Na 71 dagen NC

afbeelding van Keelia

Hey iedereen!

Dus zoals jullie in één van mijn laatste blogs konden lezen ben ik afgelopen vrijdag mijn ex tegen het lijf gelopen tijdens het uitgaan. De week daarvoor heb ik hem drie dagen achter elkaar gezien op het dorpsfeest. Maar aangezien ik hem deze vrijdag hoorde trillen in zijn stem als hij begon te spreken nadat hij me gezien had (tegen een vriend beginnen praten, niet tegen mij), heb ik besloten hem eens een sms'je te sturen.. Een simpel, basic sms'je waar je eigenlijk geen antwoord op hoeft te geven, en als ik helemaal niets voor hem beteken ook niet zal doen, maar las hierjuist nog in een artikel: Je weet dat iemand nog iets voor je voelt als deze emotie toont in welke vorm dan ook.. Dus zelfs als hij enorm kwaad reageert, dan weet ik tenminste nog: Hey, er is ook nog iets bij hem, ik ben dus niet de enige die na 4 maand nog volop in de tranen loopt.. Nouja, volop.. Ik heb me twee maand echt enorm goed gevoelt tot ik hem zag 7 september.. En toen ben ik weer hervallen, terug beginnen wenen.. Achja, je weet wel, de hele reutemeteut van in het begin van LDVD..

Wat ik hem dus gestuurd heb: Ik hoop dat je weet dat, ondanks ik niets gezegd heb, ik het leuk vond je nog eens te zien.

Simpel, maar eigenlijk heel efficiënt.. Het is geen ja/nee vraag zoals: Hoe gaat het nou met je? Het is zelfs niet eens een vraag.. Het is gewoon iets dat ik laat weten.. Hoeft hij erop te reageren? Neen, tuurlijk niet.. Wil ik dat hij erop reageert: Euhm, JA! Als hij tenminste nog iets voelt, al is het maar enkel vriendschap.. Of al was het maar een stomme: Ik vond het ook leuk jou nog eens te zien, of zelfs al was het een LAAT ME NOU EENS GERUST..

Ik heb dat berichtje gestuurd, en meteen mijn gsm op stil gezet + in een andere kamer gelegd.. De eerst komende tijd wil ik mijn gsm niet zien, tot voor ik ga slapen eigenlijk... Het was gewoon een sms, niet meer niet minder, zonder bijbedoeling (nouja, niet van: ZIE MIJ STAAN!!) maar ik ben het beu om te blijven wachten.. En ja, hij heeft nooit iets teruggestuurd, enkel op één moment na, en het kwam altijd van mij, maar nu kan ik dus zien waar ik sta.. Als hij koppig wil blijven doen is zijn probleem.. Als hij zijn gevoelens wil blijven verstoppen, is zijn probleem.. Dat hij mij heeft opgegeven wordt na deze test ZIJN PROBLEEM..

Groetjes!!

afbeelding van vertrapt

@keelia

Ik denk dat je dat goed hebt gedaan...waarom steeds maar afwachten.
Ik twijfel hier ook heel vaak over maar ik heb het lef niet meer.
Wel hoop ik voor je dat je niet toch wat terug verwacht...
Ga er maar vanuit van niet dan kan het meevallen.
Sterkte hoor
Liefs.....

afbeelding van Keelia

Liefste vertrapt, hij heeft

Liefste vertrapt,

hij heeft teruggestuurd!! Ik stond er helemaal van verbaast..
En ik denk dat hij zelfs een beetje verbaasd is van mijn reacties... Vroeger, net na onze breuk maar eigenlijk ook in onze relatie, was ik heel onzeker en kwam ik altijd af met smeekbedes.. Altijd: Ja maar, ja maar..
Nu heb ik echt gezegd: ik maak er mijn woorden niet aan vuil, ik sta voorop, ik kom voor mezelf op voor de eerste keer in mijn leven, laat de rest maar eens achter mij lopen ipv omgekeerd.. Tong

afbeelding van bjm

@keelia

kijk dat is the spirit ! go girl !
dat zeg ik nou ook altijd, als je wat wilt neem initiatief , en boosheid is om dat je de pijn niet aan kunt dat is een en al gevoel, ook al zeggen therapeuten van niet Glimlach
groetjes
bjm

afbeelding van Keelia

@bjm

Ja, was het echt beu..
Ik voelde me weer slecht nadat ik hem gezien heb, dacht bij mezelf:
Keelia, dit kan zo niet langer!! Stuur hem en als hij niet terugstuurt dan is het duidelijke taal, stuurt hij wel terug zeg dan waar het op staat!!

En hij heeft teruggestuurd, ik heb gezegd waar het op staat en voor de eerste keer heb ik blijkbaar het laatste woord want na mijn sms stuurt hij niets meer terug (hebben eventjes heen en weer gestuurd). Normaal is hij altijd diegene die het afsluit, het gesprek.. Tenzij hij met vanalles bezig is en het toch niet kan laten Tong

Nouja,
bij deze -- Ik kan door met mijn leven!! Lachen

afbeelding van evee

hey Keelia, goed dat je

hey Keelia,
goed dat je actie hebt ondernemen, al dat genegeer is ook maar erg geforceerd. Was het smscotact qua inhoud wel prettig, heeft het je voldoening, rust of wat dan ook gegeven?

afbeelding van Keelia

@Evee

Prettig, ach, ik ken zijn woorden Glimlach
Als je hem niet kent, komt hij nogal hard over, maar ik ken hem, dus ik weet waarom hij stuurt wat hij stuurt.. Hij stuurde de waarheid, maar heb ook eens de waarheid gezegd.. Ik heb zelfs op het einde een soort van "grap" (al meende ik het wel) gezegd om aan te tonen dat ik ook doorga met mijn leven:
Nog veel succes met het lastig zijn op mij, laat je avonden vooral niet verpesten door mij en tot ooit x Knipoog

Hij heeft er niets meer op teruggestuurd.. En normaal is hij iemand die altijd het laatste woord heeft.. Dus ergens is het VICTORY Tong Niet dat ik hem "verslagen" heb, maar ergens gewoon, jah, ik laat me gewoon niet meer doen, niet door hem, niet door de rest..

Ik heb het deze week echt moeilijk gehad.. En idd, al dat genegeer was echt geforceerd.. Het is geen wedstrijd: wie kan er het langste zwijgen??
Het heeft mij het zelfvertrouwen gegeven om weer voor lange tijd door te gaan Glimlach Dat kan hij me wel altijd geven, welke woorden hij ook zegt. Hij is echt heel rationeel en zegt echt waar het op staat en hij draait niet rond de pot.. Daar heb ik soms wel eens nood aan.. Tong Dus dit gesprek heeft me echt goed gedaan Knipoog

afbeelding van vertrapt

@keelia

GEWELDIG!!!!!
This is your time Keelia!!!
Fijne voor je dat hij toch reageerde in ieder geval,
Dikke Knuffel