:(

afbeelding van girl

Zo, hier weer een blogje van mij..
Ik vind het zo moeilijk allemaal. Weer een weekend tegemoet zonder hem..Door de weeks gaat het nog wel, ook al voel je de leegte dan ook wel maar in het weekend is het zoveel erger:(
Ik begrijp het niet, het is nu 4 maand geleden... IK begrijp niet waarom hij niet meer van me houdt, waarom het lijkt of hij er overheen is, waarom hij na 3 jaar niet meer van me houdt.. ik begrijp het niet. Hoop nog altijd zo dat hij terug komt, we hadden het altijd zo goed:(
Waarom??

afbeelding van Jammer78

@girk

Zit hiet nu ook al vier naanden, je hoopt op hoopt.. Maar mijn ervaring is dat ze nooit meer terug komt, hedb echt alles geprobeerd!!

Naarr zit n ogssteeds allleen girl, wordt er ook gek van maar begin nu pas te beseffen dat ze niet meer terugkomt! ! Haat het om te=zeggen, maar voel en maak hezelfde mee als iedereen ga sporten en ga naar vrienden, maar helpt geen moer op het moment..

Let me know, als j wat tips heb gevonden,

knuf Riez ( Jammer78 )

afbeelding van girl

@ Riez..

Ik snap wat je bedoelt, maar weet je door de weeks sport ik sinds kort, ik werk een paar keer maar in de weekenden zit ik gewoon omdat iedere vriendin zeg maar wat anders te doen heeft snap je, of naar een vriend ofzo en dan zit ik alleen.. Dus dat helpt mij niet Verdrietig En elke keer komt het terug, ik weet het echt niet.. ik hou zoveel van hem. k kan hem niet loslaten:(

Maar hoezo denk jij dat het niet meer goed komt tussen jullie?
IK zeg dat niet, want je weet het niet toch wat er nog kan gebeuren.
en ik kan het niet geloven en heb het gevoel dat hij een grote fout maakt ofzo..

afbeelding van kiki70

als hij

@Girl,

Als hij zich realiseert dat ie een fout heeft gemaakt dan komt ie wel terug. Niet dat het zo zou zijn maar je weet het nooit.
Ga wandelen, ga iets ondernemen..concentreer je op een boek en ga je niet steeds afvragen waarom dit waarom dat, je maakt jezelf helemaal gek zo op die manier..geloof me!!

Kiki

afbeelding van Love is hard

@ Girl

Ik herken dat de leegte...

Bij mij is het ook 4 maanden dat ze weg is.
Je zoekt afleiding en doe van alles..helpt wel. Alleen als je gevoel zomaar naar boven komt dan kan je het moeilijk wegdrukken. Je blijft met vragen.

Het alleen gevoel is iets wat blij het single leven hoort. niet echt lekker gevoel.
Hopen geeft geen garantie en ik moet zeggen ik hoop op god want verder weet ik het niet meer.

Ze zeggen als het echte liefde is dan komt je ex bij je terug. Zulke hopen heb ik al laten gaan en de vraag is of je het terug wilt na een lange tijd,jaren.

afbeelding van Johan86

Het is lastig

Het is natuurlijk lastig en vervelend om dat lege gevoel weer vulling te geven. Zelf heb ik dat ook, zeker dat ik net voor het einde van de relatie ziek ben geworden en vervolgens gewoon alleen zat, met niets.
Het geeft mij op dat moment zo'n ongelooflijk 'k*t'-gevoel. De leegte wil je opvullen, want wat deed je daarvoor? Kun je het oppakken? Wil je nieuwe vriendinnen leren kennen, spreek tijdig af. Het is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan.