Na 5 jaar ineens over. en wil niks meer weten!

afbeelding van michel2014

Hoi allemal, mijn verhaal is als volgt.
we woonde 4 jaar samen van de 5 jaar dat ik haar ken.
in de liefde en gevoel was alles perfect. We waren inmiddels verloofd
en alles was zoals het hoorde. Achteraf herken ik veel dingen die helemaal niet
zo goed waren. Ik heb achteraf spijt dat ik niet meer heb gegeven. Ze was nogal ongelukkig persoon in het leven. Haar werk en familie alles om haar heen
zat niet mee. Ik was zoals ze dat altijd ook beschreef. Het beste in haar leven. Zag haar als de ware en heb nooit zoveel van iemand gehoudenm tot voor dat het uiy was was ik er zoo erg van overtuigd dat deze vrouw mij never nooit zou verlaten
ongeheid wat. Dit puur vanuit de opgebouede extreem sterke liefde die te bewonderen was in haar ogen tegenover mij. Er wafen discusies inderdaad. Zij was dit en ik was dat. Verbaal kon ik wellis uit de bocht vliegen en zeker verkeerde dingen zeggen die ik totaal niet meende. Ik was totaal anders.bij discussies en ruzoes wou ik alles heel snel weer goedmaken. Ik hou niet van die negatieve energie die bleef hangen en probeerde zo altijd de slechte dingen zo snel mogelijk te vergeten. Zij liep wel altijd weg.. en kon zo wel heel lang sagerijnig blijven.
nou het ging een keer uit. Kort ongeveer 3 weken geleden. Ik deed zo een beetje alles fout. Raakte in paniek..emotioneel. huilen..ongeloof. en heel veel vechten
maar volgens haar zat het anders. Ze zegt dat ze dit al lang in gedachten had. En wel wiat dat dit ging gebeuren. Nou ik had dit nooit kunnen dromen. Dus kwam als een grote klap aan. Ik heb alles gelrobeerd en het word aleen erger.
ik herken haar totaaaal niet meer. Haar blik ..houding. gedrag. Ongelooflijk
Ze reageerd nergens op. Heeft nieuwe telwfoonnummer. Op facebook als k vraag
hoe het gaat. Leest ze maar geen reactie. Hoe kan iemand van de dag op nacht zo extreem veel veranderen? Ik heb 1000 vraagtekens en van haar kan ik letterlijk geen 1 antwoord krijgen.
ik hoef haar niet terug na deze pijn die ze me aandoet maar..als ik haat zoek
en wil spreken is het een mix van. Emotie met het opzoeken van rust/reslect.een soort princype waarin ik het minate zou verwachten dat ze me niet als een stranger behandeld. Maar een persoon met wie ze haar bed 4 jr lang gedeeld heeft
en in me armen in slaap viel. Minimale respect voor alles waarin ik haar geholpen en gesteund heb waneer nodig. Ik bedoel. Dat maakt het zo moeilijk. Alsof ik aleen degene ben met verdriet. Ze toont geen liefde. Geen verdriet. Niks komt over als een soort opluchting voor haar.. heel apart dit. En ik.. sja... 24/7 met haar in me gedachte..alle mooie dingen herleven in me gedachte.. en ja... heel veel oijn vooral al die nare gedachtes van.. heeft ze een ander? Mist ze me niet een klein beetje?
Voel me diep ongelukkig..en niet aleen doordat ze ne verlaat maar puur de manier op. En kan egt niet begrijpen hoe iemand zo snel kan veranderen. Ik was letterlijk alles voor der. gaar ware..nu ... helemaal niks meer.

afbeelding van miss-pantertje

soortgelijke situatie

Ik heb dit met een exvriend een beetje gehad. Ik vaak depressie klachten en hij altijd positief en vrolijk. Ik hield van hem en hij was alles voor me. We waren 6 jaar samen. Ik merkte steeds vaker irritatie vanuit hem omdat ik niet altijd de vrolijkste was. Hij werd moe van me en reageerde ook zo. Ik heb het vaak aangegeven maar hij deed er niks mee. Hij maakte geen tijd meer voor me en ging met me om alsof hij alles kon maken want ik ging toch niet bij hem weg. Tot hij niet eens meer 1 avond per week echt serieus tijd voor me maakte en ik aandacht ging zoeken bij anderen. Toen realiseerde ik me dat ik hem eigenlijk al niet meer als steun had.
Ik wilde met hem praten en de relatie verbreken maar hij had pas na een week tijd om te praten en zo is het uiteindelijk over de telefoon over gegaan. Bizar gewoon.

In jouw geval is dit ook echt gewoon kut! Waarschijnlijk speelde dit al veel langer bij haar maar is ze er nooit eerlijk over geweest. Inderdaad nog verdrietiger dat ze nu totaal niet reageert. Je hart breekt gewoon en je voelt je alsof je niet meer bestaat. Je hebt zeker het recht om boos te zijn! Je wilt alleen maar antwoorden en het allemaal uitspreken. Helaas is dit iets wat je niet kan beinvloeden. Ik kan alleen maar zeggen dat je ondanks hoe ze je behandeld je net zo veel waard bent. Waarschijnlijk mis je de aandacht en de warmte het meest. Probeer dit te zoeken bij vrienden. Schrijf een soort afscheidsbrief aan haar, eentje die je niet verstuurd. Verbind er een ritueel aan zoals verscheuren of verbranden daarna. Het kan je een gevoel van afsluiting geven. De pijn is echter niet weg te nemen. Je kan er alleen maar mee omgaan en er zo veel mogelijk over praten.

Sterkte!

afbeelding van michel2014

vervolg

Na al deze ellende en al het gevecht heb ik het na 1 maand opgegeven en aan het lot overgelaten..
Intussen wel weer contact.. en heel gek maar.. we praten alsof we dus vriend en vrindin zijn. Onze eigen taal dus.
Met al het gevecht en haar een paar keer te zien zij ze dat ze ging denken over wat ze wil en of ze het een kans wil geven..
Ondertussen gingen lange dagen voorbij en keam er maar geen duidelijkheid. Ik ben naar haar toegegaan maar geen antwoord aleen maar twijfel ..hou van je maar...maar...
Goed.. ik zette er 4 dagen geleden een punt achter en begon haar te negeren. Totally.
Nu krijg ik smsjes van... ik denk aan je dag en nacht.. ik ik weet niet of ik je met rust moet laten aangezien je niet reageerd. Maar ik doe dit omdat ik nog steeds van je hou en omdat je super belangrijk bemt voor me!

Ik weet egt niet wat ik nu moet doen. Egt niet. Hierop ingaan heeft geen zin..vast en zekwr kom ik dan uit op de oude situatie..
Negeren is tijdelijk zometeen zet ze er ook een punt achter.
Weet niet wat ze wil... als ze van me houd wil ze toch bij me zijn en laat ze me toch niet gaan?
Ach... als jullie enige tips hebben let me know Glimlach ik zou graag willen weten wat ik nu het beste kan doen.. blijven negeren en haar laten vechten? Of... kijken hoe ver ik haar krijg? Ze heeft me diep gekwetst en om haar terug te nemen in enkele gebal zal ze me ook wat moeten geven.. meer als.. " ik debk aan je "

Sorry voor typ fouten op de mobiel heb ik geen overzicht.

Groeten
Michel.

afbeelding van ElineB

Idee

Is online niet wat?
Ik heb me onlangs ingeschreven bij DateAnoniem.
Beetje vreemd in het begin, maar uiteindelijk erg leuk!