-

afbeelding van MWaldo

-

afbeelding van Stennis

@mwaldo

Hey Mwaldo,

Mijn verhaal en gevoel is precies hetzelfde alleen zijn de scherpe kantjes er nu wel vanaf. Het is voor mij nu 5 weken geleden dat mijn relatie van 12 jaar door haar is beeindigd en ze komt zeker nooit meer terug. Ik zat vorige week nog in zak en as maar heb een beslissing genomen om haar voorlopig niet meer te zien. Deze beslissing heeft mij kracht gegeven en ik ben van plan om het een maandje aan te zien en dan weer contact opnemen voor wat praktische dingen (het huis, spulletjes, post e.d.) Ik voel me nu veel rustiger omdat ik zelf beslis wanneer ik er weer aan toe ben om met haar te spreken.

De herrinneringen malen door mn hoofd, de 2 jaar samen kwellen me nu zo erg, heb het gevoel alsof ik nooit meer zo iemand tegen zal komen, iemand die écht aanvoelde als mijn soulmate.
Tja Waldo je wist voordat je haar tegen kwam toch ook niet hoe ze was? Je weet nu dus ook niet wie je tegenkomt en hoe zij is, misschien is de volgende wel de ware.

Ik heb zelf ook een aantal sessies met een psycholoog (gestalttherapeut) gehad en moet je zeggen dat het mij goed op weg heeft geholpen naar waar ik nu ben. Ik ben overigens wel een type dat over zijn gevoelens moet praten en het lucht mij altijd erg op.

Je moet geloven in de tijd. De pijn zal slijten naar verloop van tijd ookal voel je je nou niet best. Veel dingen doen zoals iedereen hier roept is een goede afleiding of ga nieuwe dingen doen, werkt echt!

Verder kan ik alleen maar zeggen; veel sterkte met alles.

Gr. Stennis