Mogelijk?

afbeelding van Mij

Hallo lieve mensen,

Ik moet even weer wat van me afschrijven. Misschien is dit niet de juiste rubriek maar dan hoor k het wel. Gisteren een zware dag gehad met veel nadenken en ik moet toegeven dat ik mn ex niet alleen mis als partner maar ook gewoon als maatje. we hadden een hele goede band en konden dan ook uren praten. En ik mis gewoon ook het contact. Nu heeft hij gelijk al aangegeven dat hij ee vriendschap met me wilde maar ik wilde dat niet. weet ook niet of ik dat kan maar hem helemaal niet zien is ook een gemis. Gisteren vertelde een vriend nog dat hij had gezegd joh van bel dr op en zeg dat je dr terugwilt want zo goed gaat het niet met jou. Hij had terugsmst, dat zou ik wel willen maar wel om de juiste redenen. Maar goed wij hebben ook wederzijdse kinderen die het ook erg vinden dat wij elkaar en de kids niet meer zullen zien. ik heb daarom besloten om het ene kans te geven en heb hem daar een mail overgestuurd met ook de boodschap of ik niet wist of ik het aankon, dit is voor mij vor het eerst. Hij belde vanmorgen al vroeg op met de boodschap van wat een vriendschap aangaat we zien het wel. En hij klonk opgelucht en vrolijk. Maar heb hem wel een mail gestuurd waarin ik zei dat ik het er eerst met hem over wilde hebben omdat een vriendschap compleet iets anders is als een relatie en dat ik er erg tegenop zie tegen de dag dat hij iemand anders ontmoet. ik vind het allemaal erg dubbel. Hem helemaal niet meer zien doet pijn maar dat andere ook. Ik heb dan ook gezegd dat ik wilde praten en nu komt hij morgenavond langs om te praten. ben er een beetje dubbel in en weet ook niet zo goed of ik de juiste beslissing heb genomen. Misschien kunnen jullie me verder helpen. Alvast bedankt.

Groet Mij

afbeelding van berrie

Heartbeat that counts

Hoi Mij,

Ik las je berichtje en wilde toch even reageren erop. Of je de juiste beslissing hebt genomen leer je alleen door goed naar je hart te luisteren, en met je gedachten erbij blijven. Eigenlijk twee dingen die elkaar vaak kruisen. Het lijkt me wel heel moeilijk om dat zo te doen. Het zou vreselijk mooi zijn als het goed gaat, zeker ook voor jullie kinderen natuurlijk. Maar het lijkt me ook erg lastig voor ze. Want Pappa en Mamma zijn toch vriendjes? waarom wonen ze dan niet bij elkaar??? Maar ik weet natuurlijk niet in welke vorm jullie je vriendschap gaan gieten.

Maar ik denk wel dat het ijs erg dun is. Dus succes! en laat ons weten hoe het verloopt?

Gr Berrie

afbeelding van Mij

Thanx voor de reactie

He Berry,

bedankt voor je reactie maar misschien ben ik niet helemaal duidelijk geweest in mn verhaal. Het gaat hier om een ex-vriend en niet mijn ex-man. Maar er zijn kinderen in het spel. Heb trouwens de afspraak afgezegd omdat ik de indruk heb dat hij het voor mij doet een vriendschap en niet voor zichzelf en ik zit niet te wachten op een man die mij zielig vind dus daarom een vriendschap aangaat. ik heb ook gezegd denk daar maar s over na. Als ik zoveel voor hem betekent had dan had hij in ieder geval geinformeerd hoe het met me ging en dat heeft hij niet gedaan ondanks dat ik wel erg bezorgd om hem was. En dus ook gesmst heb van hoe gaat t. Maar gezien het msngesprek van vanochtend is de ergste schade bij hem al geleden en het gaat goed met hem vertelde hij. Dus ik heb zoiets van zoek het maar uit als het zo belangrijk voor je was dan zou je er wel iets meer moeite voor doen. Toch??

