Mijn verhaal.. en mijn verdriet.

afbeelding van gebrokenhartje_x

Mijn ex en ik hebben een jaar lang een relatie gehad. We hielden zoveel van elkaar en we wilden mekaar nooit meer kwijt. Totdat ik te horen kreeg dat hij naar Amerika zou gaan verhuizen, omdat hij daar een baan kreeg aangeboden. Dat was meer dan 7000 km hier vandaan! Ik was kapot. Hij stelde voor om de relatie te beeindigen omdat het gewoon niet meer zou werken. Hij wilde carriere maken in Amerika en koos dus voor zijn werk. Mijn hart was totaal gebroken. Toch wilde ik hem gelukkig zien, dus ik accepteerde het maar. Een aantal maanden later vertrok hij voorgoed naar Amerika. Voordat hij ging hebben we nog 1x afgesproken. We hebben er een leuke dag van gemaakt en met tranen in mijn ogen wenste ik hem het allerbeste.

De dagen nadat hij weg was waren zwaar. Ik kon alleen maar huilen. Gelukkig had ik twee vriendinnen die me steunden en mij motiveerden om verder te gaan. Het duurde lang, maar beetje bij beetje pakte ik de draad weer op. Mijn ex en ik hielden contact, gewoon als vrienden. En ik beloofde hem dat ik hem ooit zou komen opzoeken in Amerika.

Nog steeds mis ik hem ontzettend, maar dit was het beste voor ons. Ik ben blij dat ik hem ooit mijn vriend heb mogen noemen :'(

Dikke knuffels voor iedereen met een gebroken hart. Het komt goed, echt! Het begin is zwaar, maar langzaam en zeker kom je erover heen. Iedereen die wil praten mag mij een prive bericht sturen, of gewoon hier reageren Glimlach

groetjes

afbeelding van waterman

Hoi gebrokenhartje

Poeh, wat verschrikkelijk, he.... Hij weg, jij alleen achter gebleven. Hij is doorgegaan met zijn leven, hij heeft bedacht wat er voor hem het beste was, en hij heeft dat gedaan. Dat moet jij ook weer gaan doen, bedenken wat voor jou het beste is, en dat ook weer gaan doen. Maar dat doe je al, he. Soms loopt het gewoon niet, is het een onmogelijke liefde geworden. Jij hebt hem de ruimte gegeven om dit te doen, geef jezelf nu de ruimte om er mee om te gaan. Als een prachtige herinnering. Meer kan het niet worden. Hij zit daar, jij hier. Jouw leven speelt zich nu hier af.

Citaat:

Het begin is zwaar, maar langzaam en zeker kom je erover heen.

Heel erg waar.....

Citaat:

Dikke knuffels voor iedereen met een gebroken hart.

Dikke knuffels terug.....

Waterman