mis je zo

afbeelding van karentje

Hier zit ik nu, bijna een jaar later...

Vorig jaar heb ik een toffe jongen ontmoet waar ik een relatie mee heb gehad. 3 maanden nadien zei hij dat het gedaan was, hij voelde niets meer voor mij. Ik had het voelen aankomen, maar toch was het een hele schok. Iedereen rondom mij vertelde mij dat hij niets voor mij was, ik moest hem laten vallen. Wij hebben 3 maand lang veel meegemaakt en ik was er altijd voor hem. Wanneer ik met hem wou praten over mijn gevoelens had hij nooit tijd voor mij. Na de 3 gelukkige maanden, heeft hij in heel het dorp mij zwartgemaakt en allerlei leugens zitten vertellen tegen zijn beste vriend.
Ik heb nu iemand anders leren kennen en heb er al een paar maand een relatie mee. MAAR de dag van toen, een jaar geleden komt dichterbij en ook al weet ik dat het stom klinkt ik mis hem zo!!
Mijn nieuwe vriend is wel wat ouder dan mij en heeft al veel meegemaakt, hij zou alles doen voor mij en ik voor hem, maar ik weet niet of ik er goed aan doe om met hem voort te gaan.

bedankt dat ik mijn verhaal kwijt kon

afbeelding van berrie

hoi karentje

tja je moet naar je eigen gevoel luisteren, maar ook naar je verstand. Je moet proberen dit op een of andere manier te verwerken, want anders kun je nooit beginnen aan iets nieuws denk ik. Ik begrijp het wel.. gevoelens stuur je niet met je hoofd.. die zijn er.
sterkte en ga naar het bos of wat dan ook.. ergens waar je jezelf kunt zijn en praat met jezelf.

sterkte en hou ons op de hoogte hoe et gaat met je

afbeelding van Mel

Mis je zo

Hey Karen,

Herken het wel hoe je je voelt. Eerlijk gezegd, denk ik dat jij 'het oude' nog niet helemaal verwerkt hebt en dan kan je ook moeilijk openstaan voor 'iets nieuws'. Spreek uit eigen ervaring.
Het is normaal dat je op bepaalde momenten/data terugdenkt aan je ex, wat er toen gebeurd is, wat er geweest is, ... maar als het je echt nog pijn doet, vrees ik dat het nog niet verwerkt is, hoor.
Het lijkt mij het beste dat je met je nieuwe vriend daarover praat, dat je met dat gevoel zit en het niet meer goed weet op de moment en ja, dan zal jij toch moeten beslissen wat je er uiteindelijk mee doet. Is het eerlijkste, ook naar je nieuwe vriend toe. Misschien moet je een tijdje afstand van je nieuwe vriend nemen (het oude nog verder verwerken), alles op een rijtje zetten, dan zie je achteraf de dingen misschien duidelijker.

Weet dat het niet gemakkelijk is allemaal, maar probeer als je aan je ex denkt ook aan de 'negatieve' dingen te denken, je zegt zelf dat hij je achteraf heeft proberen zwart te maken. Probeer jezelf ervan te overtuigen dat hij (je ex) je dan (zeer waarschijnlijk) op langere basis ook niet gelukkig had kunnen maken. Jij verdient beter!
Maar alles op zijn tijd, volgens mij.

Sterkte!