NEEEEEE!!!!

afbeelding van ikhebhulpnodig1

Een vriend van mij smsde me vanmiddag wat ik niet had gezien, mijn ex vroeg zich af hoe het met me ging en dat vroeg ze aan hem!!! Waarom!?!? Ik wil niets meer met haar te maken hebben, waarom doet dit me nog zo veel!?! Quasi, je had toch gelijk, ik heb weer een terugvaller! Maar alweer omdat ik weer informatie krijg wat ik totaal niet wil weten, ik wil het gewoon niet weten! Ik kan het niet loslaten als ik er maar steeds mee word geconfronteerd!!!!!!!!
Het doet niet super veel pijn, maar het zit me toch wel weer dwars...

afbeelding van ikhebhulpnodig1

Oo hij heeft trouwens niet

Oo hij heeft trouwens niet gereageerd en wil nu van mij weten wat hij moet antwoorden... MAAR IK WEET DAT NIET!
Jup, na 4.5 maand vraagt ze via een vriend van mij hoe het met me is... Ik begin gelijk weer tegen mezelf te zeggen: Ze wil weten hoe het met me gaat! Is er dan toch nog hoop? NEE DAT IS ER NIET! Ze wil zichzelf niet meer schuldig voelen door wat ze mij heeft aangedaan!

Ik huil weer voor het eerst sinds een week, ik dacht dat ik het aan het vergeten was maar dat ik er weer mee word geconfronteerd geeft me weer de reality test en daar komt uit dat ik haar nog niet kan loslaten!

afbeelding van Pindarotsje

Niet toegeven

Niet aan ze toegeven. Dat er tijd overheen gegaan is betekent niet dat alles goedgemaakt is, toch? Ik denk ook dat ze haar schuldgevoel wil rechtzetten..Jammer voor haar, maar dat had ze maar eerder moeten doen! Of anders je niet kwetsen had ook een idee geweest...

afbeelding van ikhebhulpnodig1

Ja echt, ik had gehoopt dat

Ja echt, ik had gehoopt dat het vandaag wat minder zou zijn, dat het een eenmalige terugval was! Ik was zo verdomde goed op weg... dat kan ik met volle trots zeggen, maar het kost maar weer iets kleins om me weer terug te gooien het diepe dal in waar ik zoveel moeite en energie in heb gestoken om eruit te komen! Hard werken loont, althans dat dacht ik... Wanneer krijg ik weer eens een beloning dan? Blijkbaar is hard werken niet voldoende en moet ik er nog harder voor gaan, ik zie daar heen erg tegen op... Maar ok, ik begin de klim maar weer opnieuw en beloop het pad dan maar weer voor de zoveelste keer, het is niet anders. Vermoeiend zeg...