Moeilijk....

afbeelding van pluk

Goeiemiddag allemaal,

even een berichtje van Pluk over hoe het met me gaat. Heb inmiddels redelijk geaccepteerd dat het uit is en dat het (op dit moment)waarschijnlijk ook het beste is. Hij wil graag meer vrijheid en ik meer vastigheid (trouwen & kids). Zolang hij hierover niet van gedachten veranderd is het misschien maar beter zo. Maar dat zegt mijn verstand, mijn gevoel wil wel dat ik op mijn knieën terugga... Ik mis hem gewoon en ik hou ook nog steeds van hem. Erg moeilijk dus, maar ik heb al twee weken geen contact gezocht en ik ben erg trots op mezelf. Nog anderhalve maand volhouden en dan gaan we de spullen verdelen. Als hij in die tijd nog niet tot inkeer is gekomen (hier ga ik eigenlijk van uit) dan moet ik mijn laatste restje hoop (OK mijn op 1 na laatste restje dan..) ook maar laten varen. Wel moeilijk hoor, al die praktische dingen regelen, er komt zoveel gevoel bij kijken. Zie er best tegenop, maar ik ga deze tijd gebruiken om het nog wat beter op een rijtje te krijgen. Ik hoop dat ik dan zonder tranen en drama's alles kan regelen met hem. En ik ga natuurlijk zorgen dat ik er supergoed uitzie, moet hem wel even laten zien wat hij heeft laten gaan (beetje kinderachtig, maar toch lekker een beetje wraak hahaha). Ben al zeven kilo kwijt en ik heb een nieuw kapsel. Er zit toch een deuk in mijn zelfvertrouwen ondanks dat ik weet dat ik er niets aan kon doen dat het uitging. Ik hou jullie op de hoogte. Wat vinden jullie trouwens, moet ik hem een verjaardagskaartje sturen of niet? Liefs pluk.

afbeelding van Kami

Houd moed

Het is heel normaal dat je hem mist & nog van hem houdt. Daar moet tijd overgaan, dat is niet zomaar ineens voorbij.

Ik kan me alleen maar inbeelden hoe moeilijk het is als je al die praktische zaken er ook nog bij moet nemen. Het was voor mij al zo'n hel zonder al die beslommeringen.

Mijn ex & ik hadden ook een heel ander beeld over de toekomst & dat zet je zomaar niet even recht. Maar zeg nooit nooit natuurlijk. Er lijkt bij jou geen ander in het spel te zijn & vrijheid wordt je na een tijdje ook weer moe. Maar het is inderdaad beter om ervan uit te gaan dat het niet meer goedkomt... Op die manier blijf je er zelf ook niet in vaststeken...

Een verjaardagskaartje, dat is iets persoonlijks natuurlijk. Ik weet niet hoe het nu precies zit tussen je ex & jou & of er sprake is van vriendschap, nu of op termijn... Ik ga die van mij er alleszinds geen sturen (maar dat is nog een tijdje).

Heel veel moed de komende weken!

afbeelding van tweety23

Toen ik de mensen leerde kenn

Toen ik de mensen leerde kennen ben ik van de dieren gaan houden.

Hoi pluk,

Heel knap van je dat je al 2 weken geen contact met hem heb gehad, ik zelf heb nu een week geen contact meer met mijn ex en daardoor gaat het wel beter met me. Het is inderdaad moelijk als je nog spullen moet verdelen. Bij ons is dat ook zo, wij moeten het huis verkopen, dus voorlopig zitten we nog een beetje aan elkaar verbonden. Het is ook zo dat ik besloten heb om alleen contact op te nemen met hem als het over het huis gaat en verder niets. Wat dat verjaardagskaartje betreft, die keuze moet je zelf maken ik kan je daar echt geen advies op geven. Ik zou zelf eigenlijk niet weten wat ik zou doen. Veel sterkte.

afbeelding van pluk

bedankt..

voor jullie reacties, doet me alltijd goed het er met anderen over te hebben. Dat verjaardagskaartje kan er wel af denk ik. We zijn op dit moment geen vrienden, dit is op mijn initiatief. Hij wilde dat wel graag, ook omdat hij me niet wil loslaten en nog veel om me geeft. Die dingen gelden voor mij ook, maar ggewoon vrienden zijn kan ik niet. Ik voel veel meer voor hem dan vriendschap. Uiteindelijk leek het hem ook beter omdat hij iedere keer dat hij me zag hij merkte dat ik hem nog zoveel deed. Dus gevoelens zijn er nog genoeg, maar toekomst.. Hij zat al een tijdje niet echt lekker in zijn vel, wist niet wat hij wilde met zijn leven en dat wil hij nu uitvinden. Hij denkt dat hij nu gelukkiger is met zijn vrijheid, de tijd zal leren of dat ook echt zo is. hij heeft ook aangegeven dat hij erg bang is dat hij de verkeerde beslissing heeft genomen, dat hij me over een tijdje weerterug wil maar dat ik dan niet meer beschikbaar ben. Al deze dingen maken het natuurlijk ook niet makkelijker om geen hoop te hebben. Maar uit is uit en ik moet verder en niet dromen over wat misschien komt. Daarom moet ik afstand nemen.

afbeelding van I

Kaartje kan wel hoor! Gewoon

Kaartje kan wel hoor! Gewoon niet teveel tekst opschrijven, maar wel laten weten dat je hem nog niet vergeten bent. Kan nooit kwaad volgens mij.
Bedenk me nu ineens weer dat ikzelf nog een kadootje voor mijn ex hier heb liggen. Het is namelijk net na zijn verjaardag uitgegaan en een van zijn kadootjes had ik besteld en was er nog niet.
In het begin heb ik hem aantal keer gesmst dat ik nog een kadootje voor hem had (poging tot contact). Nu laat ik het maar wachten. Misschien dat we elkaar over een tijd weer zien (als vrienden) en dat ik het hem als nog kan geven.
Maarre iig een goed teken dat ik dat alweer bijna vergeten was...haha