.u.b. voor jezelf en hou je leven in je eigen hand. Makkelijker gezegd, dan gedaan, ik weet het...zeker als je van iemand houdt. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijden

afbeelding van Ron038

Diaan, Probeer het om te

Diaan,

Probeer het om te draaien.
Laat hem maar een tijdje links liggen. Even geen contact.
Laat hem voelen hoe het is, als je plotseling niets meer van je laat horen.
JIJ bent er ook nog.

Erg moeilijk, maar hier vind je steun en begrip.
Sterkte in de komende tijd.

Ron
x

afbeelding van Diaan

bedankt

bedankt lieve mensen voor de reacties het is best confronterend moet ik zeggen maar wel waar.
Ik weet heel goed dat ik nu afstand van hem moet nemen maar dit is zo moeilijk steeds geeft hij me weer het gevoel dat het nog niet helemaal over is.
Maar ik moet nog 1 nachtje volhouden nog 1 nacht in hetzelfde huis en daarna kan ik naar mijn eigen tijdelijke plekje.
toegeven aan mijn verdriet en proberen geen contact te zoeken Alleen voor mijn dochtertje, maar ik weet nu al dat hij wel contact gaat zoeken en hopelijk ben ik dan zo sterk om te zeggen nee nu niet laat me met rust jij wilt graag alleen zijn doe dat dan ook.
Ik moet nu kiezen voor mezelf en er het beste van maken samen met mijn schatje.

liefs Diaan