:(

afbeelding van Gast

Doet zoveel pijn plots... Ik mis hem weer, huil weer, verlies m'n etenslust weer...
Tis vandaag 1 week geleden dat het ik hem niet heb gehoord. En 1 week dat hij tenvolle van zijn nieuwe vriendin heeft kunnen genieten.
Tdoet me echt zoveel pijn, hoe kon hij da nu doen terwijl we zo'n goeie relatie hadden en we wel uit onze problemen gingen komen... ik denk niet dat hij mij mist ofzo verre van zelf, tlaatste wat ie zei was, ik wil je hoofd noooit meer zien. :s Dat na 1,5 jaar samen te zijn. Na 2 dagen een ander... Dat na alles wat ik voor hem heb gedaan en voor hem heb opgegeven. Dat na alles wat hij tegen mij zei; ik wil met je trouwen, ik ben de gelukkigste man op de wereld om jou te mogen hebben, had nooit gedacht dat jij aan m'n zijde zou staan... En nog allemaal van dit soort dingen.
Kvoel me zo ingeruild, bedrogen, belogen, ontgoocheld, gekwetst, teleurgesteld, kwaad,... alles in het negatieve.

afbeelding van suho

Wat een klote situatie zeg...

Wat een klote situatie zeg... ik heb ook zo iets meegemaakt en je moet proberen om het te accepteren.. je kunt zijn keuzes niet veranderen.. veel sterkte met dit verdriet...

afbeelding van backtoblack

Ik snap goed hoe je voelt, je

Ik snap goed hoe je voelt, je hebt een lange tijd mooie verhalen gehoord. Nu kom je achter dat hij er niets van meende, doet veel pijn. Maak ook hetzelfde nu mee..is echt klote nu. Mijn ex zei hij hetzelfde als jouw ex..
Ook al denk je op het moment als ze zoiets zeggen..het zal wel..meent hij echt wel. Stiekem ga je het toch geloven en daarom doet het nu pijn. Ik hoop dat wij verder zijn over een paar maanden en die klootzakken achter ons kunnen laten. veel sterkte!