:(

afbeelding van girl

Zo, ik heb me dus ook aangemeld. Heb heel vaak op deze site gekeken, nu toch ook zelf een account aangemaakt.
Mijn relatie is nu 4 maand uit, na 3 jaar. Ik vind het echt vreselijk moeilijk, en vind het ook fijn om dit met jullie te delen. In de hoop dat jullie ook advies voor mij hebben.
Het moeilijke (en dat zie ik bij meerderen) dat je niet eens weet waarom het uit is gegaan,, Ja, het gevoel is weg maar hoe komt hoe kan dat zo ineens? Voor mijn gevoel is het goed en dachten we over veel dingen hetzelfde.
Maar goed, waarschijnlijk komen jullie er ook niet achter wat en hoe...

afbeelding van isaygoodbye

waarom

de reden is vaak simpel.

Ze/hij heeft een veel leukere iemand gevonden.

afbeelding van kiki70

oef

@isaygoodbye,

Ik vind jou antwoorden vaak hard overkomen
misschien is dat wel niet de bedoeling..maar deze mensen hier hebben allemaal verdriet en ik vind jou antwoorden niet zo leuk..
sorry
hou rekening met de gevoelige mensen aub

kiki

afbeelding van dubbel83

En een andere hebben hoeft

En een andere hebben hoeft helemaal niet zo te zijn. Er kunnen wat dingen gebeurd zijn in een relatie waardoor het stroef loopt of er is een twijfel. Pff ik kan wel 100 dingen opnoemen waardoor mensen het uit kunnen maken. En een ander hebben is daar 1 van maar zeker niet de enige reden die ik kan bedenken.
Vaak ligt het niet zo simpel...

afbeelding van spijt

@isaygoodbye

Ik ben het met kiki eens,
Spijt

afbeelding van isaygoodbye

ja

lijkt mij de enige reden anders hadden ze het elkaar wel verteld wat het probleem was.

maar moet toegeven dat mannen van mars komen en vrouwen van venus dus misschien ben ik wel wat te negatief

afbeelding van spijt

@isaygoodbye

Reageer je op mij???

Ik vind jouw reactie namelijk vreemd.Je oordeelt over relatie's die op vele anderen manieren kunnen zijn beëndigd.Ik ben het met Kiki eens dat zo een antwoordt als.....hij/zij heeft een ander........niet echt een prettige reactie is.
Ik denk dat je dacht dat ik het met JOU eens was,NIET het geval dus.

Een tip voor jou van mij: lees alles 2x en denk 3x over wat je reactie gaat worden....

Spijt

afbeelding van Lief30

Hey girl Probeer je een

Hey girl

Probeer je een beetje te richten op afleiding/lieve vrienden/ werk/sport/schrijven ipv de reden waarom hij niet meer verder wilt. Ik merk dat het mij helpt om bewust afleiding te zoeken en niet teveel te wroeten. Het zal de uitkomst niet veranderen, vrees ik. Ik ken het gevoel dat hij je opeens wegglipt en het is onbegrijpelijk hard voor jou.

Heel veel sterkte en n knuff

afbeelding van Gum

Moeilijk uit te leggen

Dat is een hele goede vraag. Ik denk dat het een proces is dat geleidelijk aan in werking wordt gezet. De ander twijfelt over de relatie, daar begint het mee. Waarom die twijfel ontstaat is jouw vraag denk ik. Vervolgens worden misschien veel minpuntjes bij die twijfel gevoegd (of je komt iemand anders tegen) en uiteindelijk wordt de knoop door gehakt.

Wat ik veel kwalijker vind is als er niet in een eerder stadium gesproken wordt over de twijfel. Je hoort vaak, dat hij of zij er al langer mee bezig was. Ja, hallo!! In een relatie ben je toch samen ergens mee bezig denk ik dan! Je zou kunnen zeggen dat er eerder gepraat moet worden door de persoon die de relatie niet lekker vindt gaan, maar ik denk dat een gebroken hart ons ook leert dat we in de toekomst, met een toekomstige partner beter tussen de regels door kunnen lezen en zelf voelen als het niet goed zit.

Zelf heb ik nog nooit mee gemaakt dat het gevoel opeens weg was, dus waar praat ik eigenlijk over. Ik weet het ook niet Knipoog Je moet er in ieder geval niet te veel mee bezig zijn, dat is verspilde energie. en jongens zijn doorgaans niet zo'n praters dus ik zou niet al te veel antwoorden verwachten. Denk aan één ding; jammer voor hem, ik ben het namelijk meer dan waard!

gum

afbeelding van girl

:(

Het klinkt inderdaad niet erg leuk dat er een ander is, want dat is niet het geval!!!
Ik weet niet wat het is, en om er niet meer in te gaan wroeten doe ik juist wel, dat is moeilijk:(
gewoon omdat je het niet begrijpt.. zo kloten!
Ik heb het gevoel dat het 1 grote fout is geweest, ik begrijp het gewoon niet.
Alles doet zo'n pijn!!
Je mist zoveel ineens..en dat al paar maanden...