Groet Mij

afbeelding van berrie

Dapper

Ha die Mij!

klinkt raar.. tis net of ik tegen mezelf praat Glimlach
Maar goed ff serieus, ik vind dat je een moeilijk besluit genomen hebt. En ook wel dapper, tenslotte feelings zijn er nog. en dan toch stappen nemen die je hoofd aangeeft. Heb je wel wat moed voor nodig!

Ik ben benieuwd of hij meer moeite gaat doen, wat denk je zelf?

Gr Berrie

afbeelding van Mij

Weet het niet

Ha die Berry,

hij heeft gisterenavond gebeld en ook uitgelegd hoe hij een vriendschap ziet en aangegeven dat het voor hem belangrijk is en niet alleen voor onze kids. Hij wil echt ook met mij vrienden zijn. ik heb gezegd dat tie dan wel heel goed zn best mag doen omdat mijn vertrouwen helemaal weg is in hem en dat hij dat weer moet verdienen. Dus heb dan ook gezegd dat hij daar echt iniatief in zal moeten nemen want een vriendschap komt van twee kanten en niet van een. Toch heb ik het idee dat tie twijfelt nog steeds over zijn gevoel. Het is een gevoel wat ik heb en het laat me niet los. Ik zie hem morgen met de kids en ben benieuwd hoe dat zal gaan lopen. Wat zijn de grenzen, ben benieuwd of we een weg kunnen vinden die voor ons allebei prettig aanvoelt en niet gespannen.

Groet Mij

afbeelding van berrie

lange weg te gaan..

Hoi Mij,

Ik denk dat het zoeken naar de juiste vriendschap met je ex een lange weg is.. niet onmogelijk maar zeker moeilijk. Tenslotte ken je elkaar goed en ben je snel geneigd lijkt me om je met zijn 'dingen' te bemoeien of er gevoelens over te hebben die je niet hebt bij gewone 'vrienden' en dan denk ik bijvoorbeeld aan een nieuwe relatie die hij of jij krijgt. Maar ook de andere dingen die jij bijvoorbeeld verafschuwd en hij ze doet. Hoe ga je daar dan mee om? Want hij weet dat jij dat niet wilt bv. en toch doet hij het. Ga je dat dan tegen hem zeggen? en uiteraard is geld dit ook voor hem. Ze zeggen dat vriendschap na een relatie een cliche is, ik geloof daar niet zo in.
Maar ik merk wel dat als dat gebeurd dat je dan erg dicht tegen grenzen van elkaar zit, juist omdat je elkaar door en door (denkt) te kennen.

Maar je weet het he.. als je die weg effe kwijt raakt... just post here.. of stuur een mailtje naar de mensen hier.

Gr Berrie

afbeelding van Sarah27

Vriendschap is iets moois

Hoi Mij,

Het is goed dat jullie het daarover hebben, maar denk je niet dat je het zelf erg moeilijk gaat maken op deze manier?

Zal je niet gaan hopen dat het toch weer goed komt tussen jullie?
Het lijkt me lastig, ik geloof wel in vriendschap wanneer je echt een tijdje uit elkaar bent gegaan en het gevoel wat minder heftig is en zelfs dan nog is het zoeken naar een goede vorm van vriendschap.

Mijn vriend en ik willen ook graag bevriend met elkaar blijven, maar we hebben afgesproken om de eerste maanden geen contact te hebben. Eerst moet dat gevoel van WIJ losgelaten worden, de dromen die we samen hadden enz.....en wie weet? Maar ik zie mezelf nog niet echt vrienden met hem zijn in Januari, ik denk dan eerder aan juni ofzo...en dan nog zelfs langzaam opbouwen. Af en toe bellen, iets afspreken enz....maar niet bijna elke dag...anders krijg je straks nog iets van een soort relatie en maak je het elkaar moeilijk om een nieuwe partner in je leven toe te laten.

