nieuwe ronde nieuw kansen...of ...

afbeelding van Pba1211

Tja en dan kom ik toch weer terug bij Lvd...man oh man..wat is het leven mooi
Maar sommige momenten best heftig

Ik had een leuke relatie, mede door mijn onzekerheid uitelkaar gegaan, het was nog maar kort (7wk) maar toch.
De boodschap kwam per telefoon en dat voelde niet echt lekker, waarom op die manier heb ik niet gevraagd bedacht ik mij
Ik heb het even laten rusten en een week later .haar gevraagd om 1 op 1 eea nog te bespreken , hierin heb ik verteld wat het met mij deed en dat ik mijn uitdaging intussen aanpakte met een coach.
Ze gaf die avond duidelijk aan geen toekomst te kunnen voorspellen en ook niet wist of we het opnieuw konden beleven. Erg vervelend maar dat is dan de harde en eerlijke waarheid.

Op haar berichtjes later dat ze het toch erg waardevol en fijn had gevonden heb ik dan ook geen reactie meer gegeven en dit ter kennisgeving aangenomen. totdat ze een paar dagen schreef zelf ook een aandeel te hebben gehad , drukte, geen /weinig tijd , gedoe met ex, te veel willen en alles perfect willen etc etc.
Na een nieuw gesprek op haar uitnodiging toch een nieuwe start, "rustig aan"was mijn devies, waarbij dan niet is gezegd wat dat moge zijn..pffff hoezo communicatie.

Maar nu speelt haar prive enorm op, een rechtzaak tegen een ex, waarbij deze eea over de rug van de kinder uitspeelt maakt erg veel los zo lijkt het. Ze zit vol emotie wat er niet uit komt -zo schrijft ze- ze heeft geen zin om iets af te spreken , te lusteloos .

Dit wordt nu na een week voor mij wel een dilemma, ruimte geven a la ...maar hoeveel en wat is dat dan..
Dagelijks is er app contact , maar hoe lief en leuk ook dat is toch niet voldoende.
Nu ben ik me aan het bedenken hoe ik de knuppel er in ga gooien, want....ja het gaat goed met mij als je bedenkt wat ik allemaal wel heb ... maar als ze nu gewoon geen tijd, zin ruimte weet ik het heeft...daan is het toch niet gek dat je als partner -lat of niet lat- in gesprek wilt om te zien hoe en of we dit samen kunnen oplossen.

Ik wil het graag, merk dat ik er graag voor wil gaan, maar ik kan het domweg niet in mn eentje doen.
Maar hoe hou je dit dan vol...?
Zodra ik erover uit ben hoe ik het ga doen , laat ik het hier weten Glimlach

iintussen is er geen goede raad teveel, vooral tips over hoe je dit uit je hoofd haalt en op een goede manier actie uitzet. Zaken wel of niet de tijd geven en hoe dan...dat is voor mij erg waardevol.

afbeelding van jamor

tijd indelen

Het beste wat je kan doen is je tijd anders gaan indelen. Meer tijd maken voor jezelf ipv vast blijven zitten in de oude situatie. Het is slechts 7 weken dus dat moet niet zo moeilijk zijn.
Ga eens nadenken over waarom je iemand binnen twee maanden zo enorm leuk vind dat je jezelf graag aan diegene vastplakt. Je wilt haar helemaal geen ruimte geven! En dat is precies het punt waar je nu mee aan de slag kan gaan. Zij wil je niet zien / spreken en jij wil dat veel te graag, dat werkt voor haar benauwend en als je doorgaat dan zal ze hoedanook weg zijn. En aangezien ze jou die ruimte geeft om hierover na te denken moet je niet het tegenovergestelde gaan doen.

afbeelding van Pba1211

thx Jamor

Beste Jamor,

Dat van vastgeplakt en 7 weken etc etc zijn al hele studies over gevolgd volgens mij, hoe komt het dat mensen elkaar in een zeer korte tijd zo aanvoelen etc etc...

Maar wel een erg boeiende opmerking is over dat ik haar helemaal geen ruimte geef...., dank je wel, voor deze opmerking.
Hoewel ik de mening bij lange na noiet deel, zet het mij wel degelijk aan het denken...maw...ik ga nu mijzelf eens onder de loep nemen of ik haar idd geen ruimte geef....