:'(

afbeelding van Ellynetje

Het begon zo'n 14 maanden geleden.. Ik leerde een jongen kenne en werd stapelverliefd. Ik maakte het uit met mijn vriend.. (we verkeerden nog maar 5 dage ofzo) en begon met hem een start.. Het begin van wat iets moois werd.. 5 maanden was alles rozegeur en manneschijn.. dan begon het eerste probleem.. Ik werd verliefd op een goede vriend van me.. Ik vocht ertegen, maar vond dat hij het moest weten. Ik heb het dus ook verteld. Ik heb hem nooit bedrogen ofzo. Dus, ik bleef vechten en die gevoelens gingen weg. Maar hij bleef er kwaad om, en we hadden altijd ruzie Verdrietig dat was echt een moeilijke tijd! toch bleven we samen. We zagen elkaar elke dag op school, en net toen alles weer goed begon te gaan, Loog hij tegen me over een meisje dat hij graag had en naar school mee begon te rijden (terwijl hij normaal altijd met de bus kwam) Dat kwam mij echter aan de oren, ik werd jaloers.. (ik kan er ook niet aandoen, maar als hij dat doet, moet hij daar niet over liegen.) Toen hebbek ik het uitgemaakt.. Maar hij deed zo zijn best dat ik heb terugnam.. daar heb ik nooit spijt van gehad.. we zijn in de vakantie 2x samen op reis geweest. Hij is ook met zijn ouders op reis geweest, hij vond dat we uit elkaar aan het groeien waren.( dat ik hem geen aandacht meer schonk) Daar kwam dan weer ruzie.. een maand lang niks anders.. Ik was het beu! Ik wou geen ruzie meer! Ik maakte het uit... nu een 30 dagen geleden.. Ik heb daar zo spijt van, ik wil hem terug.. HIJ WIL ME NIET MEER!! Verdrietig ik lig nu al dagen te wenen, ik slaap, eet, .. niks meer.. dit hou ik niet lang meer vol.. wrm wil hij met niet meer??! hij zegt dat hij me wel nog graag ziet, nog veel gevoelens heeft... ik ben al dagen aan het smeken om me terug te nemen.. terwijl hij 2 weken geleden niet liever wou dan terug een koppel te zijn, wat is er verandert in die 14 dage,?! zou hij iemand anders hebben?! help me! ik hou dit niet meer vol.. ik wil hem terug Verdrietig ik ga kapot aan dieonzekerheid! Dat is de jongen waar ik zielsveel van hou! Ik wil geen ander!

-> Nu een goeie maand later, is uitgekomen dat mijn ex vriendje (waar ik zolang een relatie mee gehad heb) mij bedrogen heeft met eeen paar meisjes van school, van op fuiven, .. noem maar op. Maar het ergste vanal is, met mijn beste vriendin! de slet! ik haat haar gewoon, hoe ze dat kon doen! ik weet da je daarvoor me 2 bent, maar van haar had ik dit nooit verwacht! zij was de enige waar ik AL mijn geheimen en problemen tegen vertelde, en uitgerekend zij doet dit! en niet alleen kussen bedoel ik met bedriegen.. en niet 1x, vele keren.. terwijl ze kwartiertje later doodleuk gezellig me ons iets aan het drinken waren. al die tijd komt ze nog elk weekend bij ons slapen, gaat ze elke dag na school mee, kan ze me nog recht in de ogen kijken en zeggen 'ik heb niks te verbergen voor Ellyne' -> dat heeft ze dus gezegd, 10min na ze mijn vriendje gepijpt had! kapot was ik toen ik dit hoorde! ik weet het nu ongeveer 3 weken. Het doet zoveel pijn! Ik zie mijn vriendje doodgraag! Ik heb hem teruggenomen, nar veel smeken van zijn kant, maa vertrouw hem voor geen haar. we verkeren nu terug een week en wil hem zelfs niet kussen. Ik bereid mij zelf zo stilaan voor om het voorgoed te verwerken en er een streep onder te trekken. Zij zijn verleden tijd. Ik heb hem ff nodig om dit alles te verwerken want zo kan ik niet verder. Ik ben hieraan kapot gegaan. Ben op 3 dagen tijd 11kg afgevallen. Ik at niet meer, dronk heeeeel veel water, danste, liep, sprong ganse dagen door.. ook snachts. Ben 72u wakker geweest. Ik was kapot! Maar nu ben ik er terug door, ik wil hem aandoen wat hij mij heeft aangedaan!

afbeelding van Lola_Lupa

Hoe erg je je ook gekwetst

Hoe erg je je ook gekwetst voelt... je mag niemand hetzelfde aandoen wat jou overkomen is! Ik hoop dat je ondertussen gelukkig bent!

Grts