:)

afbeelding van Koentje

Voel me weer perfect!

Glimlach

afbeelding van Jante in de emotionele achtbaan

Dat is mooi!!

Hey Koentje,

Dat is niet verkeerd, perfect is een heel goed uitgangspunt. Hoelang heeft het bij jou geduurd van het dal tot aan de top??? En ben ook wel nieuwsgierig hoelag je relatie was. Dit komt omdat ikzelf na een vrij korte relatie en een heftige verliefdheid / houden van al 10 maanden met een bepaalde rem op mijzelf leef.

Thnx voor je reactie

Jantje

afbeelding van Koentje

5 jaar

Bijna 5 dan toch, vanaf mijn 17e. Vind het nogsteeds jammer en dat blijft het ook, maar dat wil niks zeggen..

Bedacht me dat de relatie al weer twee jaar geleden was.. Ik besefte me wat ik veranderd ben in de tussentijd. Niet alleen mijn relatie storte in, maar ook mijn hele ik en de kijk op de wereld. Intussen een hele nieuwe ik (maar toch dezelfde!), visie, Imago opgespijkerd (hele operatie haha), en veeel meegemaakt. Wat een tijd eigenlijk. Wat had ik laten liggen als de relatie gewoon door was gegaan..

Ondanks het verlies, was de laatste twee jaar zo slecht?

Integendeel.

Denk dat moeten we toch maar is gaan vertellen!

sterkte!!

afbeelding van mrbean

Mr Bean @Koentje Kort maar krachtig ;)

Beste Koentje, kort maar krachtig, af en toe een blije bericht, werkt als een zonnetje, dat over deze soms sombere site schijnt, laat je toch zien dat na regen de zonneschijn komt.

Ben iig blij voor je, als lotgenoot, en dat er ook voor ons ooit zo'n dag kan komen, dat laat jij nu ons zien, als oppepper!
Thanks daarvoor!

Mr Bean