na 10 jaar is het over ......AUW

afbeelding van berrie

Hallo,

Nu daar zit ik dan.. In een groot huis alleen achter mijn computertje te verwerken dat mijn partner is vertrokken. We hebben een relatie achter de rug die 10 jaar heeft geduurd. In die 10 jaar is er erg veel gebeurd waar onze relatie alleen maar sterker door werd. Er is in die tijd onder andere een flink aantal ICSI pogingen geweest die (gelukkig nu) niet gelukt waren. Ik heb in die tijd bijna 1 jaar in het ziekenhuis gelegen. Maar daar sloegen we ons allemaal heel goed doorheen. Mijn partner heeft in die 10 jaren een heel erg hormonaal probleem gehad met andere mannen, ze werd iedere keer verliefd op ze maar deed daar verder niets mee. Ik kon dat allemaal goed handelen omdat ze onvoorwaardelijk van me hield en ik van haar. Totdat ze een andere baan kreeg. Daar veranderde ze, ze kreeg er complimentjes en hulp van een of andere dame die aan reiki doet. Die is volgens mij op haar in gaan praten over ontwikkelen en jezelf kennen. Ze ontdekte dat ze zichzelf niet kende en is langzaamhand van me af gaan groeien. Ze wilde op haar eigen benen staan en zonder mij omdat ik nogal iemand ben die de besluiten nam volgens haar. En dit wilde ze zelf doen. Daarom heeft ze gekozen om alleen verder te gaan.

En nu zit ik hier alleen, en voel me zwaar kl*te Ik hou nog steeds evenveel van haar maar weet ook dat het over is. Ik respecteer haar besluit, maar ik weet zelf niet hoe ik verder moet met mijn gevoelens. Ik zag mezelf wel zitten met haar op dat ene bankje bij het bejaarde tehuis.

Ik mis haar.. het bed is leeg.. thuiskomen in leeg huis.. niemand om te vertellen hoe het wat op het werk enz...
Ik leer nu wel hoeveel emoties ik heb, heb nog nooit zoveel gejankt

Groetjes en bedankt voor het lezen..

Berrie

afbeelding van Woeter

Hoi Berrie

Hey man, ik weet niet zo goed wat voor raad ik je kan geven. Alleen dat ik met je mee leef. 10 jaar is echt niet niks, kan me niet voorstellen hoe je je dan moet voelen, je leven wordt uit elkaar gerukt! Zit ik dan met m'n ldvd van een relatie van een paar maandjes.. :S

Vertel eens over dat reiki, wat houdt dat precies in? Ik begrijp dat je er niet zeker van bent dat dit de oorzaak is. Weet je zeker dat er geen ander in het spel is?

Doe hier gewoon je verhaal als je je rot voelt, lucht lekker op en de reacties helpen zeker, zitten een stel lieve mensen hier Glimlach

Those who run seem to have al the fun..

afbeelding van berrie

hoi Woeter

Reiki is een of andere terapie vorm, met dingen op afstand doen enzo.. Beetje vaag allemaal. Het schijnt mensen wel te helpen die daar in geloven. Maar het kan dus (uiteraard naar mijn gevoel) ook dingen met mensen doen. Ik ken mijn partner al 10 jaar als een heel emotioneel persoontje, echter nu is ze koel en erg zakelijk. Dit is iets wat zij absoluut niet is. Zelfs haar vrienden zeggen dit.

Er is meer aan de hand met haar, ze is allerlei vage occulte lectuur gaan lezen.

en hoe dat voelt na 10 jaar.. ik gun het niemand.. zeker niet als je zelf denkt dat je een goede relatie hebt (een hele diepe ook) dan stort je hele leven in en moet je ineens helemaal anders gaan denken/doen/leven. ik wou dat het een paar maandjes was geweest, alhoewel ik heb 10 goede jaren gehad.. had ze niet willen missen maar toch.. de pijn kan ik missen als kiespijn zeg maar..

groetjes Berrie

afbeelding van Daniek

Hallo Berrie

Je verhaal gelezen en weet een beetje hoe je je moet voelen, weet je natuurlijk nooit helemaal maar herken zeker wat je schrijft.
Mijn relatie ( van 11 jaar ) is zo'n 12 week geleden verbroken de manier waarop lijkt een beetje op jou verhaal.
Mijn vriend zat al een poosje moeilijk met zich zelf hij is toen hulp gaan zoeken en na aanleiding daarvan kwam hij ook ineens met het verhaal dat hij voor zich zelf wilde, uit zoeken wie hij is en wie hij is als hij alleen is. Nu is hij het niet in het paranormale gaan zoeken maar je hebt wel zo iets van jeetje waar komt dit weg ?
En als ik vraag of ik hem belemmerd heb in het maken van eigen keuzes etc ... dan is dat volgens hem niet zo.
Het is ook niet zo dat hij niet meer van me houd zegt hij, maar hij zegt het voor zich zelf uit te moeten gaan zoeken wat die liefde voor mij dan betekend etc ....
Realistisch gezien denk je moeilijk voor iemand en ja misschien moet ik hem die tijd dan geven.....omdat hij ook zo met zich zelf overhoop ligt.
Maar je blijft idd zelf achter met zoveel verdriet, pijn en het was ook allemaal zo plotseling.....
Was dat bij jullie ook ?
Ook wij hebben in die 11 jaar veel mee moeten maken en dacht ook dat we daar samen heel sterk in stonden.
Maar als iemand met zo'n reden komt is het ook wel moeilijk heh ?
En ja die pijn is ondraagelijk soms...
Van je af praten lucht echt op merk ik nu ook en wens je echt heel erg veel STERKTE !!!

Groet, Daniek

afbeelding van Mel

na 10 jaar is het over....AUW

Hey,

.... dat doet heel veel pijn ja! Er gaat nu vanalles door je hoofd, woede, verdriet, machteloosheid, .... Probeer mensen te zoeken, desnoods hier, waar je ermee kan over praten, al vertel je 100 keer hetzelfde, dat is niet erg, zeker niets opkroppen. Probeer ook afleiding te zoeken, probeer je bezig te houden ook al heb je waarschijnlijk nu meer zin om in een hoekje te kniezen.
Weet uit ervaring dat het verschrikkelijk hard kan zijn, het zal tijd nodig hebben om dat te verwerken, neem die tijd, weet dat het geen troost is, maar het is iets waar we allemaal wel al eens mee te maken gehad hebben en spreek nu voor mijn eigen, ook al zie jij dat nu zo nog niet (had ik toen ook): Tijd heelt wonden!
Probeer ook niet te krampachtig te zoeken naar 'het waarom', want soms is daar geen logische verklaring voor, jammer genoeg.

Wens je heel veel sterkte en veel steun en vriendschap nu!!!!!!!!!!!!