contact

afbeelding van snaperniksvan

Gister heb ik dan zelf toch weer contact gezocht, om te laten weten dat ik haar niet negeer en haar ook niet uit mijn leven of iets wil want stiekem wil ik haar ook gewoon echt terug. Ze smste in het weekend bot uit zichzelf en werd boos toen ik niet reageerde. Vervolgens niks meer gehood dus heb gister een simpel smsje gestuurd hoe het is en hoe haar dingen gaan. Vandaag een normaal smsje terug, met hoe de dingen lopen en zelfs wat info waar ik niet om vroeg, dat ze gaat verhuizen naar n andere kamer (bijgebouw bij huis)..ik heb weer normaal geantwoord, en gezegd dat het mij ook goed gaat (dat gaat het met momenten ook wel.ook al denk ik veel aan haar!!)

Ik weet gewoon zeker dat het bij haar ergens nog wel kriebelt, anders stuur je geen boze smsjes als ik even niet reageer en ga je niet geforceerd contact zoeken als je een tijdje niks hoort..dan stuur je een normaal smsje? Zij heeft het nog niet losgelaten maar lijkt gewoon geen manier te zien om het op te pakken..en heeft zich er daarom ergens bij neergelegd. Maar hoe kan ik haar nou terugkrijgen...zelf denk ik dat even een oppervlakkig contact goed is..niet uit elkaars leven verdwijnen maar wel even een stap terug zetten. Misschien over een week of 2 wat drinken..kort en gezellig..want het gevoel verdwijnt binnen die tijd niet..dat kan toch niet? Of het goed of niet goed is om bij elkaar terug te komen laat ik in het midden, want ik wil haar gewoon terug..maar weet dat forceren niet de manier is. Als zij ziet dat het anders kan..ziet dat ik weet waar de fouten zijn gemaakt en ook ziet dat ik verder kan gaan zonder haar...dan zal ze toch iets laten horen?

Ik dacht dat ik zonder kon, misschien zonder wilde..maar ik merk gewoon als ik ook maar iets hoor mijn wereld op zijn kop staat en ik haar gewoon niet kwijt wil. Even een periode rust is goed geweest, maar ik weet dat het gevoel bij beide sterk is..ook al spreken en zien we elkaar niet..maar hoe overtuig ik haar van een relatie met mij..inspelen op emotie..dat is alles wat ik lees. Niet overtuigen met woorden maar met daden..laten zie hoe je kan zijn en hoe sterk je bent...graag reacties

afbeelding van Bedumcity

tsjah het blijft altijd

tsjah het blijft altijd lastig! maar het is altijd lastig om iemand uit je leven te 'verwijderen' dat gaat niet zomaar! hij/zij is onderdeel geweest van je leven!
wat voor jou het belangrijkst is om niet geforceerd op haar gevoelens in te gaan spelen! alleen contact zoeken wanneer zij begint. want als je aldoor met haar contact zoekt dan verslechterd dat de situatie alleen maar!

misschien is over een week of 3-4 idd wel een goed idee om even weer af te spreken! en er als volwassenen over te praten! en idd laten zien hoe je kan zijn en hoe sterk je bent! en wat ze heeft laten gaan! en misschien ziet ze in dat ze een fout heeft gemaakt, maar misschien ook niet! je zal haar keuze moeten respecteren en het moeten accepteren. (hoe negatief deze beslissing ook voor jou kan zijn Verdrietig)

sterkte!

afbeelding van snaperniksvan

@ pinguino

Onze situaties lijken erg op elkaar.. zij zocht contact maar zo enorm geforceerd vrijdags..dat ik dacht..als je vrienden wil zijn dan doe je normaal, als jen iks van me wil dan sms je niet, en als je het wil maar geen toekomst ziets...dan krijg je mijn situatie. Ik heb nu gesmst omdat ik het nodig vond op een normale manier even contact te hebben, zij stuurde iets goeds terug en ik reageerde..heb nu geen reactie meer.

