Love@Lycos

Druk bezocht en voor alle vormen van contact leggen. Je vindt hier tieners die willen chatten en allenstaande moeders die hun diensten als meesteres aanbieden. Het grootste deel van de bezoekers lijkt hier voor de lol rond te hangen, maar er word ook wel wat ge-date.

afbeelding van Michel1966

Be Happy

Natuurlijk is het hard als je hoort dat iemand niet meer van je houd en natuurlijk ben je eenzaam als iemand je verlaat. Maar wat verandert het voor je om hem dan te haten, stalken of noem maar op? Moet iemand die niets meer voelt voor zijn/haar partner dan maar niet zeggen hoe hij/zij er echt over denkt alleen omdat de ander dan pijn heeft. Moet hij/zij dan maar door blijven gaan met een relatie waar je uiteindelijk allebei zwaar ongelukkig in bent?

Wees eerlijk tegen jezelf en ook tegen de ander, als het echt niet gaat of de ander aangeeft dat hij/zij het niet meer wil, probeer dan niet uit alle macht iemand toch bij je te houden. Hoeveel pijn het ook doet, laat elkaar los en ga je eigen gang. Als je echt van iemand houd of hebt gehouden, dan gun je die ander ook geluk en liefde in zijn haar leven. Heb je dat gevoel niet en kun je dat iemand anders niet gunnen, dan is het waarschijnlijk beter dat je relatie over is want dan is het juiste gevoel er nooit geweest.

Zet je over de zware momenten heen, want is het nu echt zo dat je hem/haar mist of is het alleen het gevoel van iemand om je heen hebben dat je mist. Laat de ander los en besteed de energie die je hebt aan jezelf in plaats van aan negatieve dingen tegenover je ex.

Be happy!