Niet hetzelfde denken over een relatie

afbeelding van flippo
afbeelding van Johan86

De dingen die je beschrijft

De dingen die je beschrijft komen redelijk overeen met wat ook ik verwacht in een relatie. Alleen was er bij ons wat meer afstand, qua kilometers. Uitstapjes plannen maar niet gaan. Tsja paar keer kan het gebeueren door omstandigheden. Maar elke keer niet doorgaan, dat is inderdaad wel jammer.

Denk gewoon dat dit toch het beste is, als ik je mag geloven wat je getypt heb. En het lijkt alsof hij er totaal geen energy in wenst te steken.
Zelfs toen mn ex best ziek was toch een avond er naar toe gegaan, vanuit mn werk. Dat moet je overhebben, daar moet je jezelf toe verplicht zien, elkaar steunen. Dat deed hij niet en daardoor voelde jij je wat minder.
En als het zo niet gaat, dan gaat het helaas niet. Dan kun je beter iemand hebben die je liefdevol verzorgd en ook naar je toe komt als jij het nodig hebt.

Kan het niet, kan het niet. duidelijk, maar als jij er wel energie ingooit en hij niet, wat heb je er dan nog aan. Samen bouwen, Samen delen en Samen sterk.

afbeelding van spijt

@Johan86

Hey,

Daar zet je simpel neer waar het omdraait zeg...
Samen bouwen,samen delen,samen sterk!!

Groet Spijt

afbeelding van Johan86

@spijt

Dank je. Maar het is ook oprecht. Mensen die hun tijd spenderen om het goed te hebben, dan is het eenzijdig. Je wilt gewoon samen sterk zijn! Dat niets er tussen kan komen.

afbeelding van flippo

zucht

Inderdaad, maar alles ging altijd voor.. of vaak dan.. en na een gesprek deden we dan 1x hoogstens wat leuks.. daar moest ik het dan maar weer mee doen, en had hij het voor zijn doen weer goed gemaakt.

Bedankt trouwens voor de reactie!!

afbeelding van flippo

wat moet ik..

dat is belangrijk toch, na het zo vaak aan te hebben gegeven.. raakt je energie op.. en gaat het vertrouwen toch weg, moet ik hem dan nog een kans geven om te laten zien dat hij het kan...
k weet niet hoor...

afbeelding van flippo

klopt

Ik wil er eigenlijk ook geen energie meer in steken, want krijg niet veel terug voor mijn gevoel..
nu verteld hij dat hij elke dag bij me wil komen uit het werk weg.. maar ik vind dat veel te laat na 5 gesprekken.. dan is dat toch niet raar.. voelt alleen zo kaal en leeg... hij kwam dan de vrijdag avond en de zaterdag avond zagen we elkaar en de zondag.. weet nu niet wat ik uit moet vrete..