Ik ga ook niet meer smsen nu..het moet nu weer van haar komen vind ik en dan denk ik dat ik er verstandig aan doe om de insteek als vrienden mee te doen. Iedere keer dat wij hoop krijgen of verdrietig worden of wat dan ook...schrikt het hun af..wnt er is in hun ogen geen basis meer. Ik ga proberen over 2 of 3 weken een keer wat te drinken, gewoon gezellg meer niet..en vanuit daar proberen te laten zien dat het anders kan..dat ik anders ben!
Dan zal het bij haar toch prikkelen? want als het ze niks doet, als ze het compleet los hbben gelaten..hoezo dan nog zo geforceerd "fijn weekend" sturen...dan zit het toch nog wel diep?? is dit de beste manier vinden jullie...het lijntje is er misschien maar dat weet z niet..want ik toon het gevoel dat nog diep zit niet...ik doe normaal..en laat zien dat zi dr ruimte heeft zoals ze die wlde..?

afbeelding van snaperniksvan

aantal smsjes heen en weer

We hebben nu een aantal smsjes heen en weer gestuurd..waarin ze vol enthousiasme verteld wat haar bezighoudt en wat ze allemaal doet..ze heeft het over feesten en dat ze enorm druk is enzo....vervolgens nog een smsje dat ze een vriend van mij tegenkwam...heb daarop gereageerd (vriend van mij) en verder maar gelaten. Ik weet dat pushen in deze niet helpt, maar helpt het wel om het weer te laten en volgende week dan te vragen om een date of iets? Hoe kan zij nou gewoon verder gaan en niet aan mij denken terwijl ik er bijna elke minuut vd dag mee bezig ben :S..of zou het schijn zijn en mist ze het wel...maar ziet ze er geen toekomst in omdat ik niet kon veranderen.. en heeft ze zich er nu bij neergelegd....maar moet ze inzien dat het wel anders kan..en het wel de moeite is dingen op te pakken? Dus vriendelijk blijven doen en niks forceren en volgende week proberen wat te drinken samen? En niet laten merken dat ik er zo mee zit en haar zo graag terug wil...want als ik dat doe stoot ze het net zo makkelijk weer af..! waarom is het zo'n enorme obsessie geworden,, herken mezelf hier niet meer in terug!

afbeelding van Pinguino

Bizar he ik heb dat ook hoor.

Bizar he
ik heb dat ook hoor. Een paar dagen gaat het goed maar telkens hoop ik toch dat ik weer wat van der hoor... en jawel hoor toch zoekt ze weer contact. En ze voegt me opeens weer toe op de blackberry ping met als argument dat als we elkaar nodig hebben het makkelijker is... En weer ga ik hoop houden. Ze wilt nu vrijdag langs komen voor een gezellige avond. Maar zodra ik dan begin dat ik dan hoop krijg etc dan zegt ze het ging toch zo goed met je? houd dat vast en we zien het wel want ik weet het niet blablabla. Ze houdt me zo ontzettend aan het lijntje. Ik heb daar zoveel mensen hier voor gewaarschuld maar ik doe het zelf ook.

Geen contact met haar = af en toe rot momenten maar gaat opzich wel

wel contact met haar = hoop krijgen en houden en me kut voelen op de momenten dat ik haar weer niet hoor. Want ik wil dan gelijk te snel.

Het lijkt erop dat ik haar alleen hoor als zij het moeilijk heeft. Want dit weekend had ze t lastig en dan hoor ik der maar gisteren las ik weer allemaal dingen dat ze leuke avond had etc en uiteraard hoor ik haar dan niet.

Dit kan toch niet? Waarom zou ze een spelletje met mij spelen? Wat is daar het nut van en dat verdien ik niet. Ze zegt telkens te begrijpen dat ik geen contact wil maar ze zoekt me wel continu op!

Ik ben alleen, ik mis haar zoals ze was. Logisch dat ik dan bij elk sprankje hoop gelijk in de starthouding zit om der met open armen te ontvangen, whatever ze me nu ook allemaal aan doet. Maar ik merk nu dat zodra ik mijn zwakheid toen zij weer verder van me af gaat staan.

Waarom moet die fucking liefde zo moeilijk zijn? Waarom zo n fukcing triest spel spelen? Houd van elkaar en ga voor elkaar ipv weken lang om elkaar heen draaien. IK wou dat ik in der hoofd zou kunnen kijken.

afbeelding van Bedumcity

@ Pinguino

hey pinguino!

wat ik denk is dit:
waarom ze dat doet is omdat je het toelaat. ze houdt je aan het lijntje omdat ze misschien een nieuw leven op wil bouwen, maar als dit mislukt dan kan ze altijd nog op jou terug vallen! ze heeft jou achter de hand! en daar moet je echt niet in mee gaan! wil je aan het lijntje gehouden worden? je ex moet echt duidelijkheid scheppen! of alles of niks! en ze moet jou niet aan het lijntje houden want stel dat haar nieuwe leven niet is wat ze had verwacht en ze alleen over blijft. dan kan ze altijd nog op jou terug vallen!

als ik moesten kiezen tussen geen contact met haar of wel contact dan wist ik het wel! en ik denk dat jij de verstandigste keuze tussen deze 2 ook wel weet!

sterke vriend!