Na anderhalve maand

afbeelding van Simone

Het is nu anderhalve maand uit na een relatie van ruim twee jaar. We waren het er allebei over eens dat er geen toekomst meer zat in onze relatie. Een goede beslissing, maar daarom niet minder makkelijk.
In de laatste maand van onze relatie heb ik een grote fout gemaakt. Ik heb gezoend met een vriend uit een gemeenschappelijke vriendengroep. Hij had me verteld dat hij verliefd op me was en ik was ook een beetje verliefd op hem. Hij had ook een vriendin en later hoorde ik zelfs dat hij vader wordt, dus een toekomst heb ik nooit voor ons gezien. Het was de bedoeling dat het geheim zou blijven, maar door dom ongeluk is het uitgekomen en daardoor voel ik me nu vreselijk.
Ik weet inmiddels ook dat die 'vriend' er naast mij nog iemand anders op nahield. En ik heb ook nog eens gehoord dat mijn ex al na twee weken met een ander in bed lag. Dit doet allemaal echt pijn.

afbeelding van Dushi

Lieve Simone Ik herken vee

Lieve Simone

Ik herken veel in dat verhaal van jou. Maar ik wilde reageren op het laatste gedeelte die ex van mij lag al dezelfde dag met een nieuw vriendinnetje in bed, of hij had die alvast achter de hand. Maar als iemand zo snel een ander heeft dan doet ie het gewoon om jou snel te vergeten. En in het begin lijkt het zo, maar terwijl jij je verdriet al heb gehad en helemaal over hen heen bent, dan pas komt die klap voor hem, dan gaat ie spijt krijgen en erachter komenm dat het helemaal geen oplossing is om op die manier zoiets te verwerken. Geloof mij nou dat hij ook helemaal niet gelukkig is.

afbeelding van Simone

Hoi Dushi, ik weet eigenlijk

Hoi Dushi,
ik weet eigenlijk ook wel dat er geen liefde is het spel is voor hem en die ander. Dat het puur om iets lichamelijks ging. Maar het is zo pijnlijk dat hij met een ander iets doet wat zo lang iets was van ons alleen. Bovendien zou ik het nog steeds niet kunnen... Maar ik snap wat je bedoelt.