Nieuwe begin voor mij

afbeelding van Ldj1989

Sinds ongeveer een paar weken terug heb ik weer een meisje gevonden waarmee ik goed kan opschieten, echter zegt ze nu vaak dat ze geen relatie met mij wil maar ergens voelt het of wil ze het juist wel. Ik merk ook dat ze misschien wel bindingsangst heeft ofzo waardoor ze niet durft toe te pakken. Ergens geeft ze mij wel de vermoeden dat ze wel wil alleen gewoon niet durft. Ik weet niet precies hoe ik dit moet aanpakken, want ik vind haar echt wel leuk alleen heeft ze mij al afgewezen maar volgens haar moeder deed ze dat omdat ze die druk niet wil en haar niet durft te binden, zou het echt zo zijn of zou ze echt niet willen. Ik weet ik moet geen hoop hebben en dat heeft ze mij ook wel verteld maar hoe ze tegen mij doet en dat we veel lol maken en dat ze soms van die opmerkingen maakt of net dat ze mij wel uit test ofzo.

dingen zoals:

  1. Ouwehoeren
  2. Veel lachen en giechelen
  3. veel geheimen verteld
  4. Stiekem wel veel kijken naar elkaar
  5. Mij wel in vertrouwen neemt

Ik hoop dat jullie begrijpen wat ik bedoel en misschien kunnen jullie mij voorzien van Tips?
Ik heb wel het idee dat er wat is maar dat ze het wel heel spannend vind allemaal, daarom wil ik haar ook niet onderdruk zetten anders jaag ik haar misschien alleen nog maar meer op en dat is juist wat ik niet wil, haar moeder heeft ook wel gezegd dat ik het voorzichtig moet aanpakken want ze is dan keihard dat ze niet meer wil en blaast ze alles af.

afbeelding van Ldj1989

Lastig te volgen

De laatste gesprekken die we hebben gevoerd gingen over haar behandelingen dat ze mogelijk misschien toch wel lesbisch is ergens vind ik het erg verdacht waardoor ze soms opmerkingen maakt waardoor het lijkt of vind ze mij wel leuk. Ik denk daar haar bindingsangst dat ze hiermee te maken heeft waardoor ze steeds afhaakt ik hoop dat ze straks met die behandeling een stuk zekerder uit haar angsten kan stappen. Wat kan ik het beste voor haar doen?