moeite met vergeten

afbeelding van sara123456

Hallo allemaal
Ik heb een probleem waar ik best mee zit.
Ik krijg jongens heel moeilijk uit mijn hoofd
Nu 2 jaar geleden maakte mijn ex het met mij uit. Ik was hier echt kapot van. We hadden 2,5 jaar samen iets met elkaar gehad en hij was heel belangrijk voor mij. Het erge was nog het rot gevoel ging niet weg. Ik was zo verdrietig. Zelfs in januari was ik nog met hem bezig. Ik wilde weten wat hij deed en wilde hem dol graag terug. Dus besloot ik hem weer eens te appe.
Gelukkig miste hij me ook en we kregen weer contact. Dit hielp mij heel erg. Nu hoefde ik hem niet te missen maar kon ik hem gewoon weer spreken. Maar uiteindelijk wilde ik hem nog steeds terug en hield ik van hem. In februari dit jaar leerde ik een jongen kennen. Hij was wel aardig en ik besloot met hem een paar keer te daten. Uiteindelijk kreeg ik gevoelens voor hem. Ik was zo blij dat ik nu over mijn ex heen was na 1,5 jaar en hoopte ook echt dat dit iets kon worden. Helaas was hij erg druk en zat een relatie er niet in. Wel heb ik contact met hem gehouden en gehoopt dat het toch iets kon worden. Maar nu gaat hij voor 3 maanden weg en heeft dus het contact verbroken. Ik mis hem zo erg. Terwijl ik hem niet wil missen heb ik in een half jaar tijd maar 6x gezien.
Ik weet nu al wat sommige mensen gaan zeggen je moet ook geen contact met die jongens hebben. Ja makkelijk gezegd als gedaan. Ik ga ze dan zo erg missen en ik weet van mijn ex dat dit niet over een maandje over is. Ik wil me niet weer een half jaar (of wel langer) rot en verdrietig voelen. Bij mijn ex ging het over toen we weer contact hadden maar dat kan nu niet.

Heeft iemand het zelfde? Of heeft iemand tips?

Gr

afbeelding van Hetlevenismooi

@sara123456

Hoi Sara, ik weet niet of je nog meeleest maar wil je een tip geven. Weet niet of het helpt. Mij heeft dat wel geholpen.

Je kunt het beste denk ik met de realiteit meevaren in plaats van ertegenin te gaan. Die jongen heeft het contact verbroken en jij gaat tegen dat gevoel in. Ik zou dat missen gaan omarmen en dat gevoel toelaten om te verwerken en te groeien. Aanvaard het voor wat het is. Mensen komen obstakels tegen in het leven om te overwinnen. Daarnaast krijg je weer ruimte voor andere belevenissen in het leven. Blijf er ook niet in hangen in de gedachte van het missen en maak er geen scenario van. Laat het toe en voel het en ga dan weer verder met je andere bezigheden, afleidingen. Doe met pijnlijke emoties, net zoals je dat met vreugde ook doet.
Voel, groei en overwin liefdesverdriet.

Veel liefs