Niet perfect

afbeelding van Blondie

Op mijn verjaardag kom ik er toch weer achter dat ik voor de zoveelste keer niet perfect genoeg ben voor het andere geslacht. Eerst zijn ze zo verliefd en word ik vreselijk verwend. Krijg 200% aandacht en alles is mooi aan me. Als de roze bril dan gaat vervagen, is oppeens niets meer mooi en niets meer leuk. Dat is elke keer verwarrend. Zal ik ooit iemand vinden die van mij houd zoals ik echt ben. Of blijven ze maar verliefd worden op die buitenkant??

afbeelding van Guido

ik denk het wel...

erg veel ervaring heb ik niet met erg mooie vrouwen ... maar ik weet wel dat elke vrouw het verdiend om van gehouden te worden voor wie ze zijn...
een man gaat erg makkelijk op het uiterlijk af en ziet haar als een antwoord op de hormonale neigingen die hij krijgt van het uiterlijk van een mooie vrouw. na een bepaalde periode valt dat weg en dan krijgt een relatie pas een echte kans van slagen. als dan pas blijkt dat het niet heeft mogen zijn dan is dat helaas zo.
Mijn persoonlijke ervaring is dat ik erg veel van mijn ex vriendin heb gehouden om haar innerlijk... haar uiterlijk vond ik ook waanzinnig maar het is het innerlijk waar je mee leeft.
wat ik ook merk is dat wanneer iemand er leuk uit ziet dat die persoon alleen maar genoegen neemt met het mooiste paard (lees: uiterlijk) op stal.. i.p.v. het sterkste of het betrouwbaarste paard (lees: karakter, persoonlijkheid en integriteit) op stal.
waarschijnlijk vind je dit commentaar van niks maar zo kijk ik er tegen aan.