afbeelding van Mij

Jullie hebben gelijk

Hoi hoi,

Bedankt voor al jullie commentaren en had beloofd jullie op de hoogte te houden. Nou in het kader van een vriendschap koffie wezen drinken en je raadt het al. Het werd erg snel gezellig, te gezellig. ik had iets teveel gedronken om te rijden en ben blijven slapen. Maar ja er is nog steeds chemie en heel lang had ik het weten tegen te houden en uiteindelijk zijn we ook gaan slapen. We hebben geknuffeld, hij heeft me door mn haren heen gestreeld ach ja je kent het allemaal wel. het is zo moeilijk als je weet dat het voor de ander niet zo is als voor jou. Hij zei woorden als ik ben nog lang niet klaar met jou en wie weet in de toekomst. feit is dat hij het vlgs mij zelf ook nog steeds niet zeker weet. Maar goed uiteindelijk werd ik s?ɬ?chtends wakker en heb met hem gevree?ɬ´n en zag het als een soort van afscheid en dat voelde heel fijn. Heel close. Daarna be ik naar huis gegaan. In de middag hebben we elkaar weer gezien ivm wederzijdse kids en de afstand was weer zo groot en het deed zon pijn. Daarna heb ik dan ook gezegd dat ik wat afstand wilde nemen want ik voel nog veel te veel voor een vriendschap en dat is niet eerlijk naar mezelf en ook niet naar hem. Hij begreep dat, ik zei ook nog als je zou zeggen geef me wat tijd dan zou ik je dat geven maar we moeten niet blijven hangen in een vriendschap met een beetje meer want dan heb je een soort van relatie en dat is alleen maar vragen om problemen. Wederom was hij het op alle vlakken met me eens. We namen afscheid en bij het afscheid kreeg ik een knuffel met de woorden: Waarschijnlijk zien we elkaar sneller dan jij denkt. Lekker vaag en wederom kan ik er niets mee. Ik moet door met mijn leven maar dat is erg moeilijk als je voelt dat een ander toch nog een beetje twijfelt maar ik moet, ik moet.

Groetjes van Mij

afbeelding van leeuwinnetje

Is het inderdaad niet dubbel

Is het inderdaad niet dubbel zo moeilijk als je nog lichamelijk kontakt hebt met elkaar? Heb je daarna dan niet nog meer hoop. Kun je dan echt verder met je leven? Heb mijn ex ook gevraagd om langs te komen, om nog eens te praten. Eigenlijk hoop ik dan ook dat we nog eens kunnen knuffelen met elkaar. MAar tegelijk zou ik ook die angst voelen of ik daarom niet terug bij af ben. Ik lees dat je kinderen hebt,hoe gaan die er mee om
Liefs leeuwinnetje

afbeelding van Mij

idd dubbel

Het is idd dubbel en ook onbegrijpelijk als je zon lol hebt met elkaar, het klikt zo goed, aan alle kanten klikt het goed en idd we waren het er beiden overeens dat het vrijen het er niet makkelijker op maakt en dat we dat maar niet meer moeten doen. Het is ook zoeken naar waar ligt de grens. Met mij "gewone"vrienden knuffel ik ook zonder bijbedoeling maar daar heb ik geen gevoelens bij en zij niet met mij dus dan weet je dat. Hier lig dat gewoon heel moeilijk vandaar dat ik ook wat afstand wil. Ik heb geen hoop meer, stiekem wel maar mag niet van mezelf om mezelf te beschermen. Ik kan al zijn woorden wel opvatten als zie je wel, en misschien toch maar daar makk je je jezelf knettergek mee. Onze kids hebben nog steeds een leuk contact met elkaar en willen met elkaar spelen. Alleen daarom is het al moeilijk om los te komen en dat willen we zeker voor hun dan ook niet. Op zich begrijpen ze het wel en zolang er maar contact is dan is het voor hem goed. Raar maar waar.

afbeelding van Dearest

Hey Mij, Mijn ex en ik

Hey Mij,
Mijn ex en ik hebben ook besloten om vrienden te blijven.
Maar hem zien blijft moeilijk, vooral omdat hij nu echt niks meer
tegen mij zegt en heel verlegen naar mij doet. Soms vraag ik me af of hij nog wat voor me voelt. Maar dat durf ik niet te vragen.
In mijn ogen vind ik het heel knap dat je met hem durft te praten hierover. Want ik durft niet te vertellen dat ik hem ontzettend mis en ik me afvraag of hij ook nog wat voor me voelt omdat hij opeens zo verlegen naar mij is.

Groetjes,
Dearest