Niet te geloven, weer een vette dip te pakken...

afbeelding van roel32

Vandaag heb ik echt een baaldag gehad dat ik hem wel MOEST delen met jullie. Ik kreeg gisternacht al zo een slecht gevoel over me heen, moest zelfs weer huilen, waarbij ik zelfs God (ben niet-gelovig opgevoed trouwens) heb gevraagd waarom het zo moest lopen en waarom we niet met zijn 2en ons hele leven gelukkig konden zijn. Er was niemand in de buurt en ik kon ook niet anders.

Vannacht had ik haar zelfs in mn dromen gezien. Het ging als volgt: Ik ging bij haar buren naar binnen, die ik goed ken en gluurde naar buiten. Ik zag haar vanuit haar huis lachend met een vriendin naar buiten lopen, dolgelukkig en lachend en huppelend (ze woont trouwens ver van me vandaan ik Almere en zij Nijmegen). Nadat ik wakker werd had ik een ontzettend slecht gevoel dat vandaag de hele dag gewoon niet weg is gegaan.

balen gewoon.

groetjes roel

afbeelding van bloem29

i know

hai roel, tja..weet wat je voelt. had vandaag en gisteravond ook zoveel moeite. het ging best aardig maar toch komt het denk ik doordat het weekend wordt/is. de dagen dat je normaal echt samen was. het valt dan extra op dat je alleen bent, vind ik. ik heb me ook een paar dikke ogen gejankt die nog de hele dag zichtbaar waren. mijn moedertje heeft me uit bed getrokken..anders was ik er nooit meer uitgekomen denk ik. raar he..dat het de ene x zo goed gaat dat je denkt i'm over it..en dan weer terugzakt. ik heb wel geleerd hier om er maar gewwon aan toe te geven. dus heb me helemaal leeg gehuild. heb je nog weleens kontakt met haar? dat vind ik het moeilijkst..om me in te houden. heel veel sterkte dit weekend!!! ik voel met je mee!! liefs bloem

afbeelding van roel32

Beste bloem, ik heb helemaal

Beste bloem, ik heb helemaal geen contact meer met haar. Ze heeft zelfs een ander mobiel nummer en email adres genomen.

Nog 2 weken geleden dacht ik dat ik wat vorderingen had gemaakt in het verwerkingsproces en nu opeens weer een grote behoefte om haar gezicht weer te zien en spreken, echt erg.

jij ook veel sterkte bloem

groetjes roel

afbeelding van Mij

Heel veel sterkte

Hoi Roel,

Het is zo herkenbaar en dat van dat dromen, helemaal in paniek wordt je dan wakker. En vaak als je ook net wakker ben dan ben je zo emotioneel, heel herkenbaar. Ook ik heb van di dagen dat je denkt, ik wou dat ik in mijn bed was blijven liggen. Maar je moet door.
Zoek afleiding, ga op bezoek, ook al heb je geen zin. Maar je moet van jezelf en ook al val je een keer terug geef eraantoe even en zeg dan tegen jezelf ik ga nu weer door.

Vooral in het weekend is het het zwaarst omdat dan de leegte nog groter lijkt. Los dit op door dingen voor jezelf te plannen. Heel veel sterkte.

Groet Mij

afbeelding van Dearest

Hey Roel, sinds het uit is

Hey Roel,
sinds het uit is droom ik haast elke nacht over hem.
Huil nog elke avond voordat ik ga slapen en omdat
ik zoveel over hem denk voor het slapen ga droom ik ook over hem.
En het beste is dan veel leuke dingen te doen zoals Mij als zei.
Maar ook voor mij is het lastig om het uit je hoofd te zetten
Groetjes,
Dearest

afbeelding van roel32

allemaal heel herkenbaar

allemaal heel herkenbaar jongens. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje, we moeten allemaal hopen dat de pijn gewoon minder wordt/slijt.

bedankt voor de reacties, roel