:-(

afbeelding van amber11

Voel me slecht..
Ik mis hem. Er valt niet meer te zeggen dan dat.
Eén jaar later, net iets langer zelfs. Pffff....
Er gaat veel door mijn hoofd maar krijg het niet op papier. Het wordt een beetje triest na al die tijd.
Er is nog geen dag voorbijgegaan dat ik niet aan hem denk. Of hij mijn grote liefde was? Nee, ik denk het niet..Waarom dan nog steeds zo blijven hangen?
Ik ga heus wel verder met mijn leven maar momenteel zit ik weer in die fase van 'waar doe ik toch allemaal voor?'.
Huisje gekocht..en toch steeds..wat zou hij er van vinden?
Was hij maar hier. En me heel goed bewust zijn van het feit dat het nooit goed zou komen. Er is teveel gebeurd, gezegd, gekwetst..
Maar ik mis hem en voel me intens droevig.
Het doet me nog steeds pijn dat hij verdween.
Wanneer stopt het nu toch een keer?
Soms denk ik dat het beter wordt als ik iemand anders zou tegenkomen maar weet niet of ik ooit nog durf. De zoveelste relatie die stukliep...er bestaat geen 'ware'. Waarom nog riskeren?
Anderzijds..hij had die klik met haar, ging samenwonen na zes maand en doen ze nog steeds..
STOP ERMEE AMBER 11
Ik word je kotsbeu!!
Verdrietig

afbeelding van thefonz

@amber11

Ken het gevoel ik word er ook scheitziek van.
Maar bij mij is het pas 4 weken geleden .
Voor mijn gevoel was zei wel de ware dacht ik !
Dus niet, maar gaat wel al wat beter met me de hoop hè dat ze terug komt is er bij mij maar dat zit er niet meer in dat moet ik nog beseffen!
Veel succes 1ding het komt allemaal goed met je !

afbeelding van DieEne

Ik voel je pijn,... Bij mij

Ik voel je pijn,...

Bij mij is het (pas) 7 weken over. Hierna nog wel een aantal keer contact gehad (waarvan 2x blijven slapen waren de eerste twee keren contact) Hierop vroeg ik dat dat toch wel iets moest betekenen,...krijg je de boodschap dat dat haar standpunt niet veranderd.

Daarna nog een aantal keren gezien en gesproken, maar,..en dat is pas een klote gevoel,..het is dan net alsof je voor een complete vreemde staat. Een vreemde die probeert uit alle macht maar niet iets van compassie of gevoel te tonen naar jou toe. Tijdens een van de laatste gesprekken gezegd dat ik d'r mis en of ze ons wel es mist. Hoe zo'n persoon dan reageert is bijna harteloos,.."tis beter zo"en "tis niet het einde van de wereld toch?".

Na de laatste keer haar gesproken te hebben had ik er genoeg van, de deur achter me dicht getrokken en niks meer van me laten horen,..niet zo zeer om een punt te maken of haar "een "lesje" te leren,..maar ik trok het niet. Dat zogenaamde vrienden zijn,..En ondertussen horen/zien dat ze uit gaat met een andere ex, idioten (haar eigen woorden) die alleen maar alles van haar willen etc etc,.. zo fakkin krom.

En toch,....Toch zou ik alles ervoor over hebben om het weer tussen ons te laten lopen,...Ik voel me een eikel!

Anthony

afbeelding van hd104

nog even

beste amber

ik ben ander half jaar verder en denk nog elkedag aan me ex
het is zo fusteerdt dat je je zelf niet onder controle heb
je weet dat er geen toekomst meer is met je ex en toch dat rot gevoel van gemis
maar heel langzaam voel ik dat ik afstand neem[ik hoop voor je dat jij dat ook heb
het rouw proces duurt 14 maanden volgens de geleerde[bij mij klopt dat wel een beetje
maar dat is bij ieder mens anders
heelveel strekte
k

afbeelding van emotional

amber

Hoi,

Veel dingen zijn erg herkenbaar. Je kunt ook wel doorgaan, druk bezig zijn etc. maar dat wil niet zeggen dat je een ander niet meer mist. Wat jij zei denk ik ook vaak "Hoe zou het zijn als er iemand anders in mijn leven zou zijn?". Het is ook normaal (denk ik?) zolang er geen nieuwe liefde komt je de oude blijft missen. Of misschien zolang er geen liefde komt die de andere overtreft, want je hoort ook vaak genoeg van mensen die meerdere nieuwe partners hebben gehad en toch nog die ene van vroeger blijven missen.

Misschien ligt het aan een laag zelfbeeld...maar toch herken ik de vragen van "wat zou de ander ervan vinden?" vooral dus bij de positieve dingen die je bereikt. Dus dat alles wat je bereikt wel mooi is, maar zolang een essentieel iets gemist word, van binnen zo'n raar gevoel blijft. Dat je eigenlijk niet weet waarvoor je het doet.

Het hoort natuurlijk ook wel bij de tijd van het jaar...terugdenken aan vroeger Knipoog Maar toch moet het op een gegeven moment stoppen. We moeten niet teveel aan vroeger denken of in het verleden blijven hangen, al is dat soms moeilijk als het verleden leuker was dan het heden is.

Doorgaan dan maar en zoals een vriendin mij laatst schreef "Gewoon kijken of het schip strand. Dus niet waar het strand maar of het schip strand" Knipoog

Liefs
emotional

afbeelding van amber11

Prins?

Wanneer kom jij eindelijk die ezel van je halen???!!!! Ik heb het er wel mee gehad hoor!! Glimlach :-)