Moeilijk

afbeelding van Zwelgje

Vrijdag kreeg ik smsjes van zijn vriendin. Dat ik me moet op laten nemen in een psychiatrische inrichting en dat zij dan wel een trouw en geboortekaartje sturen want dan heb ik tenminste nog iets. En dat hij alleen van haar een kindje wil en dat ze nu bij hem woont (wat helaas waar is) . Ook zei ze dat mijn kop binnenkort in het gips zit zodat ik alleen nog maar door een rietje kan vreten..En daarna stuurde ze een sms met zijn telefoon dat ik niet moest storen omdat ze in bed lagen en hij er nu op kroop.
Waarom doen ze dit? Zij hebben elkaar toch al waarom moeten ze het er bij nog een keer inwrijven. Ik ben degene die in de steek is gelaten voor haar. Wat wil ze nog meer? Ik voel me zo alleen. Altijd keek ik uit naar het weekend maar nu weet ik niet hoe ik deze dagen door moet komen. En het allerergste is dat ik hem nog steeds vreselijk mis. We hebben het 3 jaar goed gehad samen. Ik begrijp niet dat dit allemaal heeft kunnen gebeuren.

afbeelding van dying without you...

Niets van aantrekken!

dying without you...
Je moet je er niets van aantrekken dat dat wijf zich zo gedraagd!
Eerlijk gezegd denk ik niet dat hij ook maar iets weet van hetgeen zij allemaal uitspookt richting jou. Het is pure jaloezie als je het mij vraagt, anders doet ze niet zo raar. Maar als hij het maar over jou blijft hebben... dan kan het maar zo dat ze zich daardoor zo gedraagd! Z?ɬ?j kan volgens mij maar beter oppassen met wat ze doet, anders kan ze hem nog wel eens heel snel kwijt zijn als hij hier achter komt. Lijkt mij heel sterk dat hij dit goed zou keuren of er zelfs aan mee zou doen, DUS! Niets van aantrekken!

afbeelding van Zwelgje

hij weet er alles van

Gisteren kwam hij nog wat spullen halen en heb ik gevraagd hoe dat zit met die smsjes. Hij zei dat ik haar ook moet begrijpen. Ik zei dat ik niks met haar heb. Hij zei maar ik wel en als je haar ziet hoef je maar 1 keer te kijken of te lachen en je heb een klap voor je bek te pakken. En ze werd zo boos omdat ik zei wat ik voor hem voelde.
Ze kotsen me allebei uit....Hij zat er gewoon bij toen ze die smsjes verstuurde....

afbeelding van juliana

jeesus

heej,.
nou sorry hoor maar ik moest gewoon lachen!!!!!!!!!!
en dat moet jij ook doen.

want die mensen sporen niet

liefs
J.