Na 3 jaar maakte hij het uit omdat hij twijfels had

afbeelding van SPK

hoi,

Vorige week maakte mijn vriend het uit na bijna 3 jaar omdat hij een twijfel gevoel kreeg, hij kon/kan me nog steeds niet uitleggen waarom hij dit kreeg omdat alles goed liep, toch kreeg hij het gevoel dat we toch geen toekomst samen hadden hoe leuk en liefdevol we het ook hadden. We hadden een afstandsrelatie ( ik woon in België hij diep in Nederland ) maar dat ging probleem loos we zagen elkaar bijna elk weekend en ik had dit helemaal niet zien aankomen. Hij maakte me zo enorm gelukkig en ik wil graag dat het nog goed komt maar hij heeft na een week nog geen spijt dat hij deze beslissing nam. Wat ik natuurlijk enorm jammer vind want ik zit hier met het verdriet en hij heeft alle plezier van de wereld.

Nog mensen met deze ervaring?

SPK

afbeelding van Time

Twijfel moet ergens vandaan

Twijfel moet ergens vandaan komen natuurlijk dus hij zal dat niet zomaar zeggen. Dus ik vind het erg raar dat hij dit niet een beetje onderbouwen. Misschien durft hij het niet te zeggen, heeft hij bindingsangst of wellicht iemand anders tegengekomen die niet 'ver' weg woont. Er zal een reden zijn en die is hij je wel verschuldigd.

Vreemd vind ik dat je zegt: hij heeft alle plezier van de wereld. Lijkt erop dat hij er dan niet echt mee zit, of wellicht is dat zijn manier om er mee om te gaan...

Je moet jezelf afvragen zou ik zo iemand wel terug willen die het opeens uitmaakt zonder reden? Is niet echt betrouwbaar natuurlijk. Hoe lastig het ook is zou ik niet achter hem aan blijven lopen. Kies voor jezelf, een man moet je met respect behandelen en niet op deze manier, als hij nog wat te zeggen heeft moet hij maar bij jou aankomen.

Ik zou zeggen kijk verder en heb plezier in het leven!