Ook nog sex met je ex gehad?

Ik heb nadat het ene paar maanden uit was nog wel een aantal keer sex met mijn ex gehad ... maakt me dat een slechter mens?

afbeelding van rappe ronny

been there done that

Het is nu twee maanden gedaan met mijn ex. Ze is voor mij nog steeds het liefste mooiste meisje van de wereld, maar ze wil me niet meer. Ik blijf haar smeken (ik weet het, het is verkeerd maar ik kan het precies maar niet afzetten). Toen we een maand uiteen waren, was ik (de zoveelste keer) naar haar thuis gegaan, om 'alles nog eens goed uit tepraten'. Ik streelde haar en ze liet me toe. Ik kuste haar op de wang en ze liet me toe. Toen zei ze plots dat ze een heel warm gevoel van binnen had, en even later dat ze enorm geil was. Ik heb toen met haar gevreeen en het was HEERLIJK. Echte passie. Toen ze klaarkwam dacht ik echt dat ik ze terughad. Maar eens de kleren weer aan was ze weer zo koud als iets. Ze zei dat ze hoopte dat ik hier geen hoop door had gekregen, dat het enkel lust was en dat wij toch nooit meer samen zullen komen. Ik was er echt kapot van, want ik had die hoop natuurlijk wel weer.
Don't do it dus, don't have sex with your ex because you will crush him/her

afbeelding van Lief mokkeltje

Hmmm, ben hier een tijdje nie

Hmmm, ben hier een tijdje niet geweest.
Mijn gevoel is namelijk helemaal om geslagen.
Ook sex gehad met mn ex... maar dat was iets minder!

Mijn ex vond het nodig om mij te verkrachten..
Na een jaar dat ik alles voor hem over had, en alleen maar slaag en ontrouw ervoor terug kreeg.

ik zal mn verhaal als dagboek neer zetten.

Liefs en X Shirley!

p.s; nix is fouter dan sex met je ex!

afbeelding van anubis

Oneerlijk

Als je nog sex met je ex hebt ben je denk ik niet eerlijk over je gevoelens. voor mij staat dat synoniem aan het feit dat je nog wel om haar geeft maar dat je niet weet wat je wil. Ook al zegt zij dan misschien dat zij er geen problemen mee heeft ik weet zeker dat het voor haar heel erg moeilijk wordt om zo opnieuw te beginnen. Ze heeft nog een zwak voor jou en jij maakt daar mis-/gebruik van. Beter niet doen.

afbeelding van spritelight

Het lijkt me vrij natuurlijk

Het lijkt me vrij natuurlijk dat je na het uit te maken nog even "meer" contact hebt dan verwacht... Je maakt het ook altijd niet uit omdat je hem niet meer graag ziet, maar omdat er echt dingen zijn waar je je zo aan ergert dat je weet dat het niet meer gaat maar toch nog elkaar graag ziet...

afbeelding van teresa

totaal waar

ik heb drie weken na ik het uitgemaakt had met mijn ex ook trug gevree?´n met hem.
en in mijn geval zag ik hem ook nog altijd graag. (nu nog altijd, zal hem altijd graag zien).
en op dat moment had ik weer zoiets van: hij is echt mijn jongen.
achteraf waren er weer die twijfels waarom ik het had uitgemaakt.
ik snap wel wat gezegd wordt over die valse hoop, daarom praat je beter achteraf goed over je gevoelens.
het is gewoon zo, je kent elkaar door en door, zeker als je lang samen geweest bent, je weet hoe hij voelt, hoe hij kust, je bent perfect op elkaar ingespeeld en alles lijkt dan zo natuurlijk ,simpel, juist.
op dat moment 'misbruik' je je ex dan niet echt, want je gevoelens zijn oprecht.
want zeker, in mijn geval dus, als je elkaar nog graag ziet en elkaar heel erg mist nadat het uit is, kun je jezelf heel moeilijk inhouden.
Toen dit bij mij gebeurd is, hebben we nog eens gepraat om het nog altijd, en dan ook definitief uit te maken, maar dit keer hadden we een open gesprek en hebben we alletwee beslist, niet zoals de vorige keer dus. toen hebben we een volle lijn getrokken.
nu komen we nog goed overeen. we zien elkaar wel minder, ik mis hem nog altijd, en ik weet dat hij mij mist, en als we elkaar terugzien hangt er nog altijd zo'n spanning in de lucht, maar we houden afstand.
sex met je ex..: normale zaak dus, en meestal is deze zelfs heel wild ?©n oprecht gemeend

afbeelding van Guido

jamaar....

Maar als je sex met je ex hebt terwijl jij degene bent die het heeft uitgemaakt. geef je haar dangeen valse hoop dat het mischien weer goed komt (ook al beweert ze dat ze weet dat het niet meer goed komt)
?

--
Site redactie.
--
Wetten van mij (ik ben ze maar aan het opschrijven):
1. never bullshit a bullshitter
2. office fuck brings no luck
3. the sweet ain't as sweet without